Įkraunama...
Įkraunama...

Va kokia mūsų eglutė ,

Manau, kad darom biggrin.gif 4u.gif
Ačiū visoms už pagyras mano eglei blush2.gif Tokių SIA mergaičių mačiau pirkt "Akropolio" "Dorado". Kas ieškot mažesnių ir pigesnių - "Jysk"e yra SIA mažesnės kopijos perpus mažesne kaina (kokybė irgi perpus mirksiukas.gif ).Kiek pernai išleidau pinigų dekoracijoms net nežinau, bet žaisliukai eglei pirkti ne vienerius metus. Laikausi tradicijos kasmet ką nors nusipirkti. Nebūtina pirkti tokių mergaičių, jei norite tokio stiliaus eglės. Labai tinka ir maži meškiukai 4u.gif Ant mano eglutės sukabinti labai skirtingos faktūros ir stilistikos žaisliukai. Kadangi ir taip jų labai gausu, apsiribojau raudona ir žalia spalvomis (kitų labai mažai). Gal blogai matosi, bet be SIA mergaičių-angeliukų kabo : įvairūs maži meškučiai, siuvinėti ir aplikuoti maišiukai, vienas kitas raudonas burbulas, "Aarikkos" mediniai žaisliukai, skaidraus stiklo varpeliai, angelai, varvekliai (jie labai gražiai spindi lempučių šviesoje).
Mano svajonių eglė buvo va tokia iš seno "Burdos" žurnalo. Iki šiol ji man labai graži biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Lateroidai, o tu ir stiklinių kabini, ar vien medžiaginiai ir pan. nedūžtantys?
Atsakyti
Loretoidai, labai grazi jusu pernykste elgute bigsmile.gif Ir as tokios noreciau, kaip is to "burda" zurnalo: perkrautos, bet su skoniu wink.gif Labai patinka tos zvakutes-lemputes, bet tokiu niekur nerandu. g.gif Ir meduoliuku noreciau pakabinti, bet galvoju kad jie nuo dregmes byret prades. O is popieriaus, turbut per prastai atrodys.
Atsakyti
Pries 2 metus tai tokia eglute buvoMy Webpage
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 11 19, 20:15)
Lateroidai, o tu ir stiklinių kabini, ar vien medžiaginiai ir pan. nedūžtantys?

Kabinu ir stiklinius - raudonus burbulus ir visokius skaidraus stiklo: angeliukus, varveklius, varpelius , eglutes ir pan. Lempučių šviesoje skaidrus stiklas atsišviečia ir eglė atrodo skaidresnė, lengvesnė. Beje, mano draugė 4 metrų aukščio eglę puošia vien skaidraus stiklo labai geros kokybės įvairiais žaisliukais (bet labai gausiai) . Atrodo fantastiškai wub.gif

QUOTE(Egle 22 @ 2007 11 19, 21:42)
Loretoidai, labai grazi jusu pernykste elgute  bigsmile.gif Ir as tokios noreciau, kaip is to "burda" zurnalo: perkrautos, bet su skoniu wink.gif Labai patinka tos zvakutes-lemputes, bet tokiu niekur nerandu.  g.gif Ir meduoliuku noreciau pakabinti, bet galvoju kad jie nuo dregmes byret prades. O is popieriaus, turbut per prastai atrodys.

Meduoliukai labai tiktų. Būna dabar pirkti , rodos, "Maksimoj" ir "Jysk"'e žaisliukų-meduoliukų 4u.gif

QUOTE(Sugar @ 2007 11 19, 22:03)

Labai skoninga eglutė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 11 19, 20:01)
Meduoliukai labai tiktų. Būna dabar pirkti , rodos, "Maksimoj" ir "Jysk"'e žaisliukų-meduoliukų  4u.gif
Labai skoninga eglutė  biggrin.gif

Meduolius mes siaip kiekvienais metais kepame ir po to vaziuojant i svecius vezames kaip dovaneles biggrin.gif Tuoj paieskosiu kazkur yra meduoliu nuotraukos. Nuo tikru meduoliu labai skaniai namai kvepia ir stala galima graziai papuosti, jei kokie "zuikiai" nesugriauzia blush2.gif
http://picasaweb.goo...917435467779250
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sugar: 20 lapkričio 2007 - 15:42
Štai kokia eglutė
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Parodysim ir mes praeitų metų eglutę smile.gif

user posted image
Atsakyti
O gal Jyske yra kokių minkštų briedžių ar meškučių ant eglutės? Man norisi minkštukų kažkokių, bet ne tokių didelių kaip Loteroido. Jau ir maximas visas išverčiau... Ir nerandu. Gal matėt kur? Tinka visokie gyvūnai kad būtų kalėdine tematika ir turėtų kokių nors raudonų detalių. ax.gif Mačiau, kad Loteroidas rašė, jog lėlių jyske yra. O kaip ten padėtis su gyvuniukais? Ačiū. Gal kainas irgi atsimena kas nors... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 20 lapkričio 2007 - 17:30
QUOTE(Sugar @ 2007 11 19, 21:03)
kokia faina ta pirmoji, labai gražiai ir originaliai.

QUOTE(Jolcė @ 2007 11 20, 16:56)
Sveikos  4u.gif

Parodysim ir mes praeitų metų eglutę  smile.gif

man patiko senis po ja. turėjau ir aš tokį, kur nuo pat mažens dėdavo, bet paskaiu jis jau apsitrynė, suplyšo, galų gale iškeliavo ... su "apgavyste" senio šalčio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 20, 18:32)
man patiko senis po ja. turėjau ir aš tokį, kur nuo pat mažens dėdavo, bet paskaiu jis jau apsitrynė, suplyšo, galų gale iškeliavo ... su "apgavyste" senio šalčio  cool.gif

Šį senį prieš porą metų pirkom "Jyske" smile.gif Man jis irgi labai patinka, primena mano vaikystės laikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2007 11 20, 14:56)
Sveikos  4u.gif

Parodysim ir mes praeitų metų eglutę  smile.gif

Grazi eglute, o tie siaudiniai zaisliukai tai ir man labai patinka ir nepamainomas dalykas su mazais vaikais bigsmile.gif
Atsakyti