Įkraunama...
Įkraunama...

"Namų darželis" Jaruzalėje (privatus).Pievų g.4

Mano mažoji nuo gegužės irgi pradės lankyti "Namų darželį", eisime į Boženos ir Daivos grupę. Gal kurios vaikutis jau lanko šią grupę ir galėtumėt papasakoti kaip sekėsi pirmomis dienomis. Labai nerimauju, nes maniškė iki šiol su nieku nebuvo paliekama, neskaitant kelių popiečių su seneliais.
O dėl patalynės papuošimo, tikrai, gal kas galėtų pasidalinti idėjom, nes siuvinėjau, berods, paskutinį sykį mokykloj, per darbų pamokas....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 04 14, 15:02)
Na iliuziju, kad nesirgs neturejau, bet kad taip sirgs  doh.gif  doh.gif doh.gif  Mes is dvieju menesiu lankymo realiai darzelyje praleidom gal kokias dvi pilnas savaites  verysad.gif  Va dabar vel mazius trecia savaite namie  - vel serga....

O kieno Jus grupeje? Gal lopsiuku? Man del tu maziuku vis baisu, tokiam amziuj vaikai ypatingai pazeidziami virusam - sakyciau, namuciuose jiems geriau. Bent iki 2 metu. Bet cia mano tokia nuomone...
Papildyta:
QUOTE(superUla @ 2008 04 16, 15:26)
Mano mažoji nuo gegužės irgi pradės lankyti "Namų darželį", eisime į Boženos ir Daivos grupę. Gal kurios vaikutis jau lanko šią grupę ir galėtumėt papasakoti kaip sekėsi pirmomis dienomis. Labai nerimauju, nes maniškė iki šiol su nieku nebuvo paliekama, neskaitant kelių popiečių su seneliais.
O dėl patalynės papuošimo, tikrai, gal kas galėtų pasidalinti idėjom, nes siuvinėjau, berods, paskutinį sykį mokykloj, per darbų pamokas....smile.gif

Nu pas mus grupeje tai mamos labai pasistenge - prisiuvinejo vos ne po puse pagalves: maciau ten ir aveliu pulkus, ir meskiukus, ir drugelius bigsmile.gif As tai siuvineti nelabai moku, tai apsiribojau vardu ir apneriau pagalvytes krastus vaseliu. Juk ne taip svarbu, ka konkreciai padarysi - o kiek sirdies idesi;-). Dar pagalvojau (bet cia jau berasydama), kad geras visai budas yra aplikuoti. T.y., prisiuti kitos spalvos medziagos skiautes ir is ju padaryti vaiko varda ar koki nedideli piesinuka. O juk siaip jau galima paimti ir pacioms savo rankomis pasiuti pagalvele - bus ji kitos spalvos ir ten jau bus Jusu siluma ideta biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Verdene,2008 04 18, 19:36]
Dar pagalvojau (bet cia jau berasydama), kad geras visai budas yra aplikuoti. T.y., prisiuti kitos spalvos medziagos skiautes ir is ju padaryti vaiko varda ar koki nedideli piesinuka. O juk siaip jau galima paimti ir pacioms savo rankomis pasiuti pagalvele - bus ji kitos spalvos ir ten jau bus Jusu siluma ideta biggrin.gif

Ačiū, visai neblogą idėją pasiūlei! Reiks pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Verdene @ 2008 04 18, 19:36)
O kieno Jus grupeje? Gal lopsiuku? Man del tu maziuku vis baisu, tokiam amziuj vaikai ypatingai pazeidziami virusam - sakyciau, namuciuose jiems geriau. Bent iki 2 metu. Bet cia mano tokia nuomone...

Mes darzelinuku grupeje - sunui 2 metai, bet greiciausia dar per mazas kolektyvui...
Atsakyti
Namu darzelyje nuo rugsejo men kyla kaina. Bus 1150 Lt/men

Atsakyti
Mes eisim į Pievų darželį nuo rudens. Bet reikės iš Antakalnio vežiot. O darbas tai centre. Parašykit mamytės ir tėveliai iš Antakalnio, kaip sekasi nevieluot į darbą (jei centre dirbat kažkur), ar spėjat ant aštuonių? Juk darželis tai, kaip mums sakė tik nuo 7:15 atsidaro...
Galėtų ir Antakalny kur tokį darželį įkurti:) Juk tiek gamtos čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfukas: 22 balandžio 2008 - 13:59
Kaina tai labai pakilo. Reikės rimtai galvoti, kaip elgtis toliau. Bėda ta, kad santariškiečiams nelabai ir yra kitas pasirinkimas verysad.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivaj: 22 balandžio 2008 - 14:13
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 04 14, 16:02)
Na iliuziju, kad nesirgs neturejau, bet kad taip sirgs  doh.gif  doh.gif doh.gif  Mes is dvieju menesiu lankymo realiai darzelyje praleidom gal kokias dvi pilnas savaites  verysad.gif  Va dabar vel mazius trecia savaite namie  - vel serga....

doh.gif mes lygiai taip pat sergam ir sergam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 04 22, 13:37)
Namu darzelyje nuo rugsejo men kyla kaina. Bus 1150 Lt/men

Kaina nemaža bus, bet buvo nerealu tikėtis, kad išliks ta pati, kai viskas brangsta nežmoniškais tempais. Ir taip jie vieni pigesnių tarp panašių įstaigų.
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2008 01 23, 11:46)
4u.gif na aš tik pasidalinau savo įspūdžiais. Jei niekas nepasikeis mes vasarą pradėsime lankyti. Man iš esmės fainiai pasirodė. Ir vaikučiai visi tokie fainulkos smile.gif čia komplimentas mamytėms kurios veda į šį darželį atžalėles. Vienas berniukas mažių grupėje kažkaip pabudo, nes mažai miega kaip suprantu, tai auklytė iškart ant rankų paėmė. na man fainiai pasirodė smile.gif

Sveiki, mano sunui tas miegojimas ant grindu nepatinka, ypac kai dar buna pradaromas langelis miego metu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 02 28, 17:12)
Sveikos mamytes  4u.gif

pradejom ir mes lankyti si darzeli Anos ir Jolantos grupe. Aukletojos labai mielos  wub.gif , aplinka jauki , vaikuciai i musu pypli irgi normaliai ziuri, geranoriski tokie  wub.gif , tik va kokia beda -  paejo  mazius tris dienas po pora valandu ir susirgo  verysad.gif  Norejau paklausti kitu mamyciu, ar daznai jusiskiai vaikuciai serga sitam darzelyje? As taip tikiuosi kad cia atsitiktinumas, ir nebus viena ir tu gasdinanciu situaciju, kada vaikas savaite lanko, paskui menesi namie gydosi.... verysad.gif

2 savaites sergam 1,5 darzelyje, ir vel sergam - taip nuo spalio men. verysad.gif
Atsakyti
O ar būna pradaromas langas miego metu??? Kažkaip abejoju g.gif , bet nesu tuo 100 proc. tikra. Jei taip yra, reiktų kalbėtis su auklėtojomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nati72 @ 2008 04 24, 15:22)
Sveiki, mano sunui tas miegojimas ant grindu nepatinka, ypac kai dar buna pradaromas langelis miego metu  verysad.gif
Papildyta:

2 savaites sergam 1,5 darzelyje, ir vel sergam - taip nuo spalio men. verysad.gif

o Jus kurioj grupej? nes jei pradaro langeli, tai siaubas - gi kartais ir duris pradaro (ateina, iseina) tai ir taip jau gali gautis skersvejis, o jei dar vaikas miega preis duris blink.gif

nepamenu, ar cia skaiciau temoj ar kazkuri mociute kazka paminejo, kad mazdaug "geras biznis- tokius pinigus ima, o atidarai langa, puse grupes suserga ir ka- pinigus tai gauni, o vaiku grupej mazai" labai noreciau, kad tai butu tik paranoja, atklydusi is valstybiniu darzeliu, kur grupese po 20 ir daugiau galvu. Musu net aukle autobuse yra girdejusi dvieju aukletoju pokalbi, kad mazdaug "o tu, ka, nezinai ka daryt kad maziau vaiku ateitu? atidarai langa ir psio" unsure.gif
Atsakyti