Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Mano sūnelis vienas neužmiega schmoll.gif reikia gulėti kartu su juo,kartais ir visą valandą pragulim doh.gif Bet jau kažkuri minėjo,kad nepergyvena,nes iki metuku tik ant rankų užmigdavo doh.gif tai aš savo mažių irgi iki metų supau ax.gif Tai dabar tas pagulėjimas yra juokas..................
Atsakyti
As savo dukrytei neseniai lovyte vel pastaciau, nes buvo ipratusi miegot tik su manim nuo kokiu 8 men., bet uzmiegant butinai turiu buti salia, skaityt pasakas, ar padainuoti, ar tiesiog salia guleti. Idomu, kada jau galesiu paguldyti ir ji savarankiskai uzmigs g.gif turbut dar negreitai
Atsakyti
tikra svajone butu jei mano pipiriukas pats uzmigtu ir dar savo lovyteje thumbup.gif bet iki siol dar miega musu lovoj nors niekad specialiai ir nepratinom doh.gif gal delto kad dar maitinu ir jam vis dar reikia to ypatingojo artumo smile.gif visi meginimai pripratinti miegoti savo loveleje baigdavosi bemiege naktim su daug daug triuksmo kol galiausiai neistverdavom ir pasiimdavom didyji reksniuka pas save rolleyes.gif
Atsakyti
Na,mum jau metai, pagaliau vakare nebereikia supti thumbup.gif , įdedu į lovytę ir pats užmiega, nors ir malasi ilgokai, bet turiu gulėti šalia. O vat dieną tenka dar supti verysad.gif Nes turbūt šviesu kambary,o ir jautrumas garsams doh.gif. Tik tai barkšt ir stovi lovytėj. Na gal vėliau priprasim ir poguliuko miegot be supimo.
Atsakyti
Musu karalaite (2.10m) pati miegu karalysten keliauja smile.gif
Susitvarkom visus reikalus vonioje, pasiima norima pliusinuka ir graziai bucinuka davusi keliauja i lovyte. Belieka apkamsyti bei saldziu sapnu palinketi thumbup.gif
Kaip taip graziai gavosi, net pati nezinau..
Tiesa, buna vakaru kai su asaromis miegoti eina, bet uzmiega visada pati.
Kad tik neprisisnekeciau unsure.gif
Atsakyti
Musu ponaitis dazniausiai uzmiega pats savo lovyteje. tik kartais prasosi kad pabuciau kelias minutes kol imigs ax.gif tiesa, turiu palikti blausia sviesele, nes jei tamsu iskart nepasitenkinimo verksmai prasideda doh.gif
Atsakyti
Musiskis pats neuzmiega. Tenka pasupti arba guleti salia 4u.gif Nera blogai, bet laukiam geresniu laiku biggrin.gif
Atsakyti
Smagu pasidziaugti, kad jau moka uzmigti vienas. Paguldai, palieki, buteliukas, suniukas ir liulia wub.gif Buna, aisku, bajeriu: kai nelabai miego nori, meto buteliuka lauk, kelnes nusimauna pizamines, kviecia, sokineja lovyteje, o paskui galu gale uzmiega atvirksciai kojomis ant pagalves biggrin.gif
Atsakyti
Didziaja (2m.3men.) reikia migdyti su procedurom - pasakele pasekti, lopsine padainuot ir glostyti - pati pasako ar rankyte, ar kojyte, ar nugaryte lotuliukas.gif Ipratinom vaika, bet kai sese gime, kartais tai budavo vienintelis laikas, kuri galejau skirti tik JAI smile.gif Kartais pagalvoju, kad tas laikas, kai dainuoji vaikuciams toks trumpas. Uz poros meteliu kazin ar benores...
Maze (5men.) tai uzmiega bevalgydama - visalaik sitaip - ir diena, ir vakare.
Atsakyti
Siaip mano mazoji uzmiega pati, tik kartais mano lovoje, o kartais prasosi i savo lovyte. Visaip buna, bet sedeti su ja nereikia. Apsikabina meski ant sonelio ir miega. rolleyes.gif
Atsakyti
Miega musu lovoj ir uzmiega su manim.Tenka pagulet salia arba apsimest,kad jau miegu smile.gif Kartais reikia pasekt pasaka,padainuot lopsine ir paglostyti 4u.gif taip pat kaip ir youstes mergyte,pasako ka glostyti:rankyte,kojyte,nugaryte ar galvyte smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 08 kovo 2008 - 18:16
užmiega pati ir savo lovytėj, paguldau duodu arbatytės, išgeria, paimu buteliuką ir išeinu uždarydamą duris, dukrytė miega smile.gif
Atsakyti