Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

QUOTE(saldainia @ 2007 11 29, 11:16)
va kokių žaisliukųuser posted image
vakar JYSKE nusipirkau už nepilnai 14 lt.

As irgi tokų žaisliuku Jyske nusipirkau - grazu ir nebrangu thumbup.gif

QUOTE(Invincible @ 2007 11 29, 12:00)

O sitas zvaigzdutes maciau vakar senukuose.... mirksiukas.gif Bet ko gero mano sumanytai eglei jos nelabai tiks Todel vis dar mastau, ar reiktu nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2007 11 30, 11:25)
Ir dar, vienoj vietoj maciau ant eglutes virsunes senelio salcio kepure. Visai idomiai atrodo  bigsmile.gif

mes iki šiol visad kabindavom vietoj viršūnės Kalėdų Senio kepurę ax.gif Toks vaizdas, kad jis su rogėm pro šalį lėkė, kepurė užsikavino ir liko lotuliukas.gif (truputį vaikiškai pafilosofavau) blush2.gif Kaip šiemet bus nežinau, nes MB sako, kad eglutę kokių 2m perkam bigsmile.gif iki šiol kokio metro būdavo. Tai net nežinau, kiek žaisliukų tokiai reikia turėti g.gif Nepradėsiu be puošdama dar po parduotuves stichiškai bėgioti ir dapirkinėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 11 29, 11:37)
Aš šiemet turiu mintį eglutę puošti džiovinto apelsino riekelėmis, cinamono lazdelėmis, raudonais kaspinais, gal dar kuom nors iš tos serijos  ax.gif Tik nežinau, kaip apelsinus reikia sudžiovinti, ir iš viso ar čia vykusi idėja blush2.gif Ką manot šauniosios mamytės 4u.gif Gal kokių patarimų turit 4u.gif

QUOTE(Egle 22 @ 2007 11 30, 11:25)
Man irgi labai patiktu tokia kvepianti eglute  wub.gif Cia, nuotrauka, is drauges paskolinto zurnalo "Tavo namai" 98'... Nepaseno smile.gif Tuose maiseliuose- visokiausi prieskoniai, kaip pvz gvazdikeliai, matosi lapeliai, tai ten lauro. O apelsinai dar ispudingiau atrodo tie, is vidaus raudoni wink.gif Ir visai nebutina visa eglute. Bent jau sitoj nuotraukoj, labai graziai atrodo ir tik sakos.
user posted image
Ir dar, vienoj vietoj maciau ant eglutes virsunes senelio salcio kepure. Visai idomiai atrodo  bigsmile.gif

Akivaizdu, kad tik ant tikrai mažos eglutės žiūrisi tie visi cinamonai, apelsinai, dar puošiama anyžiumi, raudonaisiais pipiriukais, obuolių riekutėmis(džiovintais). Jei norisi pasipuošti didesnią nei puse metro eglutę, tai siųlyčiau fetrimius (iš veltinio išsraustos figūrėlės)žaisliukus, jie prieš porą(na dar pernai) buvo ant bangos, bet man tai labai miela ir jauku. yra pirkti "Žalioje stotelėje"(sodo prekės) tokios girlndėlės su eglutėmis, elniukais, širdelėmis, tai galima numauti nuo virvutės ir kabinti po vieną (arba visomis girliandomis), ir žinoma tais visais džiovintais vaisiais ir prieskoniais, o jei dar pridėjus imbierinių sausianukų..... mmmm.... kokia skani eglutė........
Va tokios labai norėčiau, bet palauksiu, kol vaikai užaugs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 11 30, 12:39)
yra pirkti "Žalioje stotelėje"(sodo prekės) tokios girlndėlės su eglutėmis, elniukais, širdelėmis

g.gif o ta Žalia stotelė tik pajūryje yra? Kaune gal irgi kur nors yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 11 30, 12:41)
g.gif o ta Žalia stotelė tik pajūryje yra? Kaune gal irgi kur nors yra?  g.gif

Nežinau ar pas jus yra, pas mus tai yra ir "Sėklinėje". Arba tokiose parduotuvėse, kur pardavinėja žemes, vazonus, įrankus, tai ten būna ir visokių naturaliu dekoravimo smulkmenėlių mirksiukas.gif
Galima rasti ir gėlių salonuose, bet ten 2x didesnė kaina.
Atsakyti
Na va - iliustruota mano mintis bigsmile.gif
QUOTE(Egle 22 @ 2007 11 30, 10:25)
Man irgi labai patiktu tokia kvepianti eglute  wub.gif Cia, nuotrauka, is drauges paskolinto zurnalo "Tavo namai" 98'... Nepaseno smile.gif Tuose maiseliuose- visokiausi prieskoniai, kaip pvz gvazdikeliai, matosi lapeliai, tai ten lauro. O apelsinai dar ispudingiau atrodo tie, is vidaus raudoni wink.gif Ir visai nebutina visa eglute. Bent jau sitoj nuotraukoj, labai graziai atrodo ir tik sakos.
user posted image

O aš taip puošiu didelę eglę. Ir tikrai manau, kad bus labai graži tongue.gif
Šiandien buvau JYSK Kaune, bet cinamono lazdelių nemačiau schmoll.gif Gal kuri mamytė pirko Kaune ir gali patarti kur dar ieškoti g.gif
QUOTE(light blue @ 2007 11 30, 11:41)

Žalios stotelės parduotuvės yra kelios Kaune. Viena prie Žaliakalnio turgaus yra. Šiaip internete pasiieškok adresų mirksiukas.gif
reikės ir man užsukti į tą parduotuvę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 11 30, 12:41)

Dar yra Petrašiūnuose prie pat žiedo. Atrodo ten kalantos gatvė.
Atsakyti
nusprendziau lauke nestatyti, per daug terliojimosi su elektros pajungimu ir uzsisakiau siandien eglute bigsmile.gif
user posted image

prisilipdysiu ant lango 1.5metro kai uzsnigs manau gerai atrodys, o uz lango kambary dovanu ant grindu pridesiu
Atsakyti
g.gif nesupratau, čia tokia klijuojas ant lango?
Atsakyti
Mano mažasis [URL=user posted image]Žiurkiukas[/URL], žadu daryt visiem dovanų. O tokiom [URL=user posted image]Snaigėm[/URL] eglutę ir namus puošiu blush2.gif . Tik praktikuotis stipriai reikia, nes dar nekaip gaunasi. blush2.gif
Atsakyti
Paukščiuk, kaip gražu wub.gif Šaunuolė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 11 30, 22:14)
Mano mažasis [URL=user posted image]Žiurkiukas[/URL], žadu daryt visiem dovanų. O tokiom [URL=user posted image]Snaigėm[/URL] eglutę ir namus puošiu blush2.gif . Tik praktikuotis stipriai reikia, nes dar nekaip gaunasi.  blush2.gif

SUPER thumbup.gif

Labai norėčiau tokio peliuko wub.gif

O snaigių grožžžis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 30 lapkričio 2007 - 23:15