Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

QUOTE(daluta @ 2007 11 24, 14:54)
Tarp kitko, ar jis nemažas? Kiek maždaug cm? g.gif

na turbut metras koks,na mano merginai 2 metu tai jis uz ji didesnis truputuka thumbup.gif
O kaip jis vaikam patinka,vadina SENIU lotuliukas.gif ie sako dovanu nes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 24, 20:27)
na turbut metras koks,na mano merginai 2 metu tai jis uz ji didesnis truputuka thumbup.gif
O kaip jis vaikam patinka,vadina SENIU lotuliukas.gif ie sako dovanu nes thumbup.gif

oho koks didelis blink.gif as isivazidavau kokiu 40 cm turetu but. itariu kad vaikams ispudis didziulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2007 11 24, 20:38)
oho koks didelis  blink.gif  as isivazidavau kokiu 40 cm turetu but. itariu kad vaikams ispudis didziulis  thumbup.gif

nemazas thumbup.gif o vaikam tai super...ir kaip as sakau investavome 10 metu i prieki lotuliukas.gif turesim savo nuosava "SENI",kuris dovanas nes blush2.gif
Atsakyti
Labai daug gražiū eglučių prisižiūrėjau wub.gif
O mūsų preitais metais va tokia buvo blush2.gif, tik šoną nuotraukos nukirpau, tai kokybė nekokia nuotraukos, atsiprašau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 25, 11:05)
Labai daug gražiū eglučių prisižiūrėjau wub.gif
O mūsų preitais metais va tokia buvo blush2.gif, tik šoną nuotraukos nukirpau, tai kokybė nekokia nuotraukos, atsiprašau
user posted image

Nesimato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 25, 12:12)
Nesimato  unsure.gif

oi, nepagalvojus iš albumo ištryniau. Nieko įpatingo, tik kai kurie žaisliukai dar nuo senesnių laikų išsaugoti ir labai mieli, primena vaikystę blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 25, 11:24)
oi, nepagalvojus iš albumo ištryniau. Nieko įpatingo, tik kai kurie žaisliukai dar nuo senesnių laikų išsaugoti ir labai mieli, primena vaikystę blush2.gif
user posted image

Dabar jau matau. thumbup.gif Labai graži... Tikrai... wub.gif
Atsakyti
Super grazi,tokia jauki thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 25, 12:31)
Dabar jau matau.  thumbup.gif Labai graži... Tikrai...  wub.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 25, 12:31)
Super grazi,tokia jauki thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai ačiū, man kuo paprasčiau tuo gražiau ax.gif ir šiais bus panašiai papuošta, ir mažasis mūsų, jau galės pasidžiaugti žaisliukais ir žibančiom lemputėm, oi kaip laukiu newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 25, 11:43)
Labai ačiū, man kuo paprasčiau tuo gražiau ax.gif ir šiais bus panašiai papuošta, ir mažasis mūsų, jau galės pasidžiaugti žaisliukais ir žibančiom lemputėm, oi kaip laukiu  newyear.gif

Aš irgi laukiu. Pamažu žaisliukų ruošiuosi. Truputį naujų žaisliukų nusipirkau paįvairinimui wub.gif
Atsakyti
O čia sesės eglutė, bet svarbiausias, mūsų Kalėdų senelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ekspromtu dėl vaikų buvo sugalvotas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 25, 11:59)
O čia sesės eglutė, bet svarbiausias, mūsų Kalėdų senelis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , ekspromtu dėl vaikų buvo sugalvotas.
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Senelis thumbup.gif
Atsakyti