Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

QUOTE(mamyciukasm @ 2007 12 11, 17:52)
user posted image[/IMG] Stai musu egluze... tokia paprasta... nes kol labai jau mazas vaikutis musu buvo ( 2 metu ) tai kaip ir to grozio dar nesuprato  ax.gif  dabar tai jau siek tiek  :] (cia praitu metu )  ax.gif

Atrodo pasakiškai tamsoje. wub.gif Tokia Kalėdine dvasia dvelkia wub.gif wub.gif wub.gif Nežinau kodėl blush2.gif
Atsakyti
Mamyciukasm ir Enejuke, fantastiskos eglutes wink_3.gif newyear.gif

Mes irgi pasipuosem eglute, pirma karta sulauzem tradicija ir taip anksti puosem, anksciau visada per Kucias puosdavom...ale mazoji tiek zirze, kad teko nusileisti doh.gif
tik eglute dirbtine ir mazyte, visa kankorezias ir aplsinais dziovintais apkabinta. O mazoji raudonu mazu burbuliuku betvarke ant egles padare lotuliukas.gif tai tokia crazy egle gavosi lotuliukas.gif
Ikelciau nuotraukike ale nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2007 12 11, 18:07)
Mamyciukasm ir Enejuke, fantastiskos eglutes  wink_3.gif  newyear.gif

Mes irgi pasipuosem eglute, pirma karta sulauzem tradicija ir taip anksti puosem, anksciau visada per Kucias puosdavom...ale mazoji tiek zirze, kad teko nusileisti  doh.gif
tik eglute dirbtine ir mazyte, visa kankorezias ir aplsinais dziovintais apkabinta. O mazoji raudonu mazu burbuliuku betvarke ant egles padare  lotuliukas.gif  tai tokia crazy egle gavosi  lotuliukas.gif
Ikelciau nuotraukike ale nemoku  blush2.gif

Bandysiu paaiškinti. Pirmiausia tau reikia susikurti internetinį albumą. Kaip tai padaryti, rasi čia. 4u.gif Dėkis per Photobucket'ą, nes per fotki bus per didelės nuotraukos, negalėsi jų įkelt (didesnės už ekraną nuotraukos gaunasi). Jie kils kokių klausimų, dar gali rašyt ir klaust čia 4u.gif Jei dar kas bus neaišku - sakyk. mirksiukas.gif (Padidinau šios žinutės šriftą, nes mano aiškinimų, kai prireikia nieks nemato (nors jau gal porą kartų rašiau ax.gif ), tad tikiuosi, gal dabar kam reiks supras 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(mamyciukasm @ 2007 12 11, 17:52)
user posted image[/IMG] Stai musu egluze... tokia paprasta... nes kol labai jau mazas vaikutis musu buvo ( 2 metu ) tai kaip ir to grozio dar nesuprato  ax.gif  dabar tai jau siek tiek  :] (cia praitu metu )  ax.gif

labai gražu. Kaip iš Kalėdinio filmo, trūksta tik mandarinų kvapo smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Enejuke @ 2007 12 11, 03:08)
o va kokia musu eglute , tiksliau  tik jos fragmentai  ax.gif  :

user posted image
user posted image

čia irgi super thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 12 11, 15:59)
Ką tik perskaičiau www.anonsas.lt  blink.gif o mes visada puošiam eglę anksčiau, kad ilgiau pasidžiaugti...ir iš vis gyvenime tokių tradicijų nežinojau blink.gif

"Pagal tradicijas eglė neturėtų būti puošiama iki Kūčių vakaro, t.y. gruodžio 24 - osios ir nupuošiama iki sausio 6 - osios. Išpuošta eglė turėtų džiuginti dvylika parų. Tikima, kad nusižengus tradicijoms namuose pasirodys blogą lemiančių ženklų.

Deja, tradicijos sėkmingai laužomos atsižvelgiant į komercinius tikslus. Miestai, parduotuvių vitrinos pradeda vilioti praeivius gerokai anksčiau. Skambant pasauliniams kalėdiniams šlageriams drumsčiama laukimo ramybė ir vis įmantriau kviečiama atverti pinigines Kalėdų vardan!"

blush2.gif aš ne dėl tradicijų bet dėl laiko sotokos puošiu anksčiausiai 12,21- 22 dieną, o kažkada ir 24os ryte puošiau. kai mkloj dar buvau, tai anskčiau norėjos, o dabar nėr kada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2007 12 11, 00:37)
user posted image
Cia musu eglute smile.gif  newyear.gif

dingo nuotrauka eglutes verysad.gif kodel man visada dingsta cray.gif Koks dydis nuotraukos gali buti didziausias?
Atsakyti
sveikos mamytes, noriu pasiklausti kur jus gavote tokiu snaiguciu?
http://i207.photobuc...26/PC040324.jpg

maciau jas siu metu ziemos puokstej, bet nebeturejo ir as labai labai tokiu noriu... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2007 12 12, 09:47)
dingo nuotrauka eglutes verysad.gif kodel man visada dingsta cray.gif Koks dydis nuotraukos gali buti didziausias?

atsirado blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Guod@ @ 2007 12 12, 09:48)

maciau jas siu metu ziemos puokstej, bet nebeturejo ir as labai labai tokiu noriu... ax.gif  blush2.gif

Vakar pirkau senukuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudakis: 12 gruodžio 2007 - 08:49
Ak kokios grazios eglutes doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pasakiskos kaip tikrai is pasakos thumbup.gif
Jau kaip greitai kaledos man kazkaip sie metai labai greitai praejo nei praiti doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar karta pasikartosiu eglutes nerealios thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintuliukas: 12 gruodžio 2007 - 09:26
cia musu eglute ax.gif

cia be blico fotkinta tai todel tokia negrazi aplinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberciukas: 12 gruodžio 2007 - 12:53
QUOTE(Guod@ @ 2007 12 12, 08:48)

maciau jas siu metu ziemos puokstej, bet nebeturejo ir as labai labai tokiu noriu... ax.gif  blush2.gif

drogas yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2007 12 11, 13:08)
Labai graziu Jusu egluciu cia prisiziurejau,  4u.gif  tai
Ikeliu ir cia savo eglute, nors jau kitur gyriausi.
Musu puosta siaudiniais zaisliukais ir venu raudonu karoliu smile.gif

user posted image

Tik mazinant nuotrauka kazkokia nublankus ji cia atrodo, gyvai, zymiai sodresens spalvos  wub.gif

kokia fainuole bigsmile.gif wub.gif

as lygiai toki pati balta vazona turiu (ten kur su ruda juostele)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 12 gruodžio 2007 - 13:17
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 11, 13:03)
Jolita.martyna, kada savąją parodysi? g.gif  4u.gif Labai man patinka nostalgiškos eglutės  biggrin.gif Šiandien pastačiau ir į dukrytės kambarį, tai mėginsiu irgi kažką a la senovinio  ax.gif
Šiemet skaidraus stiklo žaisliukų (burbulų ir įvairių varveklių) yra ir "Maksimoj" už visai padorią kainą. Mano angeliukai ir varpeliai - Kauno stiklo fabriko, o tos auksinės spiralės - iš "Dorado"  4u.gif

Parodyciau jau senai,bet ...fotiko dabar neturiu..teks veliau nufotkinti,jei vaikai nenukabines zaisliuku...ir lelytemis puosiau,tik neberadau Dorade,tai pirkau tas pigesnes is Ysko,tai mano dukryte jas vis rankioja nuo egles lotuliukas.gif
Norejau ir as siais metais puosti eglute skaidriais zasiliukais,bet mano dukryte maziuke dar,jai reikia blizguciu ir ryskiu spalvu biggrin.gif wub.gif....o tavo lelyciu ideja is vis fantastiskai visiems patiko..ypac vaikams wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 12 gruodžio 2007 - 13:38