Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

QUOTE(vasarėja @ 2007 11 16, 18:51)
as irgi prie eglutes dideles prisijungciau atsivezimo  4u.gif

Gerai, kooperuojamės. Loretoidai, tave įpareigojam suderinti visus organizacinius klausimus. ax.gif Ar nieko prieš?
Atsakyti
Gerai drinks_cheers.gif tik dėl mašinos gal kuri padėsit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 09, 13:02)
Čia mūsų praeitų metų eglė  ax.gif

user posted image

grazi eglute thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražios visu eglutės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
LORETOIDAI, tavo eglė NEREALI. Noriu tokios, bet iš Dorado papuošimai žiauriai brangūs. Tokių papuošimų, kaip tu kažkurioj temoj rodei, aš nemačiau schmoll.gif Kiek LT suplojai pernai? mirksiukas.gif Noriu kažką išspausti, nors būsiu biedna mama, likusi po vienerių auginti vaiką namie cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 08, 22:24)

Labai graži pati eglutė wub.gif Tie pabąlę šakų galiukai nuostabūs wub.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 09, 13:02)
Čia mūsų praeitų metų eglė  ax.gif

user posted image

Fantastiška wub.gif
Net nuotraukoje matose, kad labai jauki atmosfera wub.gif

Mes keletą metų puošdavom vienodai (gal rasiu nuotraukėlę ax.gif ), o šiemet puošiu kitaip, manau, bus gražiau wub.gif ax.gif
Atsakyti
Man ypač gražios Loretoido lėlės ant eglės, tik kad brangokos... blush2.gif Man maželėsnių norėtųsi, bet nerandu niekus. Maximoj yra tokių žvėriukų pakabinamų, bet jie visai nekalėdiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 11 17, 08:51)
Labai graži pati eglutė  wub.gif  Tie pabąlę šakų galiukai nuostabūs  wub.gif
Fantastiška  wub.gif
Net nuotraukoje matose, kad labai jauki atmosfera  wub.gif

Mes keletą metų puošdavom vienodai (gal rasiu nuotraukėlę  ax.gif ), o šiemet puošiu kitaip, manau, bus gražiau  wub.gif  ax.gif

man ir labai patiko, tikrai taip sventiskai nuteikia.
Atsakyti
thumbup.gif

Musu egles pernai
user posted image

Eglute pas tevus smile.gif

user posted image

O tokia buvo egle pries du metus pas mus namuose thumbup.gif
user posted image

Siais metasi vel puosime gyva eglute, nes man kazkaip vien tik kvapas gycos, Kaledomis dvelkia...Tik nezinia kaip musu mazyliui patiks pirmoji jo gyvenimo eglute ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpe: 18 lapkričio 2007 - 22:39
nerodo foto unsure.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Rodo bigsmile.gif labai gražios eglutės, bet kiieeeek dovanųųųųų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 11 16, 20:55)
Gerai, kooperuojamės. Loretoidai, tave įpareigojam suderinti visus organizacinius klausimus.  ax.gif Ar nieko prieš?

drinks_cheers.gif saunu,kad atsirado prisijungianciu parsivezti egliu,darom sarasiuka ar kaip bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti