Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Oi, kaip ačiū už pagyras bigsmile.gif natūroj man irgi laaaaabai patinka mano virtuvytė thumbup.gif čia tikrai iš vokiškų virtuvės baldų ALNO, tik ne alno serija, o impuls, jie ne tokie brangūs, už šiuos išėjo ~11 000. Man lietuviai už mano trokštamą dažytą blizgią irgi panašų skaičių priskaičiavę buvo, o vokiškuose buvo ir man tinkama spalva ir blizgumas, o dabar matau, kad ir vokiška kokybė good.gif
Blizgią virtuvę turėjau ir bute, todėl vėl norėjau tokios - priežiūra nesunki, nes tokios durelės nu labai gerai valosi langų šluoste ir tikrai ne kasdienreikėjo jas valyt.
Grindys virtuvės zonoj - nugi PVC danga, nes irgi nemėgstu kietų plytelių, o medis viruvei labai nepraktiška.
Atsakyti
ne piniguose esme,tiesiog kai kurios ponios, tiesiog tingedamas arba pasididziuodamas gamintis pigiau (o ne prasciau mirksiukas.gif ) eina i voke 3 ar dar kur ir lygiau uz ta pati moka dvigubai mirksiukas.gif tongue.gif

p.s. gaminomes privaciai pas meistra.
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 12 05, 13:06)
ne piniguose esme,tiesiog kai kurios ponios, tiesiog tingedamas arba pasididziuodamas gamintis pigiau (o ne prasciau mirksiukas.gif ) eina i voke 3 ar dar kur ir lygiau uz ta pati moka dvigubai mirksiukas.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 05 gruodžio 2007 - 11:08
QUOTE(raganele @ 2007 12 05, 11:59)
Oi, kaip ačiū už pagyras bigsmile.gif natūroj man irgi laaaaabai patinka mano virtuvytė thumbup.gif čia tikrai iš vokiškų virtuvės baldų ALNO, tik ne alno serija, o impuls, jie ne tokie brangūs, už šiuos išėjo ~11 000. Man lietuviai už mano trokštamą dažytą blizgią irgi panašų skaičių priskaičiavę buvo, o vokiškuose buvo ir man tinkama spalva ir blizgumas, o dabar matau, kad ir vokiška kokybė good.gif
Blizgią virtuvę turėjau ir bute, todėl vėl norėjau tokios - priežiūra nesunki, nes tokios durelės nu labai gerai valosi langų šluoste ir tikrai ne kasdienreikėjo jas valyt.
Grindys virtuvės zonoj - nugi PVC danga, nes irgi nemėgstu kietų plytelių, o medis viruvei labai nepraktiška.

raganele, galima dar pagirt? smile.gif
Giriu smile.gif Labai skoninga, neperkrauta, neatsibode, super smile.gif
Atsakyti
Bijau užsitraukti nemalonę, bet man tai akivaizdus skirtumas kur virtuvė pagaminta už 5 000 ir kur už 11 000. Ir tas skirtumas tikrai ne blizgiame paviršiuje (galėčiau ir smulkiau jeigu kam įdomu).
Nu bet gal čia aš tokia reikli ir pretenzinga.
Svarbu, kad virtuvės savininkei patiktų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 12 05, 12:16)
Bijau užsitraukti nemalonę, bet man tai akivaizdus skirtumas kur virtuvė pagaminta už 5 000 ir kur už 11 000. Ir tas skirtumas tikrai ne blizgiame paviršiuje (galėčiau ir smulkiau jeigu kam įdomu).
Svarbu, kad virtuvės savininkei patiktų  thumbup.gif

Visiskai pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejo_vaikas @ 2007 12 05, 11:53)
Marlena, atleisk, na ir neatrodo tavo virtuve kaip uz 20000 k. Tiesiog yra uz tiek kiek yra ir netaskyme cia esme. Negali tiesiog tureti ipatingu dalyku uz tokias kainas, kaip cia surasei. Svarbu kad savo virtuvytej pati jaustumeis patogiai, o isleidai jau tiek, kiek galejai sau leisti.

drinks_cheers.gif Kad butu grazu gal ir nereikia 20tuks. bet kokybe kainuoja daugiau. Gartraukis uz 500lt,tai, kad nuo 2000lt normalus kainuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 12 05, 11:16)

drinks_cheers.gif tikra teisybe, skiriasi LABAI virtuves. be to prie to pacio drysiu priminti, jog savaja virtuve skaiciavausi ir pas garazinius, ir pas lietuviskus gamintojus ir pas tuos pacius vokiskuosius.. ir .. uzsisakiau vakar vokiskus gamyklinius blush2.gif kaina beveik identiska, na plius minus keli niuansai (uzsisakiau brangiausia galutini varianta ale su labai man patikusiu "pribumbasu" lotuliukas.gif ) tiesa, maniske neblizges tongue.gif
tikiuosi buti tokioje pat euforijoje kaip Raganele po dvieju menesiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(marlena24 @ 2007 12 05, 11:06)
eina i voke 3 ar dar kur ir lygiau uz ta pati moka dvigubai mirksiukas.gif  tongue.gif

lygiai uz ta pati moka tiek pat. tik dar neaisku ar garazinis padarytu lygiai taip pat . kitas dalykas, tikrai neneigiu kad galima virtuve pasigaminti ir pigiau. tiesiog garaziniai gali pasiulyti ivairiu variantu, nestandartiniu, pigesniu, paprastesniu ir panasiai. bet tada tai jau yra nebe LYGIAI TAS PATS. osudejus visus kokybiskus pritraukejus, irankines, kilimelius, stabdziukus ir karuseles, gaminant is ne pigiausios plokstes, gaunasi tas pats.. o jei dar renkates dazyta, tai garaziniai dar ir nenudazo kokybiskai unsure.gif ir aplamai baidosi vien to zodzio "dazyta" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 12 05, 11:16)

sutinku drinks_cheers.gif
o be to, ka parase Bomba, dar plius tai-kad ne viska tie garaziniai gali padaryti wink.gif as norejau masyvo , tai ir kaina atitinkama ir gamintojas negali buti bet kas...

raganele, dar ir sitoj temoj pagirsiu blush2.gif thumbup.gif unreal-ta nuotraukyte is arciau wub.gif kiek pas tave tarpas tarp spinteliu? pas mane irgi U formos bus rolleyes.gif ar patogu?
Atsakyti
man graži tiek marlenos tiek raganeles virtuvė. smile.gif
Atsakyti
prisidedu prie pagyru raganeles virtuvei 4u.gif
Atsakyti
Raganėle, labai gražu! thumb_yello.gif

kai prireiks, būtinai pasidomėsiu tokiomis 'gamyklinėmis' virtuvėmis - tiesą sakant , įsivaizdavau kad jos dar brangesnės.
Atsakyti