Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko BELAKT

labukas 4u.gif mes irgi augam ant belakto, kosiu ir misiniu, maziukui jau 9 menesiai ir augam kuo puikiausiai, jokie Lt parduodami misiniai netiko, nuo aptamilio ziauriai kietejo viduriai, nuo nan atpilinejo, valgem belakt imunis, koses visas valgom tik baltarusiskas, mesos konservus thumbup.gif viskas puikiai tinka thumbup.gif

as taip pat galiu padovanoti 3 pakuotes belakt HA, nes mums menesiuko lyg ir reikejo, veliau perejom ant normalaus, o tas liko, jei kam reikia vilniuj rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
Mano princese 3 men ir 2 sav. Pienuko mano pacios jau mazeja, tad nutariau karta per diena pradet duot misinuka, nupirkau aptamil comfort 1, bet jis kartus, nevalgo man ji jo. O kaip su belakt, sakykit koks jo skonis?
Atsakyti
Daznai bunam Baltarusijoi, tai nestumo metu nusipirkau 1pokeli Aptamilo misinuko. Dabar mergaite ij silpnai valgo(nes ira inkubaterija), bet va keleta dienu jau pandom,ir visai nieblogai.
Pasiklausiau pas daktare,ar galma doti APTAMILI, tai paprase pakeli-paskaititi sudeti. Tai nunesiau. Sako na neblogai,galim banditi.

O brolienes mergaite uzaugo and lankisku misinuku-visai nieko. net pati bandziau. SKAUNUS!!! O kainos ir sito ir ano misinuku SUPERINIOS!!!
O kiek Jus cia LT mokate uz pakeli Aptamilio?
P.s PL misinuku pavadinimas CANDIO-MAMO ROSNE
Atsakyti
labas mamytes, mano vaikutis irgi geria BELLAKT, nuo pat pirmos savaites, nes deja turejau operacija po gimdymo, ir ne galejau pati maitinti, taj tiesiog nuostabus maistelis, as labai juo patenkinta biggrin.gif
Papildyta:
musu ligiai tokia pati istorija, gerai kad yra bellakt, NAN labai netiko irgi nusilupo visa oda vaikuj
Atsakyti
QUOTE(Lieduke @ 2013 01 04, 14:44)
Daznai bunam Baltarusijoi, tai nestumo metu nusipirkau 1pokeli Aptamilo misinuko. Dabar mergaite ij silpnai valgo(nes ira inkubaterija), bet va keleta dienu jau pandom,ir visai nieblogai.
Pasiklausiau pas daktare,ar galma doti APTAMILI, tai paprase pakeli-paskaititi sudeti. Tai nunesiau. Sako na neblogai,galim banditi.

O brolienes mergaite uzaugo and lankisku misinuku-visai nieko. net pati bandziau. SKAUNUS!!! O kainos ir sito ir ano misinuku SUPERINIOS!!!
P.s  PL misinuku pavadinimas CANDIO-MAMO ROSNE

Visur klaidu padariau biggrin.gif blush2.gif Ne Aptamil-o Bellakt lotuliukas.gif Mes naudojame Bellakt'a thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, reikia Bellak bl ir ga , esu pati Kaune, bet galeciau ir siustis. Kur jus perkate? Buciau dekinga i az
Atsakyti

! 
Dar kartą kartoju: maisto produktus (košeles, mišinukus, tyreles ir pan. taip pat) pardavinėti/dovanoti/pirkti griežtai draudžiama!
Tokių skelbimų autorėms bus skirtos nuobaudos.
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasakyti kur Vilniuje galima butu gauti Bellakt misinuka? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kokiu atsiliepimu apie Bellakta PRE yra ? Ar nekietina viduriuku ir nesukelia pivo diegliuku ? Aciu mergaites.
P.S. Gal zinot kur Klaipedoje galima nusipirkti Bellakt misinuku ?
Atsakyti
QUOTE(Mama1985 @ 2013 07 11, 18:17)
Sveikos, gal galit pasakyti kur Vilniuje galima butu gauti Bellakt misinuka? Aciu 4u.gif

Gariūnuose pas baltarusus. Arba paprašykit pažistamų, turinčių vizas.
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2013 07 17, 17:58)
Gariūnuose pas baltarusus. Arba paprašykit pažistamų, turinčių vizas.

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 10 19, 19:36-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 19, 19:36)
Mano princese 3 men ir 2 sav. Pienuko mano pacios jau mazeja, tad nutariau karta per diena pradet duot misinuka, nupirkau aptamil comfort 1, bet jis kartus, nevalgo man ji jo. O kaip su belakt, sakykit koks jo skonis?

man skonis slykstus, bat kudikiams patinka:)

QUOTE(Lieduke @ 2013 01 04, 13:44)
P.s  PL misinuku pavadinimas CANDIO-MAMO ROSNE

o ka reiskia skanus?? saldus? na tai cukraus prideta, kaip milupoj ar aptamile, ot geris... unsure.gif
Atsakyti