Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(vasarė @ 2007 11 20, 19:32)
Čia dekoratyvinis akmuo. Mano vyras norėjo panašiai daryti. Atkalbėjau. vis tiek tokioj vietoj riebalo nusedimo tikimybė didesnė, paskui nebus nuvalyt įmanoma. Tai susidėjom tą akmenį kitur. Atrodo super. o tarp baldų plyteles susiklijavom...

Na jeigu cia akmuo su reljefiniu pavirsiumi, tai man ir fantazija atsoko tokio dalyko noret... doh.gif lotuliukas.gif Jau geriau kaip normalus zmogus plokste ar plyteles desiu nei paskui keiksiuos visa amzeli... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 11 20, 19:38)
Na jeigu cia akmuo su reljefiniu pavirsiumi, tai man ir fantazija atsoko tokio dalyko noret... doh.gif  lotuliukas.gif Jau geriau kaip normalus zmogus plokste ar plyteles desiu nei paskui keiksiuos visa amzeli... lotuliukas.gif

dar yra variantas dėti ale plyteles su akmens imitacija. Paviršius lygesnis, plonesnis. Yra ir Senukuose, bet man gražiausios buvo kaune 1000 plytelių apie 50-55 už kvadratą
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2007 11 08, 00:02)
pasirodom bendra vaizda  4u.gif
user posted image
user posted image

Labai grazios baldu spalvos! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmaMO @ 2007 11 08, 09:37)
Na mes savo virtuves dar neturim,bet pas baldininkus kai uzsisakinejome,tai blumai buvo pazimeti savo zenklu,o ir stalciai tikrai ne is plokstes(bent sonai tai tikrai).

Labukas!

Norejau paklausti, kokioje firmoje uzsakinejote jus savo baldus? Ir kuriame mieste?

Aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SoJa @ 2007 11 08, 09:45)
Mano stalčiai tai mediniai tik iš priekio, o viduje ar tai metaliniai, ar plastmasiniai  g.gif Vat net pačiai neužkliuvo kol čia tas klausimas nebuvo pradėtas gvildenti  lotuliukas.gif Labai lengvučiai kol kas kol tušti, o iš šonų yra užrašas BLUM.

o kas tai yra, BLUM???
Atsakyti
user posted image

mes pirkom plyteles mokėjom apie 50lt kažkas panašaus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesa: 21 lapkričio 2007 - 10:17
QUOTE(jovana @ 2007 11 20, 14:37)
Tai gal paprasčiau radiatorių pakeisti?

Pakeist jau beveik neimanoma,nes jau remontas padarytas,ir jei det ta plona,siuolaikini tai jis gi neuzims viso to ploto kuri uzeme senas(ten jo dvigubai sudeta nei priklauso blush2.gif )o dazu jau nebera,ir nepadarytume taip kaip meistrai.Vienintele iseitis -slept...
Papildyta:
QUOTE(agnesa @ 2007 11 21, 10:16)
user posted image

Pas mane panasiom akmens plytelem(tik mokejom 80lt.) isklijuota priesinga siena nei kur spinteles.Atrodo labai ispudingai thumbup.gif bet kad tokias klijuot prie spinteliu ,kur kazkiek riebalu vistiek nuses,kad ir koks tas gartraukis galingas butu g.gif Net dulkes nuo jo sunkiai valos,visgi akmuo ir dar toks siurkstus ,susiaustas.
Atsakyti
[quote=Jurguzia,2007 11 21, 11:14]
Labai grazios baldu spalvos! 4u.gif
Papildyta:
Labukas!

Norejau paklausti, kokioje firmoje uzsakinejote jus savo baldus? Ir kuriame mieste?

Na firmos neprisimenu pavadinimo,bet si firma neseniai pradejo egzistuoti(ten pazystamas vienas is savininku).Jie randasi Naujojoj Vilnioj.
Atsakyti
Jei pastebėjai pas mane išvis nėra gartraukio ir man normaliai valosi.
aš dabar mačiau Ermitaže tai kainavo apie 55lt
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2007 11 21, 11:14)
o kas tai yra, BLUM???

Stalčiai su stabdymo mechanizmais ir yra įmonė Blum gaminanti stalčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2007 11 21, 10:55)
Jei pastebėjai pas mane išvis nėra gartraukio ir man normaliai valosi.
aš dabar mačiau Ermitaže tai kainavo apie 55lt

Nesiginciju,gal tavo siek tiek kitokios,nes ir kaina skiriasi g.gif mano tai grynai -akmuo,apie tai kad suslapinus valyt nera net kalbos,tik sausu budu arba siurbiu.
Atsakyti
QUOTE(agnesa @ 2007 11 21, 10:16)
user posted image

agnesa, gal galima butu pamatyt didesne foto? 4u.gif Labai sudominai... bigsmile.gif
Tiesa, cia ta kaina uz kvadrata?
Atsakyti
taip 1kvadratas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 11 09, 13:10)
Na va, as ir vel radau dar viena savo virtuves planelio trukuma - pasiziurejau, kad nelabai yra vietos visokiems puodams sudet (kazin ar uztektu vienos kampines spinteles, be to, man kampines spinteles isvis atrodo labai jau nepatogios doh.gif ), tai truputi perdariau savo planeli istatydama kriaukle i kampine spintele (125cm, t.y. atsidaranciu dureliu plotis butu 60cm - kad butu patogiau pasiekti spinteles kampa) ir prie sienos su langu padarydama 80cm stalcius puodams. Tada ir darbastalio gautusi 150cm  smile.gif Kaip manot, ar nepraleidau dar kokio nors svarbaus dalyko? (i spalvas velgi nekreipkit demesio smile.gif ):
http://public.fotki.com/elvos/virtuve/

Labukas!!!

Siuo metu pati sau rupinuosi busimos virtuves baldais. Norejau paklausti, su kokia cia programa dareisi projekta??? Labai graziai viskas vizualiai atrodo! bigsmile.gif
Atsakyti