Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

QUOTE(VaiPė @ 2010 03 03, 13:38)
Tada atpratinau nuo naktinių valgymų.Ir galiausiai iškeliavo miegot pas save į kambarį viena. Ir patikėkit miega šimtą kart geriau thumbup.gif Bet visų tų atpratinimų ir pripratinimų prisimint nenoriu biggrin.gif

gal galit papasakot kaip atpratinot nuo naktiniu valgymu?
niu o maniskis uzmiega pats,numaudau,paguldau,buteliukas i rankas,salia soske padedu,ijungiu tv be garso ir iseinu biggrin.gif 15-20min ir miega ax.gif
Atsakyti
Mums tas pats kaip ir pas cinikiene
Mano mergytė tai iki metukų pietų miegelio paguldydavau į lovelę ir išeidavau iš kambario ji sau kuisdavos,čiauškėdavo ir užmigdavo.Bet paskui pati netyčia,kai sirgo prisipratinau taip,kad dabar turiu kartu lovoj gulėti ir tada ji užmiega.O va su naktiniu miegeliu tai problema.Užmiega tik pas mus lovoje.Paskui perkeliu į jos lovytę,bet prieš rytą kartais atsibunda ir prašosi pas mus. doh.gif O būna naktų kai išmiega visą naktį lovytėj.Tada bent išsimiegam visi gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiLady: 05 kovo 2010 - 23:29
Metinuke dukryte vakarais guldau tiesiai i lovele,isgeria pienuko ir migdosi.Kartais uzmiega valgydama,arba pasivarto,paiesko patogios vieteles ir uzmiega.Beabejo as guliu sone ant lovos,nes kartais ir mamos ranka buna reikalinga wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano suneliui 2,5 m.uzmiega tik apsikabines mane arba guledamas salia ir tarp pirstuku sukdamas mano plaukus smile.gif esu uz vaikiuku miegojima su teveliais,iki 3-eju m. smile.gif manau tuomet vaikutis net susapnaves kazka negero pasijunta saugesnis kai pajaucia kazka is teveliu salia smile.gif ir nesusala nes as visuomet jauciu kai nusispardo ir be abejo pajuntu neapsakoma jausma kai tokios mazutes rankutes apsikabina arba spurdedamas prisiglaudzia smile.gif smile.gif smile.gif daug kas sake,paskui sunkai atpratinsi...bet manau pamazu susitarsim smile.gif
Atsakyti
Musu miego problemas sutvarke persikraustymas i kita buta smile.gif nauji namai - nauja tvarka. Lovyte iskart pastatem i kita, i jos, kambari. Paskaitau pasaka pries miega ir dar nesulaukus jos galo uzmiega smile.gif arba radija ijungiu, irgi klauso kol atsijungia biggrin.gif manau, svarbiausia, kad butu aiskiai nustatyta arba galima arba ne. Jei kartais galima, kartai negalima, vaikui sunku suprasti, tuo labiau suteikiamos galimybes manipuliuoti tevu jausmai smile.gif
Siaip nemanau, kad miegojimas su mama yra baisus dalykas, jei tik mama gali sau leisti taip anksti eiti gult... smile.gif as ir pati po tokiu gulinejimu uzmiegu biggrin.gif o po to valios keltis truksta...
Papildyta:
QUOTE(ispanka @ 2010 03 05, 21:45)
gal galit papasakot kaip atpratinot nuo naktiniu valgymu?
niu o maniskis uzmiega pats,numaudau,paguldau,buteliukas i rankas,salia soske padedu,ijungiu tv be garso ir iseinu biggrin.gif 15-20min ir miega ax.gif

Naktini valgyma galima pakeisti naktiniu atsigerimu... as bent jau taip padariau. Duodu vandens. Is vakaro pasiruosiu prie lovytes. O siaip butelis, soske ir telikas nera geriausias budas uzmigdyti vaika ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Brigute:) @ 2010 03 06, 18:03)
Sveikos smile.gif mano suneliui 2,5 m.uzmiega tik apsikabines mane arba guledamas salia ir tarp pirstuku sukdamas mano plaukus smile.gif esu uz vaikiuku miegojima su teveliais,iki 3-eju m. smile.gif manau tuomet vaikutis net susapnaves kazka negero pasijunta saugesnis kai pajaucia kazka is teveliu salia smile.gif ir nesusala nes as visuomet jauciu kai nusispardo ir be abejo pajuntu neapsakoma jausma kai tokios mazutes rankutes apsikabina arba spurdedamas prisiglaudzia smile.gif  smile.gif  smile.gif daug kas sake,paskui sunkai atpratinsi...bet manau pamazu susitarsim smile.gif

Jei abiem gerai taip uzmigti ir miegoti,tai thumbup.gif ,bet va kaip su darzeliu,juk dauguma vaikuciu pradeda ji lankyti nuo 2 metuku...mazutis visada miegodavo mama apsikabines,o darzelyje tai reikia savarankiskai uzmigti,stresas vaikui...apie tai ir mastau,maniske uzmiega pati lovytej,o as salia savo lovoj miegu,kai mazute buvo supom ir nesiojom,dabar va taip - p oduso,su pizamyte dar pasukuicia savo lovytej,dar telikas tyliai eina (aisku blogybe),ir ziurek jau miega kur kamputyje susirietus...
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2010 03 07, 14:29)
Musu miego problemas sutvarke persikraustymas i kita buta  smile.gif nauji namai - nauja tvarka. Lovyte iskart pastatem i kita, i jos, kambari. Paskaitau pasaka pries miega ir dar nesulaukus jos galo uzmiega smile.gif arba radija ijungiu, irgi klauso kol atsijungia  biggrin.gif manau, svarbiausia, kad butu aiskiai nustatyta arba galima arba ne. Jei kartais galima, kartai negalima, vaikui sunku suprasti, tuo labiau suteikiamos galimybes manipuliuoti tevu jausmai  smile.gif
Siaip nemanau, kad miegojimas su mama yra baisus dalykas, jei tik mama gali sau leisti taip anksti eiti gult...  smile.gif as ir pati po tokiu gulinejimu uzmiegu  biggrin.gif o po to valios keltis truksta...
Papildyta:
Naktini valgyma galima pakeisti naktiniu atsigerimu... as bent jau taip padariau. Duodu vandens. Is vakaro pasiruosiu prie lovytes.  O siaip butelis, soske ir telikas nera geriausias budas uzmigdyti vaika ax.gif  ...

As paguliu kol jis sukdamas man plaukus uzmiega,po to jau su kranu neprikelsi lotuliukas.gif o,as dazniausiai einu i kt.kambary paziuret tv,ar seip ka paveikt smile.gif retai kada uzmiegu prie maziuko,kuris i lovyte kutuliojas 21:30.. smile.gif o,jei dar tete buna namie tai mum puikus metas pabut dviese biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Edita K. @ 2010 03 07, 14:48)
Jei abiem gerai taip uzmigti ir miegoti,tai thumbup.gif ,bet va kaip su darzeliu,juk dauguma vaikuciu pradeda ji lankyti nuo 2 metuku...mazutis visada miegodavo mama apsikabines,o darzelyje tai reikia savarankiskai uzmigti,stresas vaikui...apie tai ir mastau,maniske uzmiega pati lovytej,o as salia savo lovoj miegu,kai mazute buvo supom ir nesiojom,dabar va taip - p oduso,su pizamyte dar pasukuicia savo lovytej,dar telikas tyliai eina (aisku blogybe),ir ziurek jau miega kur kamputyje susirietus...

teip dazniausiai miegam dviese nes tete dirba uzsieni,bet bunant jam namie parpiam visi trys lotuliukas.gif jetiau taip miela,kai maziukas paputes lupiukus saldziai miega net seile istysta smile.gif mano sunelis i darzeli eis nuo 3-eju m.manau iki to laiko kaip nors psiprasim,nes pietuku vienam leidziu uzmigt smile.gif niu ir kartais iseina smile.gif
Atsakyti
Jei nevazinejam lauke ir nepasitaiko uzmigt vezime, tai supu ant ranku tiek pietu miegeliui, tiek nakciai. Mums abiems sitas ritualas labai patinka. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angelu kalva @ 2010 03 08, 02:54)
Jei nevazinejam lauke ir nepasitaiko uzmigt vezime, tai supu ant ranku tiek pietu miegeliui, tiek nakciai. Mums abiems sitas ritualas labai patinka.  wub.gif

na ir pas mus taip pat, mums jau 1,2m o migdomes tik supimais, noreciau atpratinki kad kartu gulit uzmigtu bet vis reikia to supimo. Kartais jau atrodo miega bet va sedasi "apapa" sako, truputi pasupi ir miega.. o miegam kartu lovoje, sialia lovyte stovi, bet lovyteje nenori guleti schmoll.gif
Atsakyti
užmigdau mergaičių lovytėje ir grįžtu tada į savąją, kartu jau atsimiegojom, noriu dabar laisvės, plačiau pamiegot bigsmile.gif , kiek galima kaip sūriams miegoti
Atsakyti
manoji iki kokiu 7-8 men neturejo bedu del miegojimo, uzmigdavo pati savo loveleje, bet pradejus dygti dantukams "pamazu" pradejo kraustytis pas mus. vis dazniau ir dazniau, vis po kelias valandas daugiau per nakty. ir stai jai 1,3 metuku ir ji miega kiaura nakti su mumis. specialiai nakciai migdyti nereikia. pasiguldom su vyru per viduriuka, isjungiam sviesa, tv , 10 min ir vaiko nelieka. bet tas siaubingas blaskymasis jau baigia mane pribaigti... ji visa nakti spardos vartos ir t.t. tai jau tiesiog TROKSTU ja iskraustyt i jos lovele, nes beveik puse metu kaip nesu atsikelus su nenutirpusiom rankom. o lova aisku mas mus ne 4x4 metro biggrin.gifD tai vat galvoju kaip ja iskrauscius i savo guoli biggrin.gif nes dabar uzmiega su mumis, tik imigus idedu i jos lovele (ji pristumta lygegreciai su musiske lova). ji pamiega valanda ar dvi ir tada vel pas mus iki ryto sad.gif(((((
Atsakyti
Mums diena dar padeda supynes. Tevelis sian toks buvo patenkintas, kai uzsupo vaika. Paskui dar gyresi, kad per ilga laika vaika uzmigde, nes siaip mazius uzmiega arba prie kruties, arba ant ranku su muzika ir sokiais. sokiai.gif
Atsakyti