Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo meno kursai

QUOTE(KyškePyškienė @ 2008 07 17, 16:57)
tikrai? bigsmile.gif bet jeigu reikia kursu, tai gal neuztenak? o va Kyskis wub.gif Puskis wub.gif ...

ax.gif baik, ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KyškePyškienė @ 2008 07 17, 16:57)
tikrai? bigsmile.gif bet jeigu reikia kursu, tai gal neuztenak? o va Kyskis wub.gif Puskis wub.gif ...

Matai seksualine energija norisi kita linkme nukreipt smile.gif Uzsiimt kuryba, atrast gyvenimo pilnatve ir ramybe. O sexas tik atbukina doh.gif Kyški Pyški, tu tai turetum žinot. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2008 07 18, 13:36)
Matai seksualine energija norisi kita linkme nukreipt smile.gif Uzsiimt kuryba, atrast gyvenimo pilnatve ir ramybe. O sexas tik atbukina  doh.gif Kyški Pyški, tu tai turetum žinot.  ax.gif

tai kas naturalu ir malonu negali buti buka wub.gif arba ne taip suprantate Meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2008 07 17, 12:02)
Jei ti tokios "sektos" butu, tai pasaulis daug geresnis ir grazesnis butu......Oi kaip man patinka ta "sekta". Bunant ten jauciu ramybe viduje, i visus pradedu ziuret su meile. Ir vyrui taip patinka, kad as tokia gera tampu.... nezinau kokia buciau be tos "sektos" turbut ragana.. Ir pnigu sutaupau, nes vietoj psichologo pradejau i ta "sekta"eit....

Ну во - первых, деньги я беру только с ОООЧень богатых людей и не в Литве, и если ты хочешь знать, то слово ведьма происходит от слова вЕдать- знать, знание, учение g.gif
Ведьма- это ведунья жизнь и здоровья

И лучше в церковь , в синагогу, и на ... пойди Ну чтож вам не унимается никак, чтож вы себя все с богом равните ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2008 07 24, 04:34)
Ну во - первых, деньги я беру только с ОООЧень богатых людей и не в Литве, и если ты хочешь знать, то слово ведьма происходит от слова вЕдать- знать, знание, учение  g.gif

И лучше в церковь , в синагогу, и на ... пойди  Ну чтож вам не унимается никак, чтож вы себя все с богом равните ax.gif

As saves su dievu nelyginu, . I baznycia irgi vaisktau, bet ten nemoko jokiu atsipalaidavimo pratimu. Is krikscioniskos baznycios semiuosi isminties. O is gyvenimo menas mane ismoke tam tikru kvepavimo pratimu, kurie padeda atsipalaiduot.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2008 07 24, 04:34)
Ну во - первых, деньги я беру только с ОООЧень богатых людей и не в Литве, и если ты хочешь знать, то слово ведьма происходит от слова вЕдать- знать, знание, учение 

Nu va...galų gale ir į taborą internetinį laidą nutiesė...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 07 24, 14:57)

А ПРО ТАБОР ШЕПОТОМ И ТИХО unsure.gif А ТО СМОТРИ ПОЖАЛУЮСЬ lotuliukas.gif
НУ НЕ БУДЕТ У ВАС КОНЦОВ ТУТ, СЪЕМ И ПОЙДУ В ТУАЛЕТ blush2.gif
ЛЮДИ КО МНЕ ИДУТ g.gif
Atsakyti

beprotnamyje dar anksciau unsure.gif
Atsakyti
gal galetumet rekomenduoti kokius nors kursus kaune
Atsakyti

Я как вижу, g.gif ПО ВСЕМ ПОНЯТИЯМ Вы молодая девушка, и до моего табора - ВАМ далеко ax.gif

Papildyta:

А может дайте карты своих поселений или мне дать, а также их комерческую стоимость g.gif
Atsakyti
nesuprantu, kodel yra uzpuolama šiaurė ax.gif visų pirma, ji pateikia informacija, o kitu reikalas arba tiketi arba ne. ji gina savo pozicijas taip pat, kaip jus savo. kodel toks priesiskas nusistatymas "ne sekta cia ir viskas". o vat man tai sekta, taigi esu siaures puseje. pasiskaicius informacijos rusu kalba, susidaro ispudis, kad tikrai ten kazkas netaip unsure.gif be to sektu sarase figuruoja ir sios mokyklos pavadinimas. mano gimines i tai isitrauke, speju jau kokie 2 metai doh.gif mane kviete, bet kad as tokia itari, be to laiko neturejau, zodziu taip ir nenuejau... o tie zmones nuo musu nutolo, tipo gyveno aukstesni ir geresnes kokybes gyvenima, kazkokias knygutes apie meditacijas skaito... nu pasakykit, ar normalu, kad 22 metu mergina vienintele pramoga turi tik tu kursu lankyma g.gif o kur dar visos sveikatinimosi stovyklos...
Atsakyti
QUOTE(Ajkilina @ 2008 08 11, 07:24)
nesuprantu, kodel yra uzpuolama šiaurė  ax.gif visų pirma, ji pateikia informacija, o kitu reikalas arba tiketi arba ne. ji gina savo pozicijas taip pat, kaip jus savo. kodel toks priesiskas nusistatymas "ne sekta cia ir viskas". o vat man tai sekta, taigi esu siaures puseje. pasiskaicius informacijos rusu kalba, susidaro ispudis, kad tikrai ten kazkas netaip  unsure.gif be to sektu sarase figuruoja ir sios mokyklos pavadinimas. mano gimines i tai isitrauke, speju jau kokie 2 metai  doh.gif mane kviete, bet kad as tokia itari, be to laiko neturejau, zodziu taip ir nenuejau... o tie zmones nuo musu nutolo, tipo gyveno aukstesni ir geresnes kokybes gyvenima, kazkokias knygutes apie meditacijas skaito... nu pasakykit, ar normalu, kad 22 metu mergina vienintele pramoga turi tik tu kursu lankyma  g.gif o kur dar visos sveikatinimosi stovyklos...

žinai aš irgi girdėjau labai daug apie tas sektas, bet kaip atsirinkti ar tai sekta ar ne jei nei vienas iš pažįstamų tokių kursų nelanko ir negali rekomenduoti
Atsakyti