QUOTE(Savūnė @ 2005 07 03, 13:46)
Mane traukia Centrinė Amerika. Revoliucinės Nikaragvos kalnai
, Gvatemalos ir Hondūro vaisių plantacijos, tropikų gamta, rasių samplaika, muzika, magija ir skurdas. Didmiesčių nereikia. Tik autentikos, kuri leistų suprasti, kokios yra bananų respublikos šaknys ir tikrojo latinoamerikanizmo esmė.
Ir kita Lotynų Amerika įdomi, bet virtualiai labiau pažįstama.
Tik va aš galvoju, kad tie, kurie neskaičiuoja pinigų, vyksta ne kaip turistai (su grupėm), o kaip keliautojai. Ir aš, turėdama pinigų, keliaučiau su artimaisiais, samdyčiaus vietinius, kurie mus saugotų, globotų, patartų, siūlytų, pažindintų, ir viename regione praleisčiau kokį pusmetį, kad ne tik pamatyčiau, bet ir pajausčiau, kaip gyvena žmonės.
Bet tiek pinigų niekad neturėsiu, todėl mielai prisijungčiau prie kokios sąlygiškai nebrangios, bet gerai organizuotos SM kelionės

Ir kita Lotynų Amerika įdomi, bet virtualiai labiau pažįstama.
Tik va aš galvoju, kad tie, kurie neskaičiuoja pinigų, vyksta ne kaip turistai (su grupėm), o kaip keliautojai. Ir aš, turėdama pinigų, keliaučiau su artimaisiais, samdyčiaus vietinius, kurie mus saugotų, globotų, patartų, siūlytų, pažindintų, ir viename regione praleisčiau kokį pusmetį, kad ne tik pamatyčiau, bet ir pajausčiau, kaip gyvena žmonės.
Bet tiek pinigų niekad neturėsiu, todėl mielai prisijungčiau prie kokios sąlygiškai nebrangios, bet gerai organizuotos SM kelionės

Viena a la "vietini" jau turi, kaip skelbiau kitoje temoje, esu LT piliete, gyvenanti Argentinoje. Sia sali, beje labai rekomenduociau aplankyti, jei traukia Tango, vynas, kalnai, ledynai ir tuo paciu karstis. Perspeju kad Argentina ir Cile - saugiausi P. Amerikos rajonai, pvz Venesuoloje, nors ir grazu, namo ir be batu gali grizti. Taigi jei reiks apie regiona papasakosiu, lankytinas vietas parodysiu ir pavertejausiu.