Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XV dalis]

oi mergaitės,aš kaip blondinė jau nieko nesuprantu doh.gif
Mano gerbėjas,kuris man nerealiai patinka,pradėjo kažkokias pievas kalbėt. Klausia ar aš liūdėsiu,jei į Vilnių išvažiuos,lyg lauktų kada pasakysiu "pasilik,priimsiu pas save", o pažystu mėnesį , dėmesys mane jau gasdina doh.gif
Kitas čiulba kaip pasiilgo,nors tik pažystamas,kuris vasaros pradžioj padarė STOP, nors pradžioj svaigo,aiškina kokia aš žavi,protinga,sexy ir panašiai, o ko nori nesuprantu doh.gif Laukia manęs kitą savaitę į svečius g.gif
Dar kitas atsirado,su kuriuo tik naktis buvusi prieš metus, susisvaigęs kokia aš buvau ir kad nori labai labai labai.....Išaiškinau,kad man nuotykių nereikia. Aiškina,kad nuo to viskas auga.....
AŠ BLONDINĖ doh.gif doh.gif doh.gif
Sakyčiau,kad mėnulio užtemimas mano kieme,kad tokios nesamonės doh.gif
Atsakyti
Dominyyyka,ohohoho koks demesys, kai nei vieno tai nei vieno, kai visi tai visi bigsmile.gif o ko pati nori?

jo Vilte namuose, buvau siandien kaune, pavargau...ryt vaziu pirkt masinos, nervina noriu geros, o galimybes neleidzia.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dominyyka, visada taip buna, jei nera vyro, tai tuscia, visi issislapste, bet kai nors vienas islenda, tai kai pasipila is visu kampu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 10, 21:38)
Dominyyka, visada taip buna, jei nera vyro, tai tuscia, visi issislapste, bet kai nors vienas islenda, tai kai pasipila  is visu kampu  lotuliukas.gif

tai kad būtų kas aišku,tai viskas būtų ok. Vienam sekso,kitam ploto gyvenimui gal,kitam vėl turbūt santykių be įsipareigojimų doh.gif Kas kad gėlės,vakarienės,pramogos,tačiau plotas tai tik mano. Mane tai savotiškai gasdina. Kvaila aš,bet tokia esu. Na nenoriu tik sekso,noriu daugiau......
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 21:46)
tai kad būtų kas aišku,tai viskas būtų ok. Vienam sekso,kitam ploto gyvenimui gal,kitam vėl turbūt santykių be įsipareigojimų doh.gif Kas kad gėlės,vakarienės,pramogos,tačiau plotas tai tik mano. Mane tai savotiškai gasdina. Kvaila aš,bet tokia esu. Na nenoriu tik sekso,noriu daugiau......

Manau, cia mes visos norim daugiau, siandien vaziuodama galvojau, kad gal nebera tu tikru jausmu, perdaug reikalavimu keliame vieni kitiems, perdaug apsvarstome, skaiciuojame ir t.t.... doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 10, 21:52)
Manau, cia mes visos norim daugiau, siandien vaziuodama galvojau, kad gal nebera tu tikru jausmu, perdaug reikalavimu keliame vieni kitiems, perdaug apsvarstome, skaiciuojame ir t.t.... doh.gif  g.gif

manai,kad bendraut tik taip-santykiai be įsipareigojimų ir žiūrėt kas toliau??? tipo susitinkam-gal kinas,gal vakarienė,o gal tik seksas??
Atsakyti
As per daug viska svarstau, nu visada... Kartais net pacia gasdina toks skaiciavimas ir visko vertinimas. Nebemokeciau taip tiesiog is visos sirdies atsiduoti zmogui, vis mastau, ar jis vertas to... g.gif
Uzsiimkit kuri nauju namuciu statyba ax.gif
Atsakyti
Is mano kaimo, isvaziavusios visos drauges, tai vilniuje tai kaune, ***** kada as dingsiu is sitos tundros, neturiu jokios normalios drauges, kad nueit i kavine sivakara....o noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 10, 21:55)
Is mano kaimo, isvaziavusios visos drauges, tai vilniuje tai kaune, ***** kada as dingsiu is sitos tundros, neturiu jokios normalios drauges, kad nueit i kavine sivakara....o noreciau rolleyes.gif

o tai kur tu???
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 21:54)
manai,kad bendraut tik taip-santykiai be įsipareigojimų ir žiūrėt kas toliau??? tipo susitinkam-gal kinas,gal vakarienė,o gal tik seksas??

Nezinau, tiesiog pati esu ne karta isivelus i situacijas kai nieko gero nesisviecia, nezinau kaip atsirinkt zmogu, kuri tikrai domina netik seas su tavim....

Haneriete, as nemoku nauju namuciu statyt blush2.gif gal dominyyyka?
Papildyta:
Dominyyyka, nenoriu cia viesint nes mano miestelis nedidelis, gali kazkas mane atpazinti....Tik kad taip as neuzsisedejus, kaune mokausi, vilniuje atlikinejau praktika, pastoviai judesy... nieko mynsiu ir as po mokslu, kolkas man taip patogu visgi savi namia yra savi....
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 10, 21:54)

As pvz manau, kad nereikia is karto noreti per daug. Visada viskas prasideda be isipareigojimu, juk taip? Na gal nereikia sekso iskart, jei norisi, tai reikia, kodel ne... Tik tiesiog reiktu palaukti, kas bus toliau. Nemoku paaiskinti.

Mano ex uzpykes ant manes po to, kai ispasakojo man savo giliausiu jausmus, o as tepasakiau "aisku". Man kazkaip truksta to kasdienio bendravimo per skype su juo, tokiu beprasmiu, bet labai smagiu pokalbiu.
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 10, 21:58)
Nezinau, tiesiog pati esu ne karta isivelus i situacijas kai nieko gero nesisviecia, nezinau kaip atsirinkt zmogu, kuri tikrai domina netik seas su tavim....

Haneriete, as nemoku nauju namuciu statyt blush2.gif  gal dominyyyka?

nemoku ir aš atsirinkt. O bijau pradėt tik nuo to, nes noriu daugiau,noriu lyg įsipareigojimų. O dabar kai tas gerbėjas svaigsta,nors atrodo,kad turėčiau džiaugtis,mane tai gasdina,nes per mažai jį žinau ir man jausmai auginami, aš netikiu tokiu staigiu susižavėjimu. Nors žavu nerealiai.
Man netinka toks bendravimas,kad susitinki nakčiai. Kartais net pavydžiu Viltei,kad taip susitarė. O man..man lyg kažkaip nejauku blush2.gif Aš gal senovinė kokia esu.

Nemoku namų kurt. Oi tai ne man. Kur kitos,kurios moka??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 10 lapkričio 2007 - 21:04