draugai daugiausia ėmė su didele savų lėšų dalimi, toks jausmas, kad aš viena tokia 100% paskolinė
Merginos, mamytes, ir kiti būsimi gyventojai
Norėjau dar paklausti, kaip Jūs butus, su paskolom perkat? Nuo preliminarios pasirašymo, bankas viską spėja laiku padaryti, nekyla problemų
draugai daugiausia ėmė su didele savų lėšų dalimi, toks jausmas, kad aš viena tokia 100% paskolinė
QUOTE(Serinute @ 2008 02 25, 16:28)
Nesijaudink ne viena
As irgi paskoline
Jap mus igri informavo, kad su kausta bankas sutarti sudares, ir kad viskas ok buna.
QUOTE(1rma @ 2008 02 23, 12:11)
tame bute, kur mes ziurejom, virtuves zonoj plyteles jau buvo isklotos, o dar viena A korpuse buvom paziuret, tai nepamenu.. bet ten vietuve atskirta siena, tai nelabai 
O pas mus atskirta virtuve. Ir as butent tokios ir norejau, man kazkaip su svetaine sujungta nepatinka. Virtuvej mes irgi rinkomes plyteles, nes laminato tikrai nenorejau ir dar mums paklijavo plytelem koridoriuka prie lauko duru. Na bet mes labai seniai pirkom, kai dar buvo galimair sienas stumdyt, ne tik apdaila rinktis. Ir siaip plyteles ne is ju asortimento rinkomes ir vonia kitokia issirinkom
QUOTE(Serinute @ 2008 02 25, 16:28)
Merginos, mamytes, ir kiti būsimi gyventojai
Norėjau dar paklausti, kaip Jūs butus, su paskolom perkat? Nuo preliminarios pasirašymo, bankas viską spėja laiku padaryti, nekyla problemų
Cia turbut vienetai be paskolu perka.
Mes irgi su paskola.
ne taip seniai is banko grizom. sako, tai jau radot savo svajoniu buta? mes - jo, toks neblogas variantas, su apdaila ir parkingu.. tai bankininke is karto - turbut yit'as?
Tai vat, mes irgi 100% is banko imsim.. vistiek savu pinigu dar baldams reiks ir pan..
O A korpuse gal jau gyventojai netgi gyvena? Kaip ten su internetu? yra/nera? Mes kai buvom apziuret, Jurga sake kabeliai isvedzioti, bet taip neuztikrintai kazkaip.. Labai nesuinteresuota parduot, gal delto, kad ji uz fiziku namus atsakinga.
O is tikro tai ir fiziku namuose galetu gi i kaina dar ir parkinga iskaiciuot..
Tai vat, mes irgi 100% is banko imsim.. vistiek savu pinigu dar baldams reiks ir pan..
O A korpuse gal jau gyventojai netgi gyvena? Kaip ten su internetu? yra/nera? Mes kai buvom apziuret, Jurga sake kabeliai isvedzioti, bet taip neuztikrintai kazkaip.. Labai nesuinteresuota parduot, gal delto, kad ji uz fiziku namus atsakinga.
As Godos klausiau del interneto, tai sake bus telefono prieiga, bet interneto nebus- reiks patiems sprest koki ir kaip isivest. Bet as dabar gyvenu netoli- Baltupio gatves pabaigoj, tai cia Vinita viska aptarnauja ir kabeline, ir internetas, be to teo nuolat savo paslaugas siulo, taip kad problemu manau nebus.
QUOTE(ritoolia @ 2008 02 25, 20:07)
O pas mus atskirta virtuve. Ir as butent tokios ir norejau, man kazkaip su svetaine sujungta nepatinka. Virtuvej mes irgi rinkomes plyteles, nes laminato tikrai nenorejau ir dar mums paklijavo plytelem koridoriuka prie lauko duru. Na bet mes labai seniai pirkom, kai dar buvo galimair sienas stumdyt, ne tik apdaila rinktis. Ir siaip plyteles ne is ju asortimento rinkomes ir vonia kitokia issirinkom
Merginos, gal kuri zinote Audriaus, pas kuri galima pasirinkti medziagas, tel. nr., labai noriu issirinkti laminato spalva kuo greiciau
QUOTE(vaidblaz @ 2008 02 26, 08:58)
Merginos, gal kuri zinote Audriaus, pas kuri galima pasirinkti medziagas, tel. nr., labai noriu issirinkti laminato spalva kuo greiciau 
Kazkur turiu, paieskoti tik reikia
QUOTE(vaidblaz @ 2008 02 26, 09:58)
Zinau, tik, kad adresas, kur Audrius yra- Savanorių prospektas 174a, o as asmeniskai telefonu nesukontaktavau, per vadybininke galima suzinot.
Na va, radau, tel. 8-698-77056
Sekmes
Sekmes
QUOTE(Saaule @ 2008 02 26, 13:36)
Aciu saaulute labai, smagu bus tureti tokia gera kaimyne
QUOTE(vaidblaz @ 2008 02 26, 12:01)
Tikrai nera uz ka
Taip laukiu kada greiciau pasirasysim preliminaria sutarti, kad ramiau butu