Niu ir as parodysiu jums musu eglute pirkom nedidele, kad galetumem ant stalo pastatyt, nes vaikui tai labai idomu... nelabai matosi blizguciai, jie raudoni, kad su virsune derintusi, o zaisliukai auksiniu atspalviu...
na,man tai cia kazko dar tarsi truksta,gal kokio blizgucio tanki eglute,tai galit daugiau prikabinti,nors aisku,jei yra pavojingas mazasis pilietis namie,tai jau sudetingiau
Kazkada cia cia buvo tokia ant lango klijuojama eglute ideta bet dingo kazkus tai pasiknisau internete ir radau *reklama* labai super dalykeliu namuciu papuosimui turi Papildyta: ju saitukas dekoras taskas 666 taskas lt
Na, prajuokinai, vos nenugriuvau Akių apžlibint tikrai nenoriu
Manau, Tau turėtų pakakti žaisliukų. O viršūnės aš tai niekada nededu bet kokio aukščio eglutei - man ji visą vaizdą sugadina
Aš vakar didžiąją eglę (dar turim vieną mažesnę ir visiškai mažutę ) papuošiau advento laikotarpiui - lemputėm, skaidraus stiklo varpeliais, angeliukais , skirtingo dydžio ir formos varvekliais ir ant auksinio siūlo sukabintais perlamutro karoliais. Eglės akcentas - tikras lizdelis (kuris ir buvo šitoje eglėje) su dviem nostalgiškais paukščiukais. Taip papuošta eglė atrodo labai skaidri, lengva, lempučių šviesoje subtiliai žaižaruojanti. O po kokios savaitės pusantros prie šitų žaisliukų prikabinsiu visokių tradicinės raudonos ir žalios spalvos - jau bus tikra Kalėdų eglė. Ir nenusibos visą laiką tokia pati
labai grazi...pgal siu metu mada,beveik nepuosta eglute
O as pauosiau nostalgiskai siais metais,su raudonais papuosimais........kazkaip prisiminiau viakyste,kai eglute gyva buvo...juk po tiek metu puosem siais metais tikra ir didele
dar karta aciu kad atvezei tokia eglute
Jei ne paslaptis,kur tuos skaidrius zaisliukus pirkai ypac doimina tie besisukantys
Labai graziu Jusu egluciu cia prisiziurejau, tai Ikeliu ir cia savo eglute, nors jau kitur gyriausi. Musu puosta siaudiniais zaisliukais ir venu raudonu karoliu
Tik mazinant nuotrauka kazkokia nublankus ji cia atrodo, gyvai, zymiai sodresens spalvos