Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

Aš šiemet turiu mintį eglutę puošti džiovinto apelsino riekelėmis, cinamono lazdelėmis, raudonais kaspinais, gal dar kuom nors iš tos serijos ax.gif Tik nežinau, kaip apelsinus reikia sudžiovinti, ir iš viso ar čia vykusi idėja blush2.gif Ką manot šauniosios mamytės 4u.gif Gal kokių patarimų turit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2007 11 25, 23:20)
Labukas visom belaukiančiom švenčių  4u.gif

Labai fainos visos eglutės, visos skirtingos ir savaip šiltos  wub.gif

Na ir mes pasirodysime kaip švenčių laukiame... nesulaukėme nei gruodžio  blush2.gif  labai knietėjo visus pirkinius sudėti į vietą  lotuliukas.gif

user posted image

grazi eglute bigsmile.gif
Atsakyti
va kokių žaisliukųuser posted image

user posted image

vakar JYSKE nusipirkau už nepilnai 14 lt.
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2007 11 28, 23:50)
O as pirmiausia pagalvojau, kad zvaigzdutes is vilnos  ax.gif  Kazkaip siemet galvoju eglute puosti zaisliukais is vilnos  blush2.gif

lotuliukas.gif Gal ir is vilnos, nu va pafotkinau is arciau. As nezinau ar cia vilna ar tokia kaip sintetine vata g.gif
user posted image
Atsakyti
anoje temoje apie cinamoną buvo rašoma, PAKARTOKIT 4u.gif Ar tas cinamonas kvepia? Man jų norisi dėl kvapo, kaip pakvepinti? mirksiukas.gif
sorriukas, gal ne toj temoj klausiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 29 lapkričio 2007 - 12:22
QUOTE(linuke_ @ 2007 11 29, 09:37)
Aš šiemet turiu mintį eglutę puošti džiovinto apelsino riekelėmis, cinamono lazdelėmis, raudonais kaspinais, gal dar kuom nors iš tos serijos  ax.gif Tik nežinau, kaip apelsinus reikia sudžiovinti, ir iš viso ar čia vykusi idėja blush2.gif Ką manot šauniosios mamytės 4u.gif Gal kokių patarimų turit 4u.gif

Vykusi,vykusi tavo ideja mirksiukas.gif Apelsinus as dziovinau ant radiatoriaus...dziuvo apie savaite smile.gif kitos,esu skaiciusi,dziovina orkaitej ant mazos ugnies ~7 valandas ...
Atsakyti
QUOTE(Eva... @ 2007 11 29, 12:39)
Vykusi,vykusi tavo ideja  mirksiukas.gif Apelsinus as dziovinau ant radiatoriaus...dziuvo apie savaite  smile.gif kitos,esu skaiciusi,dziovina orkaitej ant mazos ugnies ~7 valandas ...

Aš pabandysiu prie krosnelės padėlioti kai kūrensim biggrin.gif
O cinamono lazdeles skaičiau, kad reikia pakaitinti, kad kvepėtų. Pati dar nebandžiau, bet reiks išbandyti 4u.gif
Atsakyti
jo, cinamona reikia kaitinti, ant keptuves gaklima, kaip siemkas biggrin.gif
Atsakyti
o kas nors lauke puos egle?
kokia specifika? mes pirmi metai naujuose namuciuose tai idomu gal kas zino gerai ar nelabai...
Atsakyti
QUOTE(super baby @ 2007 11 29, 16:10)
o kas nors lauke puos egle?
kokia specifika? mes pirmi metai naujuose namuciuose tai idomu gal kas zino gerai ar nelabai...

man tai grazu lauke papuosta eglute wub.gif as ir tokia minti turiu siais metais pasipuosti kieme ax.gif prisirinkau konkoriwziu issidziovinau nupurskiau juos auksine spalva thumbup.gif dar ka nors sumastysiu kas tiktu lauko eglei ax.gif as ir be egles kieme pasidarau mini kaledini roju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2007 11 29, 20:40)
man tai grazu lauke papuosta eglute  wub.gif as ir tokia minti turiu siais metais pasipuosti kieme  ax.gif prisirinkau konkoriwziu issidziovinau nupurskiau juos auksine spalva  thumbup.gif dar ka nors sumastysiu kas tiktu lauko eglei  ax.gif as ir be egles kieme pasidarau mini kaledini roju  wub.gif

tai prasom placiau apie roju smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiktu tokia kvepianti eglute wub.gif Cia, nuotrauka, is drauges paskolinto zurnalo "Tavo namai" 98'... Nepaseno smile.gif Tuose maiseliuose- visokiausi prieskoniai, kaip pvz gvazdikeliai, matosi lapeliai, tai ten lauro. O apelsinai dar ispudingiau atrodo tie, is vidaus raudoni wink.gif Ir visai nebutina visa eglute. Bent jau sitoj nuotraukoj, labai graziai atrodo ir tik sakos.
user posted image
Ir dar, vienoj vietoj maciau ant eglutes virsunes senelio salcio kepure. Visai idomiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti