Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Mano berniukas iki 8men uzmigdavo tik supamas ant ranku, bet tai buvo kosmaras teik man tiek teciui, vaikas sunkus..12kg, tai patikekit...
O va nuo 8men, teko imtis grieztesniu priemoniu, verke, spiege, reke, bet as jo nesupavau, paguldau i lovele, ir skaitau sau zurnala, jis atsistoja, as ji vel paguldau, ir taip kokias dvi savaites, aisku sirdis per puse plyso, bet zinot, nesinori ir to svorio bereikaliingai nesiot, ir ka, ismokom, ne tik diena patys uzmigti, bet ir vakara. Dabar jau nuo metu laiko pasiekem ta lygi, kad paguldau ir iseinu is kambario, ir jis pats uzmiega thumbup.gif

Aisku, tai reikalavo daug pastangu...
Atsakyti
Uzmiega tik esant man salia doh.gif Kaip noreciau, kad pati atsigultu ir uzmigtu smile.gif
Atsakyti
Mūsiškiui jau po kelių mėnesių bus 3, bet vis dar užmiega pas mus lovoje, o tada pernešame į jo lovytę, kartais dar ir po naktinio tualeto reikalauja, kad neščiausi pas save į lovą, nors ne visada... bet ir man nesinori klausytis serenadų vidury nakties..., tai tenka parsinešti jei jau labai reikalauja... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kupriukas: 01 vasario 2011 - 16:23

QUOTE(kupriukas @ 2011 02 01, 18:22)
Mūsiškiui jau po kelių mėnesių bus 3, bet vis dar užmiega pas mus lovoje, o tada pernešame į jo lovytę, kartais dar ir po naktinio tualeto reikalauja, kad neščiausi pas save į lovą, nors ne visada... bet ir man nesinori klausytis serenadų vidury nakties..., tai tenka parsinešti jei jau labai reikalauja...  blink.gif

pas mus tokia pati situacija.... doh.gif jau net nezinau ka daryti, kad ismiegotu pas save lovyteje, kad galetume patys pailseti...
Atsakyti
o mes gal nuo 3 mėn pripratinom vaiką užmigti grojant tajos lopšinėms, aišku tuo metu ir aš šalia kur nors atokiau ant lovos sėdžiu. dabar mums 1.6 mėn, tai stengiamės kad vaikas atsigultų tuo pačiu metu, kompą į kambarį, muzonas tyliai groja, o jis, apsikabinęs savo lovos draugą migdosi. smile.gif
gal prieš savaitę tik išmokom atsigultus į lovytę užsikloti antklodę, nes pastoviai užmigdavo be jos,o po to jau užklodavau.. doh.gif na bet kol kas labai sėkmingai ši procedūra vyksta. bigsmile.gif
ir dienos metu stengiuosi guldyti tuo pačiu metu, na ir aišku lopšinės taip pat groja, tad ačiū Dievui viskas gerai, tik galėtų keltis rytais kur kas vėliau, bet čia jau kita tema.. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pupai pavasarį bus du. Užmiega kartu lovoje su manim arba tėtuku (pakaitom migdom). Paskui paguldom i lovyte. Kartais rytai pati įsiropščia i mūsų lova. Nieko blogo nematau kad su kuriuo nors iš tėvelių migdosi. Vaikui reikia jausti meilę iršiluma, o iš kur tai gaus jei neiš tėvų. Reikia vertinti kiekvieną akimirką praleista su vaikų, netgi jei ta migdymas. Juk šiais laikais taip to trūksta kai reikia skubėti į darbus, namus, tvarkytis ir taip toliau. 4u.gif Mes vakarais pasišnabždam kuždu kuždu krebždu krebždu ir užmiegam. biggrin.gif
Atsakyti
Vyresnelis uzmigdavo supuodamas, apie 4men prisipratinau uzmigti vezime (buvo didziausia klaida), tekdavo stumdyti po miegamaji kol uzmiega, paskui 5men, emiausi iniciatyvos ir teko mokinti uzmigti paciam, paguldydavau i lovyte ir atsisesdavau ant zemes kad matytu, dainuodavau ar siaip sededavau, po truputi ismoko, paskui pasitraukdavau nuo lovytes, taip ir ismoko miegoti pats.
Maziuke nuo gimimo uzmiega paguldyta i lovyte, isjungiam sviesa ir iseinam, jokiu ciuciavimu iekada nebuvo.
Meile yra meile, o tvarka namie ir rutina turi buti, galbut skamba ir grieztokai 4u.gif Meile galima parodyti ir kitaip ne tik ciuciuojant ant ranku po 3valandas per diena smile.gif
Atsakyti
Na po tris valandas nečiučiuojam. Užtenka pusvalandžio kartu ir užmiega kai šalia paguliu. Turim savo laiką kada einam miegot ir normalią dienotvarkę. Juk nieko blogo kad migdant vaikuti apsikabini ir paguli šalia kol užmiega smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesaule: 02 vasario 2011 - 22:51
Dukrytei jau 1 m ir 4 men, bet jeigu noriu, kad uzmigtu vis dar tenka supti ant ranku doh.gif
Atsakyti
Pazistu tokiu mamu kurios ciuciuodavo po valanada pries miega, o vaikas miegodavo du kart dienoj ir nakti, ir reikedavo uzmigdyti iki pilno miego, nes jei padetas prabuzdavo- rekdavo. nepasakyciau kad mamyte labai dziaugesi tuom g.gif bet yra labai geras posakis, kaip pasiklosi, taip issimiegosi. Kiekviena seima turi savo "taisykles", kas jiems priimtina 4u.gif
Atsakyti
Mano mazoji uzmiega visuomet savo loveleje. wub.gif Kol buvo visai mazyte tetis daznai supuodavo, o dabar merginai jau 1,8m. Vakarais isiropscia i musu lova, bet ten pasikalbam pora minuciu, duodam buciuka, paglostom minutele ir mazoji keliauja i savo lovyte. Be jokiu verksmu ar nepasitenkinimu. bigsmile.gif Tiesiog nuo mazumes pratinom, kad vaikas turi miegoti savo lovyteje ir priprato. Jei ir uzsibuna musu lovoje ilgeliau, pati ima muistytis, niekaip neisitaiso ir prasosi i savo lovyte.
Kai eina miegoti pietu miegucio, pati ilipa i lovyte (isimti 2 pagaliai), pasiguldo meskuti salia, atsigeria arbateles ir uzmiega. 4u.gif Net jei neuzmiega is karto, is lovytes nelipa, kuiciasi pataluose, migdo meskiuka ir galiausiai pati "luzta"...
Dziaugiuosi, kad nuo pat pirmu dukrytes dienu pasirinkom toki migdymo buda, uztai dabar neturim jokiu problemu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miix @ 2011 02 03, 16:03)
Mano mazoji uzmiega visuomet savo loveleje. wub.gif  Kol buvo visai mazyte tetis daznai supuodavo, o dabar merginai jau 1,8m. Vakarais isiropscia i musu lova, bet ten pasikalbam pora minuciu, duodam buciuka, paglostom minutele ir mazoji keliauja i savo lovyte. Be jokiu verksmu ar nepasitenkinimu. bigsmile.gif  Tiesiog nuo mazumes pratinom, kad vaikas turi miegoti savo lovyteje ir priprato. Jei ir uzsibuna musu lovoje ilgeliau, pati ima muistytis, niekaip neisitaiso ir prasosi i savo lovyte.
Kai eina miegoti pietu miegucio, pati ilipa i lovyte (isimti 2 pagaliai), pasiguldo meskuti salia, atsigeria arbateles ir uzmiega. 4u.gif  Net jei neuzmiega is karto, is lovytes nelipa, kuiciasi pataluose, migdo meskiuka ir galiausiai pati "luzta"...
Dziaugiuosi, kad nuo pat pirmu dukrytes dienu pasirinkom toki migdymo buda, uztai dabar neturim jokiu problemu. biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti