Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Jucy @ 2008 05 27, 11:01)
Aš jau pas Dalią su kainom visai nesuprantu, kai dėjausi, tai sakė, kad maximum 100 lt kainuos apsilankymai, dar pasitikslinau, ar už vieną žandikaulį, ar už abu, sakė už abu, tai kol vieną žandikaulį tvarkė, tai taip, 100 lt buvo, o dabar už abu virš 200 moku. Absurdas  mad.gif

Jucy, manau kad priklauso nuo to ką daro, man irgi Dalia panašiai kaip tau sakė, bet aš jau kelis kartus buvau ir mokėjau labai nedaug, čia matyt kaip kam ir ką daro priklauso. Jeigu vielą keičia ir paveržinėja tai aišku kad daugiau mokėt reikia, dar jeigu kokių spyruoklių dėt reikia irgi suma išauga ax.gif Na aš tik taip mąstau, nes konkrečai irgi nežinau nuo ko ta suma priklauso .
Atsakyti
QUOTE(Linetė @ 2008 05 29, 17:46)
Jucy, manau kad priklauso nuo to ką daro, man irgi Dalia panašiai kaip tau sakė, bet aš jau kelis kartus buvau ir mokėjau labai nedaug, čia matyt kaip kam ir ką daro priklauso. Jeigu vielą keičia ir paveržinėja tai aišku kad daugiau mokėt reikia, dar jeigu kokių spyruoklių dėt reikia irgi suma išauga  ax.gif Na aš tik taip mąstau, nes konkrečai irgi nežinau nuo ko ta suma priklauso .

Tai va, kad nededa man jokių spyruoklyčių ir jokių "pribumbasų". Paskutinį kartą tik apatinį žandikaulį tvarkė, vielą pakeitė ir nieko nieko daugiau nedarė, o sumokėjau virš 200 blink.gif Kažkaip vis nedrįstu paklaust, už ką čia tokios kainos mad.gif Kai mokėjau kasoj, tai mokėjau už "aktyvaciją". Kas ta aktyvacija, jei tik vielą pakeitė... mad.gif
Atsakyti
as uz viena zandikauli, vielutes pakeitima/paverzima ir gumytes sumoku apie 120-130 na o uz abu virs 200, taip kad Jucy man atrodo tave "lupa". Tu berods ir uz breketu uzdejima daugiau nei as sumokejai cool.gif

man tai jau breketus birzeli zada nuimti, kazi juos atiduos prisiminimui smile.gif mano vyras sako, baik tu safyriniai, neatiduos, sako kitam uzdes doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2008 05 29, 21:00)
as uz viena zandikauli, vielutes pakeitima/paverzima ir gumytes sumoku apie 120-130 na o uz abu virs 200, taip kad Jucy man atrodo tave "lupa". Tu berods ir uz breketu uzdejima daugiau nei as sumokejai  cool.gif

man tai jau breketus birzeli zada nuimti, kazi juos atiduos prisiminimui  smile.gif mano vyras sako, baik tu safyriniai, neatiduos, sako kitam uzdes  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Meinarda, o tu pas ka, ka irgi pas Dalia Latkauskiene?

Mano drauge nesiojo paprastus breketus pries kokiu 8 metus, tai jai atidave prisiminimui, o as irgi visai noreciau, kad man atiduotu ax.gif Tuo labiau, kad mes uz juos nemazai mokame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2008 05 29, 21:00)
as uz viena zandikauli, vielutes pakeitima/paverzima ir gumytes sumoku apie 120-130 na o uz abu virs 200, taip kad Jucy man atrodo tave "lupa". Tu berods ir uz breketu uzdejima daugiau nei as sumokejai  cool.gif

Ir man jau taip atrodo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2008 05 29, 21:18)
Ir man jau taip atrodo  mad.gif

Jucy, del breketu kainu, tai gal Tau veliau dejo berektus, del to ir brangiau kainavo g.gif O kad per vizitus tiek moki, tai ir pati kartais nesuprantu uz ka moku, tik kazkaip nesigylinu, nes viena karta daugiau, kita maziau, kai beveik nieko nepadaro, tai ir moku labai mazai.
Atsakyti
O man vienas vizitas kainuoja 500 Lt, na bet man kas 10 sav., bet vis tiek daug.
Atsakyti
ne as ne pas Latkauskiene.....pas Damusiene lankausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2008 05 29, 21:41)
O man vienas vizitas kainuoja 500 Lt, na bet man kas 10 sav., bet vis tiek daug.

Oho kiek blink.gif Tai pas tave man atrodo kazkokie nepaprasti breketa, tai tikriausiai del to g.gif

Meinarda , Latkauskiene i Damusiene vienoje klinikoje dirba, tai gi idomu, kodel kainos skiriasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 05 29, 21:45)
Oho kiek  blink.gif  Tai pas tave man atrodo kazkokie nepaprasti breketa, tai tikriausiai del to  g.gif

Meinarda , Latkauskiene i Damusiene vienoje klinikoje dirba, tai gi idomu, kodel kainos skiriasi  ax.gif

bet girdejau kad Latkauskiene ne vien tik ten dirba (Savanoriu prospekte, Kaune) g.gif o Jucy kiek pamenu tai ne Kaune dejosi? g.gif
na nezinau, gal man maziau verzia kad tiek moku smile.gif o beje kiek pati per apsilankymus moki?
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2008 05 29, 23:09)
bet girdejau kad Latkauskiene ne vien tik ten dirba (Savanoriu prospekte, Kaune)  g.gif  o Jucy kiek pamenu tai ne Kaune dejosi?  g.gif
na nezinau, gal man maziau verzia kad tiek moku  smile.gif o beje kiek pati per apsilankymus moki?

Dazniausiai mokejau nuo 100 iki 200lt, tik vieninteli karta sumokejau 300 ar 400( neatsimenu jau gerai ax.gif ) , kai 2 poras tu gipsiniu modeliu( ar kaip ten blush2.gif ) padare, pries operacija. O paskutiniu metu beveik nieko nemoku, nes nieko man nedaro, o tik paziuri, ar uzsitraukineja tarpai ir wsio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 29 gegužės 2008 - 22:17
QUOTE(Anira @ 2008 05 29, 22:16)
Dazniausiai mokejau nuo 100 iki 200lt, tik vieninteli karta sumokejau 300 ar 400( neatsimenu jau gerai  ax.gif ) , kai 2 poras tu gipsiniu modeliu( ar kaip ten  blush2.gif ) padare, pries operacija. O paskutiniu metu beveik nieko nemoku, nes nieko man nedaro, o tik paziuri, ar uzsitraukineja tarpai ir wsio  g.gif

na tai panasiai ir pas mane smile.gif o tai as nesuprantu, kas pas Latkauskiene lankosi ir kitokias kainas moka g.gif
Atsakyti