Įkraunama...
Įkraunama...

Kairiūkščio namai

QUOTE(Serinute @ 2008 02 22, 20:21)
O mūsų langai į ne į kiemo, o į bendrabučio pusę, bet ėmėm aukštesį aukštą, kad ne taip prieš akis stovėtųsmile.gif Kai rinkomės, tai dar buvo laaaaabai is daug ko rinktis, bet pasiėmėm butent į tą pusę, kad į pietvakarių, kur nemažai saulutės, pusę smile.gif Renovuos- gerai, nerenovuos-nieko tokio smile.gif Laukiu įsikėlimo:)

Musu langai i kiema, tai su B korpusu galesim susimojuot.
Ir, aisku, irgi labai laukiu isikelimo wub.gif
Atsakyti
Musu irgi i kiema langai smile.gif susimojuosim per balkonus smile.gif Tiesa, dar galima pagal savo pageidavima grindu spalva issirinkti, tad norintys suskubkit smile.gif O kitko nebeleidzia keist rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laura: 23 vasario 2008 - 11:45
QUOTE(Neo_laura @ 2008 02 23, 13:43)
Musu irgi i kiema langai smile.gif susimojuosim per balkonus smile.gif Tiesa, dar galima pagal savo pageidavima grindu spalva issirinkti, tad norintys suskubkit smile.gif O kitko nebeleidzia keist  rolleyes.gif

Jeigu keisti nebeleidžia, o kaip virtuvėje, laminatas irgi visur ? Nebepamenu...
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 02 23, 12:49)
Jeigu keisti nebeleidžia, o kaip virtuvėje, laminatas irgi visur ? Nebepamenu...

tame bute, kur mes ziurejom, virtuves zonoj plyteles jau buvo isklotos, o dar viena A korpuse buvom paziuret, tai nepamenu.. bet ten vietuve atskirta siena, tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 02 23, 11:43)
Tiesa, dar galima pagal savo pageidavima grindu spalva issirinkti, tad norintys suskubkit smile.gif O kitko nebeleidzia keist  rolleyes.gif

Tai kad aš ketvirtadienį klausiau Audriaus, sakė bent jau mūsų bute nieko nebegalim rinktis schmoll.gif Bet mačiau analogišką butą, tai man patiko grindų spalva thumbup.gif

QUOTE(Serinute @ 2008 02 23, 11:49)

Virtuvės zonoje kiek žinau ir kiek teko matyti visur bus plytelės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 02 23, 12:49)

Serinute, priklauso nuo to ar EKO planas, ar EKO plius smile.gif Musu EKO, tai plyteliu virtuves zonoj nebus. Buvom pas inzinieriu, issirinkom grindu spalvyte, nes siaip tai jie viska parenka- musu butuke jau buwo planuota deti tamsiausia laminata, o man sviesios grindys labiau patinka ir praktiskiau siek tiek ax.gif Bet vonios plyteliu, duru spalvos nebeleido pasirinkti, nes tipo viskas jau uzsakyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 02 23, 17:09)
Serinute, priklauso nuo to ar EKO planas, ar EKO plius smile.gif Musu EKO, tai plyteliu virtuves zonoj nebus. Buvom pas inzinieriu, issirinkom grindu spalvyte, nes siaip tai jie viska parenka- musu butuke jau buwo planuota deti tamsiausia laminata, o man sviesios grindys labiau patinka ir praktiskiau siek tiek ax.gif Bet vonios plyteliu, duru spalvos nebeleido pasirinkti, nes tipo viskas jau uzsakyta doh.gif

Ot velnias, pas mus irgi EKO, tai teks lupti laminata verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 02 23, 17:09)

Kaip negerai, kad ir virtuvej laminatas verysad.gif , jei EKO.
O koks to inzinieriaus tel. nr., noretusi bent jau laminato spalva tada issirinkt?
Atsakyti
Na ar daugiau nebepasipildys mūsų kaimynų sąrašiukas? bigsmile.gif

Kokių naujienų turite? Šiandien kalbėjau su Goda, tai sakė ryt poryt išvyksta į seminarą, tad preliminarias priims pasirašyti tik ketvirtadienį unsure.gif
Atsakyti
Tai jei ka vel i Jurgita kreiptis? Ji kazkokia issiblaskius man pasirode.. unsure.gif lyg nesuinteresuota parduot..

Ir dar - jei dar sutarties nepasirase, tai nieko ir prasyt negalim, ar ne? Tame bute, kur rezervavom vonios dar nebuvo pastatytos, tai norejom prasyt, kad duso kabina detu..
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2008 02 25, 10:40)
Tai jei ka vel i Jurgita kreiptis? Ji kazkokia issiblaskius man pasirode..  unsure.gif lyg nesuinteresuota parduot..

Ir dar - jei dar sutarties nepasirase, tai nieko ir prasyt negalim, ar ne? Tame bute, kur rezervavom vonios dar nebuvo pastatytos, tai norejom prasyt, kad duso kabina detu..

Tai, kad jau Goda pasveiko ir reikia į ją kreiptis, o dėl pasirinkimo galimybės, tai bent jau mums pasakė, kad jau per vėlu kažką rinktis, pasiskambink pasiteirauti mirksiukas.gif
Atsakyti
C laiptinej tik 7 butukai beliko smile.gif Kaip saunu, kad pildosi kaimynu gretos! Lauksim kaimynu 1 ir 9 auksto smile.gif
Atsakyti