Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Maniske tai jau pati uzsimigdo,visai nesvarbu ar pietu miegelis ar vakare thumbup.gif Idedu i lovyte,kelis zaislus turi,tai dar pasimyluoja,pazaidzia,atsigeria pienuko ir pasiziuri,kad jau miega mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jus ismoket vaika uzsimigdyti paciai niekaip negaliu idedu i lovyte pabuna islipa ir ateina pas mane migdytis o vakare tai be musu net neina miegot doh.gif labai sunku taip.
Atsakyti
Maniškis užmiega prie MP. Pasiskanauja ir aprimsta. Tada apsikabinu ir užmiega po kokių 5 min. Tada jau perkeliu į lovytę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 07 sausio 2008 - 15:47
Mano mazius uzmiega tai labai gerai tikrai jokiu jokiu rupesciu neturejau ir neturiu paguldau tai paniuniuoju,tai pasaka pasakau ir uzmiega tikrai del to problemu neturiu
user posted image
Atsakyti
Mano lelytei 1.7 metu, uzmiega viena. Iki metu budavo palieku kambary lovyteje, uzdarau duris, ji pora minuciu patriuksmauja ir uzmiega. Po to truksmas dingo ir siaip patikta viena uzmiega. Mociutes stebejosi, kodel visus isvarau is kambario ir neleidziu ieiti ir nesioti vaiko ar jam dainuoti kai nerimsta... wink.gif paprasciausiai is patirties zinau, kad jai kazkam esant salia visi miegai issisklaido. Ir dabar, nusiprausiam, uzdegam mazai sviesu ir rengiant padainuoju lopsyne, pabuciuoju, labos nakties palinkiu ir iseinu. Tiesa, uzmiegam iki siol su siulptuku. Siaip jis tik lovyteje guli, bet bijau be jo migdyti, o tai dar pasibaigtu tie grazus vakarinai ritualai lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske niekaip pati neuzmiega, reikia momos arba tecio verysad.gif Uzmiega tik linguojama lovyteje arba turi kartu su ja atsigulti ir glostyti ar tai nugaryte ar kojyte, zodziu ka nors glostyti, ir tada greitai uzmiega smile.gif
Atsakyti
maniske tai kartu su mumis,bet jau nepergyvenu,svarbu,kad supt nereikia,nes iki metu teko doh.gif man net patinka su ja atsigult,tiek juoko buna kai jinai pasakoja savo visus dienos ivykius lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis jau kokie metai kai uzmiega pats savo lovyteje ax.gif
Atsakyti
Maniškis miega savo lovytėje, tik reikia kol užmiega prie jo pasėdėti smile.gif Dažniausiai užmiega greitai per kokias 10-15 min. smile.gif
Atsakyti
mano mažius iki 2 m, niekad neužmigdavo vienas, visada kažkas turėdavo būt kambary, gulėt ir laukt kol jis užmigs doh.gif ... , bet kai periskėlem į kitą butą, didesnį erdvesnį, ir jam paskyrėm kambarį, nuo to laiko, pradėjo vienas miegot thumbup.gif , mus iš kambario galima sakyt net išveja lotuliukas.gif , kad jis tik vienas miegotų lotuliukas.gif
Atsakyti
mes dvieju metuku proga irengem ugnei atskira kambari, tai jai iskart labai patiko ir uzmigdavo ramiai viena, bet tada dar turejo buteliuka. tik atsisveikinom su buteliuku prasidejo bedos. dabar kiekviena vakara turiu pasedeti salia ir palaikyti ranka kol uzmiega, bet nakti susirenka visus zaislus ir atbega i musu lova biggrin.gif nors kelis kartus yra iki ryto ismiegojus savo lovytej thumbup.gif ot kad taip visada ... rolleyes.gif
Atsakyti
Manoji nuo pat gimimo uzmiega pati,kaip jau kelios sake,paduodu arbatos ar pienuko ir uzmiega begerdama smile.gif na buna isimciu kai labai skauda ka nors,arba kai bunam sveciuose ir ten lovytes nebuna,tada jau tenka pasupuoti smile.gif
Atsakyti