QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 14:56)
Aš taip ir sakiau,kad čia susirinke tik gražios ir protingos, o vyrai tokių nenori
Vyrai nori kvailų fifų , kad valgyti daryt, kambarius tvarkytu ir prieš draugus nebūtu gėda. Ir viskas, dar gerai būtu jei nekalbėtu ir nuomonės neturėtu.
Pastaruoju metu susdariau tokią nuotaiką apie vyrus
Vyrai nori kvailų fifų , kad valgyti daryt, kambarius tvarkytu ir prieš draugus nebūtu gėda. Ir viskas, dar gerai būtu jei nekalbėtu ir nuomonės neturėtu.
kada mytas???
QUOTE(populi @ 2007 11 10, 15:01)
Aš taip ir sakiau,kad čia susirinke tik gražios ir protingos, o vyrai tokių nenori
as tai nezinojau ir nezinau ko tiem diedam reikia... man atrdo jiem vistiek bus negerai, kad ir ka turetu
nevisad bus jiems blogai ir ne visiems. Aš tikiu,kad yra labai gražių porų,laimingų....tikiu tuo....
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 15:06)
nevisad bus jiems blogai ir ne visiems. Aš tikiu,kad yra labai gražių porų,laimingų....tikiu tuo....
Tai sakai tuo tiki?
Aš ir norėčiau tikėti. Labai norėčiau rasti porą, kurie nemeluodami pasakytu, kad jie yra laaaabai laimingi. Kalbu ne apie tuos, kurie žurnaluose demonstruoja savo tobulą santuoką, o ištikrųjų....)
Likau syvakar viena namie...mano vaiku anyta nori pasidziaugti...tai as baisiai nenoriu buti viena namie...
gal sakysit, kad kvaile as, bet pasiprasiau i svecius pas drauga...jis sako darbo turi, negales man demesio skirti..tai nezinau ka man daryt
namie tai tikrai nebusiu viena
gal sakysit, kad kvaile as, bet pasiprasiau i svecius pas drauga...jis sako darbo turi, negales man demesio skirti..tai nezinau ka man daryt
turiu tokį pavyzdį-mano pusseserės šeima. Pirmą vakarą ją pamatęs vyras pasakė "čia bus mano žmona". Jai buvo 19ka, jam 25. Iki to buvo labai nerimtas vyras. Kartu jau 20 metų. Abu kaip su klijais suklijuoti
Augina dvi nuostabias dukras,materialiai l.gerai apsirūpinę. Myli ją be proto. Lepina kaip tik moka. IR matosi tai,jokios vaidybos. Nors ir išstorėjo ji po vaikų,nepavyksta numest svorio,bet myli tikrai labai nuoširdžiai.
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 15:11)
Likau syvakar viena namie...mano vaiku anyta nori pasidziaugti...tai as baisiai nenoriu buti viena namie...
Labas, mielosios fejos
Ar priimsit dar viena blondine i savo buri?
nors siaip nelabai as cia tinku, nes turiu antra pusele
Ar priimsit dar viena blondine i savo buri?
nors siaip nelabai as cia tinku, nes turiu antra pusele
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 10, 14:17)
Na turi darbo, programuos kazka visa vakara
Bet as vistiek noriu nors salia pabuti....
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 15:11)
Oj mergyte..
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 15:13)
turiu tokį pavyzdį-mano pusseserės šeima. Pirmą vakarą ją pamatęs vyras pasakė "čia bus mano žmona". Jai buvo 19ka, jam 25. Iki to buvo labai nerimtas vyras. Kartu jau 20 metų. Abu kaip su klijais suklijuoti
Augina dvi nuostabias dukras,materialiai l.gerai apsirūpinę. Myli ją be proto. Lepina kaip tik moka. IR matosi tai,jokios vaidybos. Nors ir išstorėjo ji po vaikų,nepavyksta numest svorio,bet myli tikrai labai nuoširdžiai.
As irgi turiu viena pavyzdi-mano teta su dede-ji tikrai idomios jei taip galima sakyt isvaizdos moteriske, o vyras tai kaip saldainis..labai panasus i DeNiro