Manau, kad darom
Ačiū visoms už pagyras mano eglei

Tokių SIA mergaičių mačiau pirkt "Akropolio" "Dorado". Kas ieškot mažesnių ir pigesnių - "Jysk"e yra SIA mažesnės kopijos perpus mažesne kaina (kokybė irgi perpus

).Kiek pernai išleidau pinigų dekoracijoms net nežinau, bet žaisliukai eglei pirkti ne vienerius metus. Laikausi tradicijos kasmet ką nors nusipirkti. Nebūtina pirkti tokių mergaičių, jei norite tokio stiliaus eglės. Labai tinka ir maži meškiukai

Ant mano eglutės sukabinti labai skirtingos faktūros ir stilistikos žaisliukai. Kadangi ir taip jų labai gausu, apsiribojau raudona ir žalia spalvomis (kitų labai mažai). Gal blogai matosi, bet be SIA mergaičių-angeliukų kabo : įvairūs maži meškučiai, siuvinėti ir aplikuoti maišiukai, vienas kitas raudonas burbulas, "Aarikkos" mediniai žaisliukai, skaidraus stiklo varpeliai, angelai, varvekliai (jie labai gražiai spindi lempučių šviesoje).
Mano svajonių eglė buvo va tokia iš seno "Burdos" žurnalo. Iki šiol ji man labai graži
Akropolio Dorado buvo tik 2 lelytes.....deja vakar buvau,norejau nusipirkti nebebuvo ir nezinia ar gaus dar