Oi kaip as pavydziu tom kuriu maziukai uzmiega ir miega savoso lovytese,manoji tai uzmiega tik salia manes,uzmigusia perkeliu i jos lovele,bet po kurio laiko pabudusi,ji vel nori pas mus,ir niekaip neina uzmigdyti jos lovyteje,ir guldziau,ir glosciau,ir niuniavau,ir salia gulejau,ir lovyte salia savo lovos stumemes,nu niekaip neiseina ir viskas,rodo kad nori i musu lova,asaros didziausios ir viskas.Lengva pasakyti kad nenusileisk,toms kas gyvena nuosavame name,bet daugiabutyje tu nerikdysi vaiko 2-3val nakties,juk reikia atsizvelgti ir i kaimynus kuriem ryt anksti is ryto i darbus.Na zodziu turiu vilti kad mazoji paugejus pati susipras ir nores miegoti savoje loveleje

musu maze iki kokiu 2metuku uzmigdavo tik pas mane ant keliu atsisedus. na o paskui viena diena pati pasake,kad nori i savo lovyte.su malonumu ja nuvedziau,paguldziau,o ji-mama ir tu gulk pas mane. taip ir iki siol,turiu visada salia prigult kol uzmigs. tada galiu sau ramiai i savo lova eit. dar karts nuo karto vidury nakties pasisaukia mane i savo lova,bet pagrinde ismiega visa nakti.o pietu miego jau beveik kaip metai nebemiegam.( mazei dabar 2m8men.)

Mano sunelis tai nuo gimimo gerai miegodavo, buvo ramus
Todel del miegelio neturejom problemu. Retkarciais tik reikedavo pasupti ir su juo pabuti. O taip tai paguldau i lovyte ir iseinu,o jis pats uzmiega. Taip ir vakare, ir per pietu miegeli
O pas mus i lova jis pasipraso kartais ryte paguleti kai atsikelia. Na ir kai serga tai jis nori su manim paguleti
Ir jau planuojam savo suneli iskelti i kita kambari. Nes kai gims kitas vaikelis vietos mazoka kambaryje bus
Bet jei nenores vienas miegoti teks su vyru vaikais dalintis. Vienas sus vienu, kitas su kitu

pasmus kol mazylis nesusirgo pirma karta viskas buvo tvarkoj uzmigdavo pats ir nakciai ir perpietus loveleje paguldai apkloji ir iseini na bet po ligos paprato ligonineje su manim miegot ir viskas gryzom namo nei pietu pats neuzmiega nei nakciai riaikia eiti ssu juo atsigulti tada kai uzmiega perkeliu y lovelia bet ir tai nevisai nakciai atsibunda kartais vidury naktu ir pas mus y lova atkeliauja buna kad ir ismiega visa nakty bet retai kada tai nei mes nepailsim nei jis pats gerai neisimiega,ir jau nezinau kaip reikes sita isgyvendinti.....
Užmiega savo lovytėj, bet vis reikia supti
o mums jau 1m. 6mėn., kartais tas supimas uztrunka iki pusvalandzio

Kai gimė dukrytė, tai buvo tikra miegaliukė, ir vakarais miegodavo, ir rytais iki 11 val. Lauke irgi miegodavo, būdavom kur gamtoje irgi tas pats. Buvo tikra miegaliukė, pažįstami vis klausdavo ar neduodam mes kartais kokių vaistukų, kad miegotų...Vėliau, kai paaugo, labai mėgdavo, kad tėtis užmigdytų, o kai žiemą teko pagulėti ligoninėj, tai miegojo kartu su manimi vienoje lovoje. Grįžus namo į savo lovytę net nežiūrėjo, tik į mūsų lovą ir kartu miegot. Po kiek laiko šiaip ne taip vėl pripratinom. Tiesa, užmigdyti, t .y. pabūti kartu dabar galiu tik aš, tėtį gena iš kambario
Labiausiai patinka, kai vakare ji pasiima knygutę ir varto su manim kartu, o paskui užgesinam šviesą ir gražiai užmiegam. Mūsų mažajai jau 2,6 metų. Šiuo metu jau bandysim pradėti naktį miegoti be sauskelnių...

Mes niekada neturejome problemu del miego, nuo pat gimimo miega atskirai. As isvis manau, vaikuciams reikia miegoti atskirai, jie ramiau miega. Aisku yra vaiku kur labai neramus, tai tada gal ir as kartu miegociau
svarbu nors kiek pamegoti

Mano panelė nuo pat mažens miega savo lovytėj
O vat sūnus iki šiol ateina naktį pas mus

Na, kad pasilengvinti sau gyvenima, tai tevelis pritaise prie lovytes pavazas. Daba galima lovele linguoti. Gal ir negerai darau, nes sveciuose nelabai nores miegot nesupamas. Bet greit uzmiega supamas. siaip tai jau nuo 5 menesiuku jis miega savam kambareli ir savoje lovyteje. Prabunda, tai ciauska arba zaidzia, kol kas nors apie ji prisimena ir ateina paziuret kaip jis ten