Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marlena24 @ 2007 12 05, 11:06)
ne piniguose esme,tiesiog kai kurios ponios, tiesiog tingedamas arba pasididziuodamas gamintis pigiau (o ne prasciau mirksiukas.gif ) eina i voke 3 ar dar kur ir lygiau uz ta pati moka dvigubai mirksiukas.gif  tongue.gif

p.s. gaminomes privaciai pas meistra.

kažkaip tai man kliūna šita tingi ir besididžiuojanti ponia... Nereikia gal a?
Tiesiog skiriasi žmonių skoniai ir norai, prieš 3 metus ir aš gaminausi butui baldus pas meistrelius, jie su visa buitine technika 8000 kainavo, pas juos ketinau ir dabar gamintis, bet šiai virtuvei vien už baldus jie ~10 000 paskaičiavo. Nenorėjau atsisakyti nei stalčių nei spalvos nei kitų dalykų, panaudojusi baumatic buitinę techniką irgi nusprendžiau, kad toje vietoje taupumui ne vieta ir dabar pirkau normalių firmų.
Žinot - skiriasi kokybė. Nesakyčiau, jei nebūčiau naudojusi ir vienų ir kitų.
Atsakyti
Manau, galima ir čia, ir ten kokybę rasti. Tiesiog dar ir laikas svarbu. Užsisakėme gamyklinius vien dėl to, kad neturime tiek laiko ieškoti, kas gerai, kokybiškai ir atsakingai pagamins. Tikrai nenorėjome virtuvės metus laukti, o tokių atvejų taip pat pasitaiko. O jei dar dings meistrelis....
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 12 05, 12:35)
Manau, galima ir čia, ir ten kokybę rasti. Tiesiog dar ir laikas svarbu. Užsisakėme gamyklinius vien dėl to, kad neturime tiek laiko ieškoti, kas gerai, kokybiškai ir atsakingai pagamins. Tikrai nenorėjome virtuvės metus laukti, o tokių atvejų taip pat pasitaiko. O jei dar dings meistrelis....

ir tas tiesa, mums ketinę gaminti meistreliai sakė - ne anksčiau vasario blink.gif o ši virtuvė per 3-4 savaites atvažiavo, dar grindų nebuvom spėję pabaigt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 05 gruodžio 2007 - 12:46
[unsure.gif g.gif doh.gif net nezinau, grazu man tamsios spalvos, beto pas mus svetaine bus visa sviesi, kreminiu spalvu tai jei dar virtuve sviesi tai gal labai susilies viskas g.gif tai kad net nezinau kokias sviesias spalvas galeciau rinktis g.gif gal ka patarsi blush2.gif
[/quote]

jeigu svetaine kartu su virtuve, tai kaip tik, man atrodo, virtuve turetu buti maziau matoma (bendroj erdvej), o svetaine ryskesne, su daug ispudingu detaliu.Todel visai logiskai, kad ji turetu nedominuoti, o buti sviesesniu spalvu, nors keli ryskus akcentai nepamaisytu
http://lh4.google.co...44/39240417.jpg]
(nezinau kodel atsidaro tokia maza foto, kada atsidarysit paspauskit per viena foto atgal)
Papildyta:
[quote=Bomba,2007 12 05, 12:29]
drinks_cheers.gif tikra teisybe, skiriasi LABAI virtuves. be to prie to pacio drysiu priminti, jog savaja virtuve skaiciavausi ir pas garazinius, ir pas lietuviskus gamintojus ir pas tuos pacius vokiskuosius.. ir .. uzsisakiau vakar vokiskus gamyklinius blush2.gif kaina beveik identiska, na plius minus keli niuansai (uzsisakiau brangiausia galutini varianta ale su labai man patikusiu "pribumbasu" lotuliukas.gif ) tiesa, maniske neblizges tongue.gif
tikiuosi buti tokioje pat euforijoje kaip Raganele po dvieju menesiu rolleyes.gif

Atsiprasau uz neisprusima 4u.gif blush2.gif ax.gif , o kokia sistema to "uzsisakiau', kaip tai galima padaryti, kaip pavyzdeliu pamatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2007 12 05, 13:05)

Atsiprasau uz neisprusima 4u.gif  blush2.gif  ax.gif , o kokia sistema to "uzsisakiau', kaip tai galima padaryti, kaip pavyzdeliu pamatyti g.gif

bent jau pas mus buvo taip: pasakėme, ko maždaug norime, pateikėme matmenis, o tada su programa papaišė galimą variantą, tada koregavome.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 12 05, 14:16)
bent jau pas mus buvo taip: pasakėme, ko maždaug norime, pateikėme matmenis, o tada su programa papaišė galimą variantą, tada koregavome.

Ir vel 4u.gif ax.gif blush2.gif , kur, kam pasakete? sakot vokiskus -gamintojo, tai cia kaip, per kazkokius atstovus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2007 12 05, 13:30)
Ir vel  4u.gif  ax.gif  blush2.gif , kur, kam pasakete? sakot vokiskus -gamintojo, tai cia kaip, per kazkokius atstovus? g.gif

mes lietuviškus pirkome. nuėjome į Baldų rojų, ten sėdi moteriškės, kurios ir priima užsakymus - gamintojų atstovės. gal ten ir nelietuviškų buvo. jau nežinau. tiesiog kreipėmės į tas, kurių dizainas patiko.
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2007 12 05, 13:05)
Atsiprasau uz neisprusima 4u.gif  blush2.gif  ax.gif , o kokia sistema to "uzsisakiau', kaip tai galima padaryti, kaip pavyzdeliu pamatyti g.gif

na jau meskuole parase, tai jei manes konkreciai klausi kur uzsisakiau, tai ALNO baldai. jei tu vilniete tai jie Ukmerges gatves gale 4u.gif
o cia placiau apie juos ALNO atstovai Lietuvoje

maniskiai bus is PINO 2007 naujienu, PINO 100, zaliu alyvuogiu spalvos blush2.gif blush2.gif tik aisku isplanavimas pagal mane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bomba: 05 gruodžio 2007 - 13:41
Nu mamkos baikit ginčytis, man abi virtuvės gražios, tiek raganėlės, tiek marlenos.. Tiesa raganėlės virtuvė atrodo įspūdingiau dėl apšvietimo, sienų ir apskritai visos erdvės, bet , kad pati virtuvė atrodo brangiau, tai to pasakyti negaliu .. O kur darytis, tai čia kiekvieno asmeninis reikalas, kiekvienas pagal galimybes darosi. Aš tarkim buvau skyrusi virtuviniam tam tikrą sumą ir negalėjau jos viršyti, rezultato dar nežinau, nes kol kas dar gaminama. Darausi privačiai pas meistrą dirbantį didelėj įmonėj, taigi irgi taupau.. Ir nematau tame nieko blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 12 04, 20:48)
na stai ir mano virtuvele pagaliau,vis 2 menesius zadejau imest blush2.gif  blush2.gif

nu kaip gražu man kai rankenėlės taip sudėtos viena kryptim ir spintelių centre drinks_cheers.gif

QUOTE(raganele @ 2007 12 05, 04:18)
Įlendu ir aš su savo virtuve ax.gif

žavingai atrodo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
o gal kas turit virtuve su tokiom rankenelem? rolleyes.gif kaip ju patogumas? man jos taip patinka rolleyes.gif
virtuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 05 gruodžio 2007 - 14:58
Bomba, raganele, o Alno gamina tik tam tikrų dydžių baldus, kaip ir Nabukas, ane? Labai jau gražu, ir, kaip suprantu, ne super brangu, bet pas mane nesigaus standartinių dydžių verysad.gif.
Atsakyti