Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Ant musu čiužinio, apsikabinus koki pliušinį meškį, o aš šalia apkabinus paguliu -morališkai palaikau biggrin.gif ..Po to perkeliam į lovytę,tačiau naktį prabudus suirenka savo kaldras, žaislus ir pas mus pareina doh.gif
Atsakyti
musu maziausiam dabar 1m 8men. kol buvo maziukas migdydavau ant ranku, veliau, kai jau rankas labai pakirsdavo migdydavau lovyteje pasupdama su pagalvele, o dabar uzmiega pats, as tik pabunu salia, padainuoju lopsine o jis isikimba man i pirsta . bet pries kokias 3 sav. kazkas atsitiko ir uzmiega su triuksmais verysad.gif kazkoks velniukas pas ji i svecius atkeliauja kai reikia eiti miegot. pradeda lovyteje duotis... jei liepiu gultis, tai jis klykia, rekia ne savo balsu ir nekreipia demesio.... nezinau, ka galvoja kaimynai, ka mes darom su vaiku blush2.gif bandem piktuoju tartis su juo nieko, dabar leidziam eiti veliau gultis tai siaip ne taip uzmiega apie 1 arba 2 val nakties... nieko nebesuprantam... ar sumaise diena su naktim ar dar kas nors....
Atsakyti
Mūsiškė užmiega mūsų lovoj. Tada arba perkeliu į lovytę, arba jau pati būnu užmigus. smile.gif Jeigu perkeliu, tai kartais naktį ateina pas mus. smile.gif
Atsakyti
Kartu su mumis,o jei pietu miegelio,tai vezimuki uzmigdau smile.gif
Atsakyti
Dabar uztai ir darziukyje sunku, nes namie uzmiega su mano ranka ir aaaa pupa, kas ta pupa supa blush2.gif
Atsakyti
Maniškė tai dar padainuoja, kur "... ir katytė murzina..." ji dainuoja "... i katytė apatiau...".
Atsakyti
QUOTE(gaga1 @ 2008 12 14, 21:06)
musu maziausiam dabar 1m 8men. kol buvo maziukas migdydavau ant ranku, veliau, kai jau rankas labai pakirsdavo migdydavau lovyteje pasupdama su pagalvele, o dabar uzmiega pats, as tik pabunu salia, padainuoju lopsine o jis isikimba man i pirsta . bet pries kokias 3 sav. kazkas atsitiko ir uzmiega su triuksmais  verysad.gif  kazkoks velniukas pas ji i svecius atkeliauja kai reikia eiti miegot. pradeda lovyteje duotis... jei liepiu gultis, tai jis klykia, rekia ne savo balsu ir nekreipia demesio.... nezinau, ka galvoja kaimynai, ka mes darom su vaiku blush2.gif  bandem piktuoju tartis su juo nieko, dabar leidziam eiti veliau gultis tai siaip ne taip uzmiega apie 1 arba 2 val nakties... nieko nebesuprantam... ar sumaise diena su naktim ar dar kas nors....

kaip mums pazystama viskas tongue.gif galvojau kad mes jau taip nemokam migdyt ax.gif susityia i lovyte visas lelias dar brolio barskucius ir vistiek negerai, rodom dirziuka o jei nulis demesio rekia zurkia dar i lova zaislu, paskuj rekia gert potonosis bega jei tai dar kas negerai, doh.gif kosmarasssss.buvo taktika kad pasakom atimsim leles ois lovos tai nurimsta , bet manau atejo laikas merginai kraustytis i kita kambari be teveliu bandysim sitaip dabar tongue.gif
Atsakyti
Musu maziukas uzmiega pats,savo lovoi,is pat pradziu buvau grieztai nusiteikusi,nors,aisku,visko buna biggrin.gif
Atsakyti
pilveliuk, as sakiau bandysiu pas nervu gydytoja registruot, gal kas nors yra rimtesnio? gal kokiu patarimu duos ar vaistuku... nes jau ir mum baigia diena su naktim susimaisyt, o juk pas mus dar 2 vyresni yra, baisu, kad kitus 2 mazasis isdykelis prizadins verysad.gif
Atsakyti
oi kaip butu gerai kad pats uzmigtu.su uzmigimu mum sunku. verysad.gif ir nesioju ir vezioju ir dainuoju ir pasakas seku.na viska darau.pats uzmiega jei yra labai labai pavarges ir vaziuojancioj masino. biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
maniske tai pati tyloj biggrin.gif na as salia sedziu ir tyliu o ji kartkartem zvilgteli ar as esu ir toliau guli dar pakvailioja biski ir uzmiega thumbup.gif
Atsakyti
Maniske nuo 5 men uzmigdavo pati savo lovyteje,o nuo 1 metuku jau miega kitame kambaryje. biggrin.gif
Atsakyti