Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 15:11)
Likau syvakar viena namie...mano vaiku anyta nori pasidziaugti...tai as baisiai nenoriu buti viena namie...
gal sakysit, kad kvaile as, bet pasiprasiau i svecius pas drauga...jis sako darbo turi, negales man demesio skirti..tai nezinau ka man daryt  doh.gif namie tai tikrai nebusiu viena  schmoll.gif

Nepatinka man tas tavo draugas...

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 15:13)
turiu tokį pavyzdį-mano pusseserės šeima. Pirmą vakarą ją pamatęs vyras pasakė "čia bus mano žmona". Jai buvo 19ka, jam 25. Iki to buvo labai nerimtas vyras. Kartu jau 20 metų. Abu kaip su klijais suklijuoti smile.gif Augina dvi nuostabias dukras,materialiai l.gerai apsirūpinę. Myli ją be proto. Lepina kaip tik moka. IR matosi tai,jokios vaidybos. Nors ir išstorėjo ji po vaikų,nepavyksta numest svorio,bet myli tikrai labai nuoširdžiai.

Ar tikrai? Ar jie laimingi? Ji laiminga? Jai nieko netruksta? Jiems lovoje viskas gerai? Ji nesako, kad aš noriu daryti tą ir aną, o jis nenori? Kažkaip netikiu...
Daug kartyu gyvenime buvo, kad galvojau jog šitie tai tobuli, bet galiausiai išlysdavo kažkas tokio, kad oi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 15:23)
Na turi darbo, programuos kazka visa vakara
Bet as vistiek noriu nors salia pabuti....

nepyk, bet as tik vienu atveju neturiu laiko diedui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidava @ 2007 11 10, 15:22)
Labas, mielosios fejos  biggrin.gif

Ar priimsit dar viena blondine i savo buri?  blush2.gif

nors siaip nelabai as cia tinku, nes turiu antra pusele wub.gif

Sveika atvykus i supermylimiausiu kluba! 4u.gif
Manau tinki cia kuo puikiausiai thumbup.gif Gal pasidalinsi su mumis kaip tau pavyko meile i savo kiema prisikviesti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidava @ 2007 11 10, 15:22)
Labas, mielosios fejos  biggrin.gif

Ar priimsit dar viena blondine i savo buri?  blush2.gif

nors siaip nelabai as cia tinku, nes turiu antra pusele wub.gif

Nepyk, paklausiu tavęs tiesiai. ir ką tu čia veiksi? negi nėra tau tinkamų temų? Ar ir tu lauki meilės? Tai gal nevadink jo antraja pusele.

Aš nepikta 4u.gif , aš tik racionali biggrin.gif

Jau beveik baigėm temą tongue.gif Na ir tempai blink.gif

Vilte, gal reik pradėti vaikščioti vienoms? Nes aš irgi viena niekada niekur neinu, jaučiu kompleksą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 10 lapkričio 2007 - 14:30
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 10, 14:23)
Oj mergyte.. console.gif  nenusimink..nevertas jis taves schmoll.gif  pasikedenk plunskneles ir nueik pati viena i kokia kavinuke vyno taure isgerk drinks_cheers.gif  tik neliudek viena namie..

Negeriu as ir siaip nevaikstau viena niekur smile.gif

QUOTE(populi @ 2007 11 10, 14:24)
Nepatinka man tas tavo draugas...

blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 10, 14:26)
nepyk, bet as tik vienu atveju neturiu laiko diedui...  ax.gif

kokiu???
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 15:27)
Negeriu as ir siaip nevaikstau viena niekur smile.gif

Na tai gal pats laikas pradeti kazkur vaikscioti vienai?mirksiukas.gif O jei negeri tai ne beda-ledu suvalgyk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 10, 14:34)
geras  lotuliukas.gif  "praradai" filmą per mane...  verysad.gif
ir kaip vis tik pasisekė įsivaizduoti?  biggrin.gif

Kad dabar jau nebeidomu, per valai snd atsikeliau, jus cia visos jau aprasiusios save ax.gif bet pastebejau, kad yra truputi nepasitikejimo savim smile.gif Kazkuo man kartais primeni mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 10, 14:26)

Vilte, gal reik pradėti vaikščioti vienoms? Nes aš irgi viena  niekada niekur neinu, jaučiu kompleksą  blush2.gif

Pradziai galim dviese biggrin.gif Kad drasiau butu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 10, 16:26)
Sveika atvykus i supermylimiausiu kluba! 4u.gif 
Manau tinki cia kuo puikiausiai thumbup.gif  Gal pasidalinsi su mumis kaip tau pavyko meile i savo kiema prisikviesti? wub.gif

Aciu Powerpuff 4u.gif Na jokio recepto kaip meile prisisaukti as nezinau blush2.gif mirksiukas.gif jus visos, manau, einat teisingu keliu. dirbat, gyvenat savo gyvenima thumbup.gif reikia tik islaukt...issilaizyt zaizdas...
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 15:27)

kai jis man nepatinka... ax.gif
Atsakyti
[quote=populi,2007 11 10, 16:26]
Nepyk, paklausiu tavęs tiesiai. ir ką tu čia veiksi? negi nėra tau tinkamų temų? Ar ir tu lauki meilės? Tai gal nevadink jo antraja pusele.

Aš nepikta 4u.gif , aš tik racionali biggrin.gif

Populi, as tau irgi tiesiai atsakysiu biggrin.gif gyvenu dabar ne UK,MB dabar geriausias ir vienintelis draugas ir drauge viename. todel man ziauriai truksta moterisku plepalu apie nieka bigsmile.gif todel as ir cia... bet galiu pabut ir 'ziurove' mirksiukas.gif
Atsakyti
vaidava sveikutė prisijungusi 4u.gif

Mergytės, žiekit kad jums TAIP nebūtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti