QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 15:11)
Likau syvakar viena namie...mano vaiku anyta nori pasidziaugti...tai as baisiai nenoriu buti viena namie...
gal sakysit, kad kvaile as, bet pasiprasiau i svecius pas drauga...jis sako darbo turi, negales man demesio skirti..tai nezinau ka man daryt
namie tai tikrai nebusiu viena 
gal sakysit, kad kvaile as, bet pasiprasiau i svecius pas drauga...jis sako darbo turi, negales man demesio skirti..tai nezinau ka man daryt

Nepatinka man tas tavo draugas...
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 15:13)
turiu tokį pavyzdį-mano pusseserės šeima. Pirmą vakarą ją pamatęs vyras pasakė "čia bus mano žmona". Jai buvo 19ka, jam 25. Iki to buvo labai nerimtas vyras. Kartu jau 20 metų. Abu kaip su klijais suklijuoti
Augina dvi nuostabias dukras,materialiai l.gerai apsirūpinę. Myli ją be proto. Lepina kaip tik moka. IR matosi tai,jokios vaidybos. Nors ir išstorėjo ji po vaikų,nepavyksta numest svorio,bet myli tikrai labai nuoširdžiai.

Ar tikrai? Ar jie laimingi? Ji laiminga? Jai nieko netruksta? Jiems lovoje viskas gerai? Ji nesako, kad aš noriu daryti tą ir aną, o jis nenori? Kažkaip netikiu...
Daug kartyu gyvenime buvo, kad galvojau jog šitie tai tobuli, bet galiausiai išlysdavo kažkas tokio, kad oi