Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

QUOTE(Šokoladka @ 2007 11 21, 13:47)
Artėja šventės  4u.gif
Pažiūrėjau tokios eglutės jūsų gražios, nusprendžiau ir savo praeitų metų parodyti  4u.gif
user posted image

o dovanų jau kiek ?
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2007 11 21, 19:09)
bet kad  Jyske nesoka  unsure.gif  as irgi juos ziurejau, grazus, bet merginom noreciau kazka sokancio, vis linksmiau  biggrin.gif

Mes torim tokią Kalėdų senio galvą pro kurią praeini ir jis užrėkia ho ho ho Merry Cristmas, tai kai vienų giminaičių vaikas ėjo pro jį pernai tai labai išsigando ir pradėjo verkti...kaip nemalonu buvo doh.gif
Atsakyti
Man labai patiko mintis puošti eglutę mažytėmis vaikučių kojinėmis. Ačiū vasarėjai už idėją.
Atsakyti
jurasili, prasom mirksiukas.gif

as prie egluciu atvezimo jungiuosi, ir laukiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 19, 16:57)
Manau, kad darom  biggrin.gif  4u.gif
Ačiū visoms už pagyras mano eglei  blush2.gif Tokių SIA mergaičių mačiau pirkt "Akropolio" "Dorado". Kas ieškot mažesnių ir pigesnių - "Jysk"e yra SIA mažesnės kopijos perpus mažesne kaina (kokybė irgi perpus  mirksiukas.gif ).Kiek pernai išleidau pinigų dekoracijoms net nežinau, bet žaisliukai eglei pirkti ne vienerius metus. Laikausi tradicijos kasmet ką nors nusipirkti. Nebūtina pirkti tokių mergaičių, jei norite tokio stiliaus eglės. Labai tinka ir maži meškiukai  4u.gif Ant mano eglutės sukabinti labai skirtingos faktūros ir stilistikos žaisliukai. Kadangi ir taip jų labai gausu, apsiribojau raudona ir žalia spalvomis (kitų labai mažai). Gal blogai matosi, bet be SIA mergaičių-angeliukų kabo : įvairūs maži meškučiai, siuvinėti ir aplikuoti maišiukai, vienas kitas raudonas burbulas, "Aarikkos" mediniai žaisliukai, skaidraus stiklo varpeliai, angelai, varvekliai (jie labai gražiai spindi lempučių šviesoje).
Mano svajonių eglė buvo va tokia iš seno "Burdos" žurnalo. Iki šiol ji man labai graži  biggrin.gif

user posted image

Akropolio Dorado buvo tik 2 lelytes.....deja vakar buvau,norejau nusipirkti nebebuvo ir nezinia ar gaus dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2007 11 23, 16:08)
jurasili, prasom  mirksiukas.gif

as prie egluciu atvezimo jungiuosi, ir laukiu ziniu  4u.gif

vasarėja, turėsim šaunias egles thumbup.gif Kaip paslidinėjot?

Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2007 11 20, 15:56)
Sveikos  4u.gif

Parodysim ir mes praeitų metų eglutę  smile.gif

user posted image

Eglute nuostabi.....................ir mes toki Kaledu Seni turime,siais metais tevelias nupirko vaikuciams,tik cia kaip suprantu mazesnis variantas mes turime dideni g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladka @ 2007 11 21, 11:47)
Artėja šventės  4u.gif
Pažiūrėjau tokios eglutės jūsų gražios, nusprendžiau ir savo praeitų metų parodyti  4u.gif
user posted image

nuostabi eglute wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif o dovanu,dovaneliu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 23, 17:25)
Akropolio Dorado buvo tik 2 lelytes.....deja vakar buvau,norejau nusipirkti nebebuvo ir nezinia ar gaus dar unsure.gif

Turi kitą savaitę Vilniaus gtv. SIA atsidaryti. Manau, turėtų ten tikrai būti. Dar mažų mergaičių mačiau SBA balduose po 7 lt. Bet aš tai SIA gerbėja ax.gif Laukiu nesulaukiu, kada parduotuvė atsidarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 23, 17:31)
Turi kitą savaitę Vilniaus gtv. SIA atsidaryti. Manau, turėtų ten tikrai būti. Dar mažų mergaičių mačiau SBA balduose po 7 lt. Bet aš tai SIA gerbėja  ax.gif Laukiu nesulaukiu, kada parduotuvė atsidarys  4u.gif

ir as girdejau,kazin kada tiksliai atsidarys ir gal tikslu adresiuka turiu..uzkalbino mane ir nepaklausiau visko parduotuveje doh.gif
Atsakyti
Mūsų praeitų metų dviejų sprindžių eglutė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 23, 16:50)
Eglute nuostabi.....................ir mes toki Kaledu Seni turime,siais metais tevelias nupirko vaikuciams,tik cia kaip suprantu mazesnis variantas mes turime dideni g.gif

O iš kur tokį fainutį Kalėdų Senelį pirkot ? ax.gif bigsmile.gif Aš ir tokio noooriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daluta @ 2007 11 23, 19:07)
O iš kur tokį fainutį Kalėdų Senelį pirkot ?  ax.gif  bigsmile.gif Aš ir tokio noooriu  blush2.gif

Kiek žinau, tokių yra "Jyske" 4u.gif Mačiau panašių... ax.gif
Atsakyti