Įkraunama...
Įkraunama...

Santechnika

Apklausa: Ar verta pirkti brangią santechniką? (195 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man keturkampe graziau, bet su ispletimu neiseis niekaip... O dar pamasciau, kadangi bus indaplove- tai netiek ir reikalingas tas ispletimas, na tik vaisiam, darzovem ax.gif
Atsakyti
Sakykit, ar verta tokį klozeto bakelį montuot?Gal kas turi?Yra kokių minusų ar geriau paprastą,neįmontuojamą g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violetik: 07 birželio 2005 - 08:34
Turiu pakabinamq klozetą. Pliusai - valyt mažiau, man gražiau. Minusų nežinau. Jei kas sugestų, santechnikai sako, kad vandens nuleidimo mechanizmą galima pataisyt per klavišą, sienų draskyt nereikia. biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, minusas turbūt kaina, nes jie brangesni.
Atsakyti
Sveikos, as irgi dabar namie remontuoju kapitalai viska, o klozetas jau dabar labai patinka: pakabinamas, nors dar plyteles nebaigtos klijuoti ir iki galo nesutvarkyta. O duso kabina matyt puikiai pakeis sena skardine vonia, ji pakankamai gili. Ir viska pirkau Dremalitoje, Vilniuje. Suteike nuolaida, kai paemiau paskola dar gavau kortele didesniai nuolaidai, tai Dremalita perskaiciavo visa uzsakyma, su sypsena ir labai maloniai aptarnavo, ir apskritai man ten labai patiko. Paskaiciavau , kad nuoladu gavau apie 800-900Lt. Nes ten daznai dar buna ispardavimai. Pvz. duso galvute, kuri kainavo >500Lt nusipirkome uz 99Lt, mat ju daug buvo uzpirkta, o kokybe puiki, tik, ne paskutinis mados sauksmas. Manau paskutiniji mados sauksma nusipirkus, jis po keliu metu atrodys vienodai senas, svarbu kokybe.
Dar labai puiku, kad uzsakius ko reikia , ten prekes laikomos neribotai ir neima jokio mokescio, galima, pasiimti patiems nors ir po viena daikteli, gali atvezti.
Atsakyti
Man kažkaip baisu su tuo pakabinamu - ateis anyta(apie100kg) ,norės pasinaudot,bijau, kad toks klozetas blush2.gif neatlaikys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 06 07, 09:57)
Man kažkaip baisu su tuo pakabinamu - ateis anyta(apie100kg) ,norės pasinaudot,bijau, kad toks klozetas  blush2.gif neatlaikys biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif butu anytai piktas pokstas biggrin.gif
O siaip tai tie klozetai gi metalini rema turi,nu ir siaip gi turetu buti paskaiciuoti,kad ir labai stambius zmones islaikytu g.gif
Atsakyti
Bakelio sienoje minusas tas, kad vonia sunazes, nes reiks karkasa slepti- taip kad sienos saskaita kokiu 15 cm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 07 birželio 2005 - 10:25
QUOTE(Onora @ 2005 06 07, 11:24)
Bakelio sienoje minusas tas, kad vonia sunazes, nes reiks karkasa slepti- taip kad sienos saskaita kokiu 15 cm.

Pas mus virš klozeto yra lyg ir lentynėlė, aprengta plytelėm, kur paslėptas karkasas, bet ji labai patogi, galima kažką susidėt.
Atsakyti
QUOTE(rosa @ 2005 06 07, 11:40)
Pas mus virš klozeto yra lyg ir lentynėlė, aprengta plytelėm, kur paslėptas karkasas, bet ji labai patogi, galima kažką susidėt.

nu bet tuomet jau kaip ir nebelieka prasmes deti montuojama i siena bakeli, jie siena nelygia darot.
Atsakyti
Mano nuotraukoj irgi lentynėlė padaryta g.gif Man atrodo lygią sieną daryt gražiau(bet su lentyna patogiau tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2005 06 07, 15:21)
Mano nuotraukoj irgi lentynėlė padaryta g.gif Man atrodo lygią sieną daryt gražiau(bet su lentyna patogiau tongue.gif )

Nu kai plyteliu spalvos skirtingos- tai nelabai krenta i akis.
As pas save vonios specialiai nedaraiu lentyneliu - nu tik kalei grindis tuliko sienoj bortelis vandzius slepiantis- nes labai jau kiltu pagunda apsikrauti daikciukais, kurie apdulka greitai ax.gif ir tada vaizda gadina smile.gif
Atsakyti