Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Šilelis

Ar yra mamyciu kuriu vaikuciai lankys lopseline rusu grupe?? Dabar grupes pavadinimo nepasakysiu..
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2013 07 06, 15:56)
Ar yra mamyciu kuriu vaikuciai lankys lopseline rusu grupe?? Dabar grupes pavadinimo nepasakysiu..

Yra yra mirksiukas.gif mes lankysim Paukštelių grupę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VestiDo @ 2013 07 06, 18:27)
Yra yra mirksiukas.gif  mes lankysim Paukštelių grupę  smile.gif

tai gal musu vaikuciai grupiokai bus..? Vyras buvo sutarties pasirasyt, pasake jam grupe, bet jis neatsimena..
Berniulas ar mergyte pas jus?
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2013 07 06, 21:27)
tai gal musu vaikuciai grupiokai bus..? Vyras buvo sutarties pasirasyt, pasake jam grupe, bet jis neatsimena..
Berniulas ar mergyte pas jus?

Gal ir vienoje grupėje būsim smile.gif Pas mus mergytė, Emiljia, rugsėjį bus 2 metukai ir 8 menesiai.. Tikriausiai būsim vieni iš vyriausių (jei ne vyriausi biggrin.gif ) kokio amžiaus bus jūsų, kaip suprantu, mergytė irgi?
Atsakyti
QUOTE(VestiDo @ 2013 07 07, 10:10)
Gal ir vienoje grupėje būsim smile.gif Pas mus mergytė, Emiljia, rugsėjį bus 2 metukai ir 8 menesiai.. Tikriausiai būsim vieni iš vyriausių (jei ne vyriausi biggrin.gif ) kokio amžiaus bus jūsų, kaip suprantu, mergytė irgi?

mano mergina Smilte. Rugseji bus 1ir 11men.
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2013 07 07, 19:57)
mano mergina Smilte. Rugseji bus 1ir 11men.

Mažutė 4u.gif Ydomu kaip seksis bendrauti visiems vaikučiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VestiDo @ 2013 07 08, 09:59)
Mažutė 4u.gif  Ydomu kaip seksis bendrauti visiems vaikučiams biggrin.gif

Ir man įdomu.. o Jūsiškės dar nepriėmė į grupę nuo 3 m? Ar jūs patys nenorėjot leisti su vyresniais?
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2013 07 08, 11:47)
Ir man įdomu.. o Jūsiškės dar nepriėmė į grupę nuo 3 m? Ar jūs patys nenorėjot leisti su vyresniais?

Dar nepriėmė, nes tik kitais metais bus 3metukai, o čia gi grupė 1,5-3 metuku, tai ir papuolėm dar į ją smile.gif tikuosi bus nors keli vaikai tokio amžiaus kaip maniškė g.gif
Atsakyti
QUOTE(VestiDo @ 2013 07 09, 10:46)
Dar nepriėmė, nes tik kitais metais bus 3metukai, o čia gi grupė 1,5-3 metuku, tai ir papuolėm dar į ją smile.gif tikuosi bus nors keli vaikai tokio amžiaus kaip maniškė g.gif

Šiandien išsiaiškinau, mano mergina lankys Kiškučių grupę.. Tai vadinasi ne ta..
Gal yra mamyčių, kurių vaikučiai lankys Kiškučių grupę?
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2013 07 09, 14:37)
Šiandien išsiaiškinau, mano mergina lankys Kiškučių grupę.. Tai vadinasi ne ta..
Gal yra mamyčių, kurių vaikučiai lankys Kiškučių grupę?

Aaa, viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi papuolem cia i krezdutes lietuviu grupe 1,5-3m amziaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvuika @ 2013 07 10, 19:01)
mes irgi papuolem cia i krezdutes lietuviu grupe 1,5-3m amziaus. smile.gif

Musu dukryte lankys kregzduciu grupe smile.gif o jus kokio amziaus busit rugsejo men? Mergaite ar berniukas?
Atsakyti