Įkraunama...
Įkraunama...

Santechnika

Apklausa: Ar verta pirkti brangią santechniką? (195 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Skardines, kaip man aiskino, geriausia matines pirkti, jas lengviau valyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2005 06 06, 13:14)
As turiu Franke. Nusiskundimu neturiu.

as irgi apie Franke masciau- jos pigios, bet nera nei baisios nei labai prastos, jei ka bet kada galesiu pasikeisti, bet tevai Franke irgi 3 metus naudoja ir nesiskundzia.

Dar kazkur esu maciusi, tik firmos nepamenu, bet kriaukes skarda tokia matine ir su tokiais iskilimukais buvo kaip kvardraciukais- tai gal tokios noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 06, 12:38)
as irgi apie Franke masciau- jos pigios, bet nera nei baisios nei labai prastos, jei ka bet kada galesiu pasikeisti, bet tevai Franke irgi 3 metus naudoja ir nesiskundzia.

Dar kazkur esu maciusi, tik firmos nepamenu, bet kriaukes skarda tokia matine ir su tokiais iskilimukais buvo kaip kvardraciukais- tai gal tokios noreciau ax.gif

Butent pas mane tokia ir yra - matine ir su nelygiu pavirsium.
Manau, kad kalkes maziau matosi nei ant blizgaus pavirsiaus.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 06, 13:38)

Franke irgi matiniu buna. ax.gif Pasidaryk pats maciau. Ar kaip ten ta parduotuve dabar vadinasi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 06 birželio 2005 - 12:59
QUOTE(Romeo @ 2005 06 06, 13:47)

O kokios firmos turi?
Atsakyti

Nu tai gal tokia ir pirksiu.

O kaip manote, kriaukle kampe bus- tai geriau apvalia, ar keturkampa rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 06 06, 13:01)
O kokios firmos turi?

Franke
Atsakyti

o kokios firmos, kur pirkai? kiek kainavo? Man irgi greitu metu reikes kriaukles i virtuve... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 06, 13:05)
Nu tai gal tokia ir pirksiu.

Pas mane tai keturkampe su papildomu pavirsiumi.
Ziurek, kaip tau patogiau imontuoti ir aplamai kuri bus patogesne naudoti. Manau, kad kiekvieno poreikiai skiriasi. ax.gif
Atsakyti
Kazka as cia primakliavojau doh.gif Po 2 kartus klausineju to paties, sorry. Internetas buvo nuluzes, tai galvojau, neissisiunte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 06 06, 13:05)

pas mane vietos nedaug, kampe, tai pirkau apvalia be soniniu priedu
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2005 06 06, 15:20)
Pas mane tai keturkampe su papildomu pavirsiumi.
Ziurek, kaip tau patogiau imontuoti ir aplamai kuri bus patogesne naudoti. Manau, kad kiekvieno poreikiai skiriasi. ax.gif

As irgi noreciau su ispletimu, man taip zymiai patogiau. Ir greiciausiai keturkampe ax.gif
Atsakyti