Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 10, 19:16)
Išdykėlė laugh.gif
yahoo.gif

Bet cia tik viena karta as taip kazkaip... blush2.gif o tai paprastai labai stipriai pluseti reikia, kad prie manes prieitu ax.gif neprisileidziu mat biggrin.gif
Atsakyti
Ėjimo į viešumą proga išsipusčiau, išsigražinau, apsirengiau padoriai.. Jokių apsmukusių džinsiukų ir t.t. Atrodau verta nuodėmės mergytė assa.gif
Gero vakaro visoms biggrin.gif
Kelkit Lietuvos gimstamumą lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 11 10, 19:21)
o tai paprastai labai stipriai pluseti reikia, kad prie manes prieitu  ax.gif 

irnesakyk.gif
Visko būna, visko ir reikia..
Atsakyti
Gero vakaro ir tau, GV bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 10, 18:17)
Buvau bažnyčioj ax.gif Ramumos pasisėmiau, pasėdėjau.. Paskui užėjau ledų su kavyte wub.gif Tai dabar taip neblogai jaučiuosi. Ledai suteikia sparnuuuuuuuuuus.......
Labas Vaidava smile.gif

šaunuolė 4u.gif Aš per Velynes buvau. Bet manau,kad man reikia šiai nueit ir pabūt.
Atsakyti
Hmmm.... visgi likau viena namie
Ir gerai ax.gif ax.gif
Ziuriu KIZ'a biggrin.gif
Eisiu anksti miegot
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 10, 18:55)
lotuliukas.gif
Stoju į eilę po tavęs pawerpuff smile.gif Mažuli pasakokis.
Noriu istorijų biggrin.gif

Senuko reikalai.. Ilga istorija net nežinau ką pasakot. Kaip ten bebūtų GV vis dar ieško vyro laugh.gif Atvira pasiūlymams laugh.gif

ką tas tavo senukas marsietis padarė???? nepasakoji,o gal vėl klysti.
Papildyta:
Vilte,ko liūdi?? verysad.gif
Atsakyti
Ne tai, kad liudziu..siaip kazkaip keistai
Pasiprasiau i svecius pas drauga, tai jis rase, kad uzsiemes bus..bet galiu pabuti salia...bet paskui dingo is eterio ir tiek..
jei ir atsiras..tai nezadu nakti vaziuoti pas ji schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 10, 20:33)
Ne tai, kad liudziu..siaip kazkaip keistai
Pasiprasiau i svecius pas drauga, tai jis rase, kad uzsiemes bus..bet galiu pabuti salia...bet paskui dingo is eterio ir tiek..
jei ir atsiras..tai nezadu nakti vaziuoti pas ji  schmoll.gif

jis keistai elgiasi ir labai. Tarsi naudotusi tavim,o jausmu nera pas ji tau jokiu.
Atsakyti
panašu,kad tuoj namučius uždarys,o nėra Abžorytės ir kas naujus sukurs??? verysad.gif
Atsakyti
Man irgi Viltes draugas keistokas, bet gal ne todel, kad ji jam nepatinka. Na tikrai zinau ne viena toki zmogu, kuris turedamas daug darbo ir uzsiima tuo darbu viska aplink uzmirses. Jei ir ne, nu vistiek nemanau, kad, Vilte, tu jam nepatinki. Ir siaip pati geriausiai jauti kaip yra ax.gif
Kas snd su manim daro virtualu tusa? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras, siandien man nera nuotaikos juodai susipykau su mama, labai jau ji aikstinga moteris...nu zodziu....

GV Labai atsiprasau, del tos fifos tiesiog ta zodi manau visi skirtingai suprantam, o kad esi cia is musu kieciausiai, tai net nediskutuojama 4u.gif nepyk fainuolyt...

Vienisoji, tavo istorija tikrai ne pasaka...bet tokie dalykai uzgrudina gyvenime...svarbiausia kad tu atsitiesei ir turi nuostabu angeliuka, savo vaikiuka, juk jis visa gyvenima bus salia taves, o vyrai kaip vyrai cia yra cia nera...

GV,Abzoryte, man net nesmagu, nesu as jokia grazuole normali, kaip ir visos, bet aciu blush2.gif ax.gif 4u.gif

Vilte, neliudek mergyt, gal jis istiesu uzsiemes labai?

Haneriete, kas gero?

Labas Vaidava

Geru pasimatymu, kurios sivakara leidziate, vyru glebyje, laukiam naujienu blush2.gif wub.gif

Abzoryte, kai paskaitau tavo postus, visad matau tave besisypsancia drinks_cheers.gif

Gero vakaro

Beje, kur pradingus Vakare is horizonto???
Atsakyti
D&G, o tu irgi namuciuose vakara leidi?? smile.gif
Atsakyti