QUOTE(linuke_ @ 2007 11 29, 11:37)
Aš šiemet turiu mintį eglutę puošti džiovinto apelsino riekelėmis, cinamono lazdelėmis, raudonais kaspinais, gal dar kuom nors iš tos serijos

Tik nežinau, kaip apelsinus reikia sudžiovinti, ir iš viso ar čia vykusi idėja

Ką manot šauniosios mamytės

Gal kokių patarimų turit
QUOTE(Egle 22 @ 2007 11 30, 11:25)
Man irgi labai patiktu tokia kvepianti eglute

Cia, nuotrauka, is drauges paskolinto zurnalo "Tavo namai" 98'... Nepaseno

Tuose maiseliuose- visokiausi prieskoniai, kaip pvz gvazdikeliai, matosi lapeliai, tai ten lauro. O apelsinai dar ispudingiau atrodo tie, is vidaus raudoni

Ir visai nebutina visa eglute. Bent jau sitoj nuotraukoj, labai graziai atrodo ir tik sakos.

Ir dar, vienoj vietoj maciau ant eglutes virsunes senelio salcio kepure. Visai idomiai atrodo
Akivaizdu, kad tik ant tikrai mažos eglutės žiūrisi tie visi cinamonai, apelsinai, dar puošiama anyžiumi, raudonaisiais pipiriukais, obuolių riekutėmis(džiovintais). Jei norisi pasipuošti didesnią nei puse metro eglutę, tai siųlyčiau fetrimius (iš veltinio išsraustos figūrėlės)žaisliukus, jie prieš porą(na dar pernai) buvo ant bangos, bet man tai labai miela ir jauku. yra pirkti "Žalioje stotelėje"(sodo prekės) tokios girlndėlės su eglutėmis, elniukais, širdelėmis, tai galima numauti nuo virvutės ir kabinti po vieną (arba visomis girliandomis), ir žinoma tais visais džiovintais vaisiais ir prieskoniais, o jei dar pridėjus imbierinių sausianukų..... mmmm.... kokia skani eglutė........
Va tokios labai norėčiau, bet palauksiu, kol vaikai užaugs