Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2007 11 19, 18:29)
blink.gif  nesamone kazkokia, dar ir sumoket turejei ir nedave projekto g.gif  tai uz ka mokejei tada?

Tai aš ir galvojų grįžus, o už ką aš sumokėjau tada. Kažkaip kai pasakė nespausdinsiu, nieko nesakiau, bet grįžau namo,pradėjau galvoti, nu kažkokia nesamonė.Vat tau ir firma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 11 19, 18:48)
Man atrodo, kad mokejo uz tai, kad atvaziavo ismatuoti g.gif
Papildyta:

kad kiek zinau firmos nemokamai tai daro, na nebent cia kazkokia labai jau sustra firma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 19, 19:21)
kad kiek zinau firmos nemokamai tai daro, na nebent cia kazkokia labai jau sustra firma blink.gif

Nieko čia nerimta firma. Hefaistas Šiauliuose. Net nežinau ką dabar daryti, rytoj turėjau eiti pasirašyti sutartį, bet kažkaip jie negražiai pasielgė ir sužaidė, kad aš nežinau kaip ištikųjų turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 19, 20:21)

As Vilniuje ieskojausau, taivienoje firmoje pasake, atvaziuojam ismatuojam -100 lt. Jei pasirasot sutarti, tai tie pinigeliai jau iskaiciuoti ivirtuves komplekto kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 11 19, 19:48)
Man atrodo, kad mokejo uz tai, kad atvaziavo ismatuoti g.gif

Neturėtų, mums firma taip pat atvažiavusi viską matavo, bet tikrai nemokėjom už tai schmoll.gif O projekto žinoma neduoda, kol nepasirašai sutarties. Bet už ką tie 50 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukutis @ 2007 11 11, 22:15)
Peržiūrėjau dauguma Jūsų foto ir "pasistojo" vienas klausimėlis - ar tikrai niekas savo virtuviniame komplekte nesidarėte tokių spintelių. Iš tikrųjų tai jos labai patogios, talpios ir neužima daug vietos virtuvėje, taip pat labai gerai išnaudojama erdvė?

user posted image

user posted image

Kad patogios jos, tai aš tikiu, bet man būtų įdomu išgirst dėl jų ilgaamžiškumo. Gal kas turi tokias jau ne vienerius metus? Ar nelūžinėja, neišlinksta ir pan. Nes gan nemaži svoriai susideda į tas plonytes lentynėles, plius jos dar traukomos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 11 19, 11:42)
šaldytuvas - kairiausiai, mes gi atskirai šaldiklį montavom - jis dešiniausiai  biggrin.gif .. Ornamentas sudėliotas iš visokių plytelių likučių, akmenukų , iš vonios apdailos likusių.. Gyvai jis labai neblogai atrodo . beje - rudos grindys virtuvėj - vargas.. Iš karto pasakau.. Tai bene vienintelis minusiukas man virtuvėje. Bet aš norėjau būtent rudų. Norėjau ir turiu hihihi.gif

O kodel rudos grindis vargas? Noreciau placiau isgirst apie tokia spalva? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2007 11 17, 23:18)
o pas baltijos marmura uzsisakinejat tiesiogiai ar per atstovaujancias firmas?

Užsakinėjom per Almantą, kur ir virtuvę...
Atsakyti
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 11 18, 11:40)
bendras vaizdas gražus, bet labai jau užklivo tos vienos tamsios durelės  g.gif  blush2.gif

Jos ir turi uzkliuti juk tai ir yra akcentas, per blanki virtuve butu jai vienos sviesios spalvos blush2.gif
Westa superine virtuvele , ir staliukas virtuvinie jega wub.gif Labai viskas suderinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2007 11 19, 18:09)
Gal kas galit duot kokiu ideju kaip paslept radiatorius g.gif iejus i virtuve jie visa vaizda gadina,daremes remonta ir kazkaip  nesugalvojom  ju paslept ar pakeist.Va dabar ir suku galva..kazkaip nesiderins prie nauju baldu doh.gif

Radiatoriams paslėpti galima naudoti perforuotą metalo plokštę arba medžio drožlių plokštę (priklausomai nuo interjero). Perforuotą LMDP galite pamatyti čia
http://www.termopala...ruotos-plokstes
Perforuotas metalas čia
http://morionis.w3.lt/page3.html
Jeigu interjeras "leidžia", geriau rinnktis metalinę plokštę, nes metalas laidus šilumai ir šilumos nuostolių nebus. O medis - blogas šilumos laidininkas, todėl daugiau šilumos nueis į sieną.
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(pienių jūra @ 2007 11 19, 20:45)
Kad patogios jos, tai aš tikiu, bet man būtų įdomu išgirst dėl jų ilgaamžiškumo. Gal kas turi tokias jau ne vienerius metus? Ar nelūžinėja, neišlinksta ir pan. Nes gan nemaži svoriai susideda į tas plonytes lentynėles, plius jos dar traukomos...  g.gif

Šios lentynos kaip tik ir apskaičiuotos dideliems svoriams ir tikrai laikys ilgai. Be to joms suteikiama 10 m. garantija.
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 11 19, 16:57)
mes su akvilyte pas tuos pacius gaminames..na ji dar tik procese, o mano jau keli menesiai kaip stovi mirksiukas.gif

Oi, buk gerute, atsiusk man i AZ tu meistru kontaktus. Nes man samata padare tokie meistrai is Kazlu Rudos "Baldu gamyba", tai uz maza virtuvike paskaiciavo taip sakyciau normaliai ir dar as iki siol su jais bendros kalbos nelabai randu, turetu jau pradet gaminti, bet dar kol ne velu, sakau gal kazka geriau surasciau.
O kaip pas situos kokybe? Ir is kokiu ploksciu jie daro?
Atsakyti
Aciu Laukutis,nesupykit,bet man tokios metalo plokstes dvelkia kazkokia valdiska istaiga blush2.gif ar tai ligonine ,ar kokia valgykla..kazkokios nejaukios.Gal dar ka nors imanoma g.gif O jei kokias lentyneles medines uzdejus,tokios pat plokstes kaip virtuvinis karkasas ? Ar nelabai?Del silumos ,tai man jos tikrai betkokiu atveju uztektu,nereiktu langu laikyt atidarytu...Na pasiulykit dar ka nors aciuks.gif
Atsakyti