Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo meno kursai

Ajkilina, tu teisi: argi normalu, kad mergina skaito apie meditacijas, rūpinasi sveika gyvensena, o ne po tūsus laksto biggrin.gif Visiškas iškritimas iš padorios visuomenės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 11, 12:23)
Ajkilina, tu teisi: argi normalu, kad mergina skaito apie meditacijas, rūpinasi sveika gyvensena, o ne po tūsus laksto biggrin.gif Visiškas iškritimas iš padorios visuomenės biggrin.gif

thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Ajkilina @ 2008 08 11, 07:24)
nesuprantu, kodel yra uzpuolama šiaurė  ax.gif visų pirma, ji pateikia informacija, o kitu reikalas arba tiketi arba ne. ji gina savo pozicijas taip pat, kaip jus savo. kodel toks priesiskas nusistatymas "ne sekta cia ir viskas". o vat man tai sekta, taigi esu siaures puseje. pasiskaicius informacijos rusu kalba, susidaro ispudis, kad tikrai ten kazkas netaip  unsure.gif be to sektu sarase figuruoja ir sios mokyklos pavadinimas. mano gimines i tai isitrauke, speju jau kokie 2 metai  doh.gif mane kviete, bet kad as tokia itari, be to laiko neturejau, zodziu taip ir nenuejau... o tie zmones nuo musu nutolo, tipo gyveno aukstesni ir geresnes kokybes gyvenima, kazkokias knygutes apie meditacijas skaito... nu pasakykit, ar normalu, kad 22 metu mergina vienintele pramoga turi tik tu kursu lankyma  g.gif o kur dar visos sveikatinimosi stovyklos...

Nu ir gerai, nu ir kas jiegu ir sekta. Kas tame blogo? Jei jos pagalba zmogus ismoksta islaikyti proto ramybe, jei stengiasi gyventi prasmingesni ir sveikesni gyvenima, jei pagaliau supranta, del ko gyvena sioje zemeje ir ima daryti gerus darbus. KAS TAME BLOGO?

Atsakyti
Mireja, kaip tu nesupranti: blogai. Jaunimui reikia gyvenimu džiaugtis, o dvasiniais dalykai pasirūpins, kai grabas į dubcę stuksės...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 08 11, 14:28)
Mireja, kaip tu nesupranti: blogai. Jaunimui reikia gyvenimu džiaugtis, o dvasiniais dalykai pasirūpins, kai grabas į dubcę stuksės...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Prasau darbo laiku taip vaizdziai neissireiskineti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ciut nenukritau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, tik kad va neaisku kada ta grabas stuktels...Kartais gali but tam visai nenusiteikes... blink.gif Pvz sianakt man taip suskaudo galva, net pabudau is miego, istiko panikos priepolis, kad jau mirstu, galvoju gal insultas. Pirma mintis...tam as nepasiruosus.... blush2.gif , kaip ir nebuvau paskutiniu metu tokia gera, kokia galeciau but, ir apskritai buvau nutolus nuo dvasingumo blink.gif , gal tai buvo zenklas g.gif
Atsakyti
Mireja, nusiramink, tu tikrai esi teigiamesnė persona nei aš SM biggrin.gif Tereikia nusiteikti ilgai gyventi ir pusė darbo jau atlikta.
Atsakyti
Gal Kaune kuri lankėte ar baigėte šiuos kursus pradedantiesiems? Domintų atsiliepimai ir kaina. Jų puslapyje nenurodyta, kur ir kada Kaune vyksta, bet lyg pamenu iš ankstesnio skelbimo lyg Savanorių pr.?
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2008 08 26, 17:18)
Gal Kaune kuri lankėte ar baigėte šiuos kursus pradedantiesiems? Domintų atsiliepimai ir kaina. Jų puslapyje nenurodyta, kur ir kada Kaune vyksta, bet lyg pamenu iš ankstesnio skelbimo lyg Savanorių pr.?

Ir mane domina ta pati informacija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2008 08 26, 16:18)

gal jau sužinojai ką nors apie šiuos kursus?
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 09 01, 13:36)
gal jau sužinojai ką nors apie šiuos kursus?

Nea, nežinau. Jei sužinosiu, parašysiu, ne man reikėjo, tad gal tas asmuo jau sužinojo ką daugiau.
Atsakyti
labai ačiū, lauksiu
Atsakyti
Radau mėnesio senumo ,,Kauno dieną". Cituoju:
,,Savanorių pr., stiklo pastate jie renkasi kiekvieno trečiadienio vakarą ir šeštadienio rytą. Pirmadieniais po darbo laukiami naujokai.
šešių dienų kursas naujokams skirtas pozityviai mąstyti, padėti valdyti mintis ir neigiamas emocijas. Viena pamoka trunka 3 val. Išmokę šių pratimų mankštinasi ir medituoja namie.
Baigusieji kursus mokyklą lanko toliau-ateina pabūti su naujais draugais.
Kaune tel 8 698 46154 Raimondas
Tiek žinių, pasiskambink smile.gif
Atsakyti