as tai galvoju po visokiu eksperimentu su mano dantim arba liksiu visai bedante arba antra karta nesiosiu breketus kaip minimum. aciu dievui siais laikais jau yra protezai
nyse, pas ka lankaisi?
as tai galvoju po visokiu eksperimentu su mano dantim arba liksiu visai bedante arba antra karta nesiosiu breketus kaip minimum. aciu dievui siais laikais jau yra protezai
visiems kas desis breketus patariu, pirma pasidomekit kaip viskas vyksta, pasirinkit gera gydytoja, nepatingekit pasidomet to gydytojo reputacija tarp jo pacientu ir nesistenkit taupyti, kaip va as taupiau, tai dabar pabaigos nesimato su visokiom nesamonem
o pas ka tu lankeisi ar lankaisi, reikia butinai bloguosius viesint.. ir kokiu bedos tave uzpuole?
QUOTE(WeGa @ 2007 12 03, 13:46)
nyse, pas ka lankaisi?
visiems kas desis breketus patariu, pirma pasidomekit kaip viskas vyksta, pasirinkit gera gydytoja, nepatingekit pasidomet to gydytojo reputacija tarp jo pacientu ir nesistenkit taupyti, kaip va as taupiau, tai dabar pabaigos nesimato su visokiom nesamonem 
norejau dar savo istorija paviesint
http://www.supermama...?...=236169&hl=
tik nzn ar rodys:) cia mano istorija kuria teko patirti bet labai dziaugiuosi nes ta gydytoja man laiku parode savo nekompetencija ir padare paslauga:)
spekit kokia cia gydytoja?
)
tik nzn ar rodys:) cia mano istorija kuria teko patirti bet labai dziaugiuosi nes ta gydytoja man laiku parode savo nekompetencija ir padare paslauga:)
QUOTE(Nea @ 2007 12 03, 16:07)
norejau dar savo istorija paviesint
)
Nea, nesinori blogai galvoti apie jokius gydytojus. Nekankink, parasyk varda
QUOTE(Anira @ 2007 12 03, 16:23)
parasysiu butinai, bet svarbiausia kad dabar jau kiek laiko praejo ir apie sita gydytoja labai daug neigiamu dalyku suzinojau..
QUOTE(Nea @ 2007 12 03, 16:30)
parasysiu butinai, bet svarbiausia kad dabar jau kiek laiko praejo ir apie sita gydytoja labai daug neigiamu dalyku suzinojau.. 
Kada parasysi?
O mazdaug kokia breketu kaina ir ar keramikiniai daug brangesni uz paprastus? Cia skaitineju vis apie juos, atrodo viliojamai, bet visur raso kad mazdaug reikia nesioti 1,5 - 2 metus, taciau kiek zinau kitiem reikia nesioti zymiai ilgiau.
QUOTE(safara @ 2007 12 03, 19:53)
O mazdaug kokia breketu kaina ir ar keramikiniai daug brangesni uz paprastus? Cia skaitineju vis apie juos, atrodo viliojamai, bet visur raso kad mazdaug reikia nesioti 1,5 - 2 metus, taciau kiek zinau kitiem reikia nesioti zymiai ilgiau.
Man gydytoja sake, kad keramikinius dazniausiai reikia ilgiau uz paprastus nesioti. O apie kainas, tai jau dabar nezinau, man dejo paprastus breketus pries 1,5metu, tai mokejau po 1000lt
I. Tercijonaitė manau kad man pasiseka kad taip iki jos ir nedaejau ir kad taip viskas susikloste.. dabartine mano gydytoja tikrai puiki
o va apie Ilona kuo toliau tuo daugiau visokiu negraziu dalyku suzinau..
[quote=Anira,2007 12 03, 17:56]
Kada parasysi?
O pas koki dabar gydytoje lankaisi ?
[quote=Anira,2007 12 03, 17:56]
Kada parasysi?
QUOTE(Nea @ 2007 12 03, 20:21)
I. Tercijonaitė manau kad man pasiseka kad taip iki jos ir nedaejau ir kad taip viskas susikloste.. dabartine mano gydytoja tikrai puiki
o va apie Ilona kuo toliau tuo daugiau visokiu negraziu dalyku suzinau..
Tikrai Tau pasiseke, kad nepatekai pas ta gydytoje
As taip pat galiu tik pasidziaugti, kad lakausi pas labai gera gydytoje
labia siuo atveju tinka posakis:Nera to blogo kas neiseitu i gera:)
as ir savo gydytoja kolkas patenkinta:)
as ir savo gydytoja kolkas patenkinta:)
QUOTE(Anira @ 2007 12 03, 22:45)
Tikrai Tau pasiseke, kad nepatekai pas ta gydytoje
Bet jos neissirinkau, galima sakyti, kad uz mane pasirinko
Kai sugalvojau eiti konsultuotis tai ieskojau kur pigiau konsultacija kainuoja
Ir is ten nusiunte pas chirurga o po to jis paklause ar turiu savo ortodonta, pasakiau kad ne, tai jis pasake, kad dabar mano gydytoje bus Dalia Latkauskienie
Tik veliau suzinojau, kad viena is populiariausiu ir geriausiu Vilniuje