Skruzdėliukai- superinė grupė, mas į ją ėjome. Galite būti ramūs- vaikai VISADA bus pamaitinti, prižiūrėti, aprėngti; be to- jokių konfliktų tarp vaikų. Aš tikrai sužavėta auklėtojų darbu. Ačiū Ingai ir Reginai
QUOTE(labai mylinti mama @ 2012 09 25, 21:50)
Skruzdėliukai- superinė grupė, mas į ją ėjome. Galite būti ramūs- vaikai VISADA bus pamaitinti, prižiūrėti, aprėngti; be to- jokių konfliktų tarp vaikų. Aš tikrai sužavėta auklėtojų darbu. Ačiū Ingai ir Reginai
prisijungiu

QUOTE(MICKEYO @ 2012 09 26, 22:04)
Ir as labai patenkinta aukletoja Danguole, super. Ji Nykstuku grupej.Pasiseke musu vaikuciams, vedu jau antra vaika... liuks aukletoja
Sveikos, mielos mamytes
Nuo lapkricio pradzios mano abu kleckiai prades lankyti si darziuka. Nuvaziavus pamaciau, kad pacio darziuko bukle ne kokia
Bet, jau is patirties galiu pasakyti, kad tai maziausia beda... Dziaugiuosi, kad apie sio darzelio aukletojas yra geri atsiliepimai. O bendravimas su jomis - musu maziukams pats svarbiausias dalykas duotuoju momentu. Sakykit, kas vedat savo atzaleles i Nykstuku ir Kaciuku grupes? Turiu visokiu gyvenimisku klausimeliu
Reikia patarimu

QUOTE(varlius @ 2012 10 18, 14:08)
Sveikos, mielos mamytes
Nuo lapkricio pradzios mano abu kleckiai prades lankyti si darziuka. Nuvaziavus pamaciau, kad pacio darziuko bukle ne kokia
Bet, jau is patirties galiu pasakyti, kad tai maziausia beda... Dziaugiuosi, kad apie sio darzelio aukletojas yra geri atsiliepimai. O bendravimas su jomis - musu maziukams pats svarbiausias dalykas duotuoju momentu. Sakykit, kas vedat savo atzaleles i Nykstuku ir Kaciuku grupes? Turiu visokiu gyvenimisku klausimeliu
Reikia patarimu 

Mes einam į Kačiukus

QUOTE(varlius @ 2012 10 18, 15:08)
Sveikos, mielos mamytes
Reikia patarimu 

Sveiki,
kas Jus domina? Vedu jau antra vaikuti,labai patenkinta aukletojomis, ju darbu ir ugdymu, bendravimu su vaikuciais. Vaikai priziureti, pamaitinti, visada isvesti i lauka.
Tik dabar nauja aukletoja... tai nelabai moka su maziukais(gal tik man taip pasirode).
Jei turit klausimu galit klaust.
Jau tecia diena po pusdieni mano kleckiai keliavo i Kaciukus. Reikalai, pakol kas, ne itin geri... Vyresnelis verkia
O sagute musu, tai patenkinta
Nors dar tik kelios dienos, bet, is vaiku elgesio suprantu, kad vaikams ten gera
Tik, mamos reikia... Vyresnelis kai pamato, kad atejau pasimti - bega guostis, kad verke. Bet, pasiguodes atgal i grupe lekia tvarkyti reikalu - nubega su aukletoja i WC, atsisveikina su visais. Dukryte, tai isvis nekisa is grupes nosies, kol nepabaigia piatauti ir neatsisveikina. Aukletojos labai smulkiai nupasakoja rytmecio eiga, tad matosi, kad rimtai su vaikais dirba, o man paciai paskui lengviau su vaiku pasneketi, paguosti, kai jau zinau kas ir kaip buvo. Dabar belieka tiek priprasti tiek man, tiek vaikams pabuti vieniems be kitu
Labai sunku verkianti vaika palikti, bet, bent jau esu rami, kad nebus paliktas kamputy verkti. O tuoj pat uzimamas vaikla ir tu asareliu kaskart, reikia tiketis, bus vis maziau...

sveikos mamytes,
matomai ir mano mazyte nuo pusantru metuku pateks i si darziuka. o kaip su grupem pas pacius maziausius, kiek leliuku ten buna?
matomai ir mano mazyte nuo pusantru metuku pateks i si darziuka. o kaip su grupem pas pacius maziausius, kiek leliuku ten buna?
QUOTE(labai mylinti mama @ 2012 09 25, 21:50)
Tikrai prietariu sitai mamytei!!! Mano mazoji lanko sia grupe ir esame labai patenkinti! Aukletoju darbas labai geras, gerai paruosia vaikus sventem, graziai bendrauja ir visada galima pasiteirauti ar viskas gerai rgrupeje, visada atsakys!
Aciu Ingai ir Reginai!
Papildyta:
QUOTE(cheburaska7 @ 2012 09 05, 22:35)
Ryt ir mes einam i paukstelius nezinau kaip bus viresnis i skruzdeliukus tai pat pirma karta nezinau baisu kazkaip
Ir grupes PAUKSTELIAI ir gruper SKRUZDELIUKAI aukletojos fantastiskos!!!!!
Natalija jaunesne, tai labiau uzsiima su vaikais, negu Zinaida, bet ir si aukletoja labai faina! Tai pat esame LABAI patenkintos Reginos ir Ingos darbu!
Nepergyvenkit mamytes, jusu vaikuciai siuose grupese tikrai yra saugus!!

Ačiū mamytės, už gerus komentarus, nuo kitos savaitės ir mano sūnelis į "Skruzdeliukų" grupę eis ... Perskaičius šiek tiek ramiau pasidarė, bet vis tiek baisoka...