Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(eglincia @ 2008 05 04, 15:30)
as lankausi pas daktare Kobs  ,ji bendradarbiauja su ortodonte is Vokietijos ,kuri man ir sudes breketus,beto ji dirba su kazokiom amerikietiskom sistemom,tikriausiai tais beligaturiniais ar kokiais

Su beligatūriniais dirba ir Pocevičius, ir Latkauskienė, tik va dėl Šarvos negarantuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
tai gali but,kad dirba,tiesa pasakius as nezinau ar ten su beligaturiniais,tik zinau,kad su nepaprastais,nes kaina ju milziniska
Atsakyti
Sweikutes.. 4u.gif
As irgi planuoju detis breketus, nes iltinukai pas mane auksciau nei kiti.. verysad.gif Pasiskaiciau jusu pasisakymus, ir kazkaip apsiraminau, visos dziaugiates, tai manau ir as nenusivilsiu..
Noreciau detis tuos skaidrius, bet ne keramikinius, o tuos ICE, kurios esate susideusios? Ar jie tvirti? Nes girdejau, kad dazniau luzta, nei metaliniai verysad.gif
O ar visoms deda ant abieju zandikauliu? Neimanoma tik ant vieno?
Atsakyti
tvirti ir tie ICE, tik odontologe sake, kad jai lengviau dirbti su metaliniais mirksiukas.gif
Atsakyti
tongue.gif Su metaliniais greiciau dantukai juda
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 05, 16:36)
Sweikutes..  4u.gif
As irgi planuoju detis breketus, nes iltinukai pas mane auksciau nei kiti..  verysad.gif  Pasiskaiciau jusu pasisakymus, ir kazkaip apsiraminau, visos dziaugiates, tai manau ir as nenusivilsiu..
Noreciau detis tuos skaidrius, bet ne keramikinius, o tuos ICE, kurios esate susideusios? Ar jie tvirti? Nes girdejau, kad dazniau luzta, nei metaliniai  verysad.gif
O ar visoms deda ant abieju zandikauliu? Neimanoma tik ant vieno?

Nelūžta tie breketai, tikrai nesibaimink. Jei nereikia lyginti apatinių dantų, tai i nereikia dėti breketų ant apatinio žandikaulio.
Atsakyti
bet dazniausiai ir juos reikia lyginti doh.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Ech, kaip as noreciau, kad tik ant virsutinio man reiketu, bet, jauciu, kad tektu ir apatinius tiesint.. Vaikystej nesiojau plokstele, du dantukus issitiesinau, o va, kai iltinukai isaugo vel ne savo vietoj, tai jau jiem tiesinti kantrybes nebebuvo ir gydyma nutraukiau, nes jis tikrai ilgai trunkantis.. doh.gif
Bet dabar atejau i prota, dar busimas vyras ikalbejo, sako, jau vyra vistiek turesi, nebus ko kompleksuot lotuliukas.gif O ir jusu pasisakymus paskaicius dar didesnis noras uzejo juos tureti ir veliau dziaugtis grazia sypsena.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautrilė @ 2008 05 05, 21:15)
tongue.gif Su metaliniais greiciau dantukai juda

Nebūtinai, bent jau mano ortodontė sakė, kad nemato skirtumo...
Atsakyti
ech as irgi noreciau permatomu arba keramikiniu,bet beligaturiniu ar kokius tne man des sake tik metaliniu buna,nes keramikiniu ri permatomu principas kaip tu paprastu geleziniu ir gydymas man truktu 3-4 metus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 05 06, 15:38)
Nebūtinai, bent jau mano ortodontė sakė, kad nemato skirtumo...

nu o as ir skaicius ir mano daktaryte sako kad 2-3men gydymas greiciau baigias... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nautrilė @ 2008 05 07, 19:23)
nu o as ir skaicius ir mano daktaryte sako kad 2-3men gydymas greiciau baigias... tongue.gif

Nežinau, girdėjau ir man sakė, kad tai tik šnekos rolleyes.gif Be to kas tie 2-3 mėnesiai ... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 07 gegužės 2008 - 18:39