Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

4u.gif mes tai uzmiegam kartu ir aisku musu lovoje, osvarbiausia kas jau pradeda nervyti , tai kad visada liecia mano lupas doh.gif trina, o jei neduodi tai isvis pagriebia ir sako mano. Bet jau bandom nuo to atprast, nes mano lupos ir taip ne is ploniausiu, o po tokiu proceduru sakiau isvis bus vien lupos mano veide g.gif
o darzelyje uzmiega viena doh.gif
Bet paskutiniu metu prasau tecio ir ziuriu jiems visai gerai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
musu kleckas iki 1.3 metu uzmigdavo ant ranku supamas,tiesiog man buvo taip patogiau ir greiciau ,paskui paciam matomai nelabai patogu pasidare, nebuvo jokiu problemu nebesupau savaime,tiesiog isgeriam pienuka,buckis mamai ,buckis teciui ,soskius,ir i lovyte thumbup.gif nakty keliames,vandenuko,ar siaip nuraminu ir toliau puciam i aki.
Atsakyti
sveikos mamytes.
mano lukuciui sekmadieny bus metukai.pries pora savaiciu mazyliui miegas apsiverte...kai buvo maziukas budavo uzmigdau sau ant krutines tada paguldau y lovyte.ismiegodavo iki ryto.na kazkur iki 6val-kai tevelis keliasi y darba,tada pasiimdavau pas save y lova.
vasara buvome gryze y lietuva pas senelius,pas broly.aisku tenais visur miegodavo tik su manimi.kai gryzome namo VISKAS vaiko nera sansu paguldyti y lovyte,tik kartais pet pietu miega gerai ymigusy yguldydavau.na o vakarais pasiguldydavom y vidury,tai dukdavo,laipiodavo...ko jis tik neradydavo....kol galiausiai uzmigdavo.
na o dabar kazkur pries pora savaiciu...issidukes pradejo lipti ant krutines.na pasiimdavom ar tetis ar as.ir vaikas nereikia net poros min-miega.dabar taip ir pietu miegas ir naktinis miegas.tik gerai ymigusy galiu pasiguldyti sale.o y lovyte net gerai imigusy kai paguldau iskart keliasi ir verkia.lyg jausdamas.
beje mamos,gal ka patarsit.nuo gimimo nemego nieko gerti.na gerdavo,bet labai nedaug.ir iki siol.y diena gal kokis 50ml isgeria arbatos.pieno isvis nera sansu paduoti.kaip jy pripratinti gerti?juk skysciu reikia
Atsakyti
Maniškė užmiega lovytėj, bet kokį pusvalandį turiu su ja pabūti, kartais ir ranką savo jai duoti, kol užmigs. smile.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes ax.gif gerai kai maziliai gerai uzmiega mes gulames 23h tai per keles minutes uzmiegam biggrin.gif mums metukai ir 2menesiukai greit bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2008 12 05, 17:28)
Maniškė užmiega lovytėj, bet kokį pusvalandį turiu su ja pabūti, kartais ir ranką savo jai duoti, kol užmigs. smile.gif

ir mes taip miegam, abu savo lovose, bet mano viena ranka turi but pas ji lovoj smile.gif
Atsakyti
As savo maziu labai issilepinau. Maziuko nuo ranku neneleisdavau. Iki 3 men miegodavo man ant krutines. Veliau jau savo lovelej. Ir taip nuo gimimo iki dabar, o mum jau 1.9 , supu supamoj kedej kol uzmiega. Su vyru juokaujam, kad taip teks supt iki 18 metu. Ir nezinau, kaip atpratint, jis to reikalauja. Bandem paguldyt, duot pienuko atsigert ir kad pats uzmigtu. O jis isgeria piena ir ziuri. tik pabandyk is kaqmbario iseit, tuoj saukia mama apa, jei nenueinu, tai teti apa doh.gif
Atsakyti
As saviske vis dar ant ranku migdau nuo kudikystes. Nebent labai pavargus, tai uzmiega pati pienuko atsigerus, bet salia turi gulet arba as arba tetis. smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažasis aukselis užmiega tėvelių lovoje, tačiau aš turiu gulėti šalia ir būtinai reikia pasakyti: Jokūbai miegam, nes kitaip, pradeda sukinėtis, kalbinti mane, vartytis, po šių "stebuklingų" žodžių nurimsta ir pradeda miegoti rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mažylis irgi užmiega su mama arba tėčiu mūsų lovoje. Baisiausia yra tai, kad su juo vakare reikia gulėti valandą ir daugiau, kol pagaliau užmiega. Kadangi mūsų tėtis dažnai važiuoja į komandiruotes, tai ta procedūra dažniausiai tenka man. Kartais jau atrodo, kad trūks kantrybė, nes po tų pasigulėjimų, kai pati vos nenulūžti, reikia dar ir namus apsitvarkyt.
Bandžiau palikti jį vieną lovytėje, bet jis stojasi ir rėkia.
Atsakyti
Musu maze tai ilga laika uzmigdavo savo lovelej, bet turedavau laikyti jos rankyte kol uzmigs.O va pries pora trejeta menesiu, tai butinai uzmiega musu didelej lovoj thumbup.gif o ritualas toks : nusiprausiam, pienukas, tada soske, jos kiskiukas, telikas ijungtas, isjungiam sviesa, ir iseinam biggrin.gif tai jin vartosi vartosi, kol uzmiega 4u.gif kartais net valanda kokia gali kuistis biggrin.gif bet svarbaiusia kad nelipa is lovos lotuliukas.gif ir mums nereikia prie jos sedet thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukas nakčiai užmiega pats, thumbup.gif tik dieną reikia pabūt šalia kol užmiega, nes vienas būdamas dūksta lovytėj smile.gif
Atsakyti