Įkraunama...
Įkraunama...

Santechnika

Apklausa: Ar verta pirkti brangią santechniką? (195 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Onora @ 2005 06 09, 11:29)
O vat cia tai man patinka  thumbup.gif Nes noriu kvadratines kriaukles- o jei kokia grazesne- tai iskart be skyles. REiks pasidomet, kur cia ispjautu man smile.gif

Nu, kai pasidomesi, tai papasakok, kaip ten kas. ax.gif
Atsakyti
Tai ką tikrai jau nėra tokių kaip norit kriauklių su skylėm g.gif Man atrodo vistiek kaip gamintojas neišpjaus g.gif
P.S.Aišku čia visai ne į temą,bet su gimtadieniu, Frosted berry 4u.gif
Atsakyti
Pribrendo reikalas ir mums santechnika dometis g.gif Dabar ziurinejam vonias, todel bandau cia rasti informacija ax.gif Niekur nebuvo paminetos akmens mases vonios......idomu ar labai pradzioje jos saltos buna, nes siaip siluma gerai laiko ir jokiu mechaniniu ibrezimu nebijo, zodziu parduotuveje mums jas isgyre, isskyrus tai, kad jos saltos. Akralines, kaip zinia nelabai laiko silumos, bijo ibrezimu, ir siaip tas ju lengvumas man nelabai...Tai va ir metausi, tarp akrilines ir akmens mases g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniurke: 10 birželio 2005 - 16:47
QUOTE(violetik @ 2005 06 10, 16:55)
Tai ką tikrai jau nėra tokių kaip norit kriauklių su skylėm g.gif Man atrodo vistiek kaip gamintojas neišpjaus g.gif

Nu kad nera. As noriu nelabai dideles ir be jokiu praplatinimu - ptarastos keturkampes- o jos visos be skyliu
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2005 06 10, 17:44)
Pribrendo reikalas ir mums santechnika dometis g.gif Dabar ziurinejam vonias, todel bandau cia rasti informacija ax.gif Niekur nebuvo paminetos akmens mases vonios......idomu ar labai pradzioje jos saltos buna, nes siaip siluma gerai laiko ir jokiu mechaniniu ibrezimu nebijo, zodziu parduotuveje mums jas isgyre, isskyrus tai, kad jos saltos. Akralines, kaip zinia nelabai laiko silumos, bijo ibrezimu, ir siaip tas ju lengvumas man nelabai...Tai va ir metausi, tarp akrilines ir akmens mases g.gif

Na apie akmens mases vonias as net negirdejau (mums tik duso padekla siule is akmens mases). As tai buvau nusiziurejusi is tokio akrilo tipo, kuris vadinasi Quaryl - Villeroy Bosch gamina, bet kitoj parduotuvej mane prigasdino, kad mazi vaikai gali subraizyti ir t.t. ir nusipirkom plienine ir 1000lt. sutaupem.
Atsakyti
Vispool, Latvija, teigia, kad vonia yra iš akmens masės. Ji tikrai kietesnė ir sunkesnė, nei , tarkim, Ravak ar Teiko , tačiau paviršius, kiek aš suprantu, dengtas tuo pačiu akrilu. gal sniurke patikslintų, apie kokį konkrečiai gaminį kalba, nes žinau, kad yra ir marmuro vonių, net ir mačiau "gyvą", tik ne parduotuvėj... Įdomu, gal tai lieto "akmens", kaip, tarkim, "Baltijos marmuro" praustuvai, stalviršiai ir pan. ?
Atsakyti
Mamagitana, gaila nezinau tiklesniu akmens mases voniu duomenu, o mano turimame buklete pamineta, kad jos gaminamos is granito mases, firmos ''Vispool'' Kainos, tarp sitos akmens mases ir nusiziuretos Ravak akrilines, skirtumas beveik nesijaucia. Kazkodel, labiau linkstu prie akmens mases g.gif Techniniai duomenys atrodo patrauklesni, o tai vaikas, ta akriline, kai trauks su kokiu grebliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
šiandien dar buvau įkišus nosį į kažkokią kontorėlę Lukšio g., ten ne Vispool ( lyg), bet tas pats principas. Tai pakomentuota buvo, kad viršutinė danga ne akrilas, o emalė. Konsultavus ponia tokia "dratas" pasitaikė, nebuvo sveikatos jai aiškint, kad man reikia stalviršio su išlieta kriaukle ne 60, bet min. 120 cm, tai evakavausi skubiai, kol neėmiau pasakot, ką aš apie tokius "pardavėjus" galvoju.

O vonios tos man irgi geriau atrodo, vis tik tas svoris imponuoja. Gaila, kad formų pasirinkimas mažokas, nes ieškom tiesiog didelio "bliūdo", kokio 200x120, be išraitymų. Kainos skiriasi apie 20-25 procentais nuo čekų/slovakų akrilo, ikiderybinės smile.gif . Jei kas pastebėjot didelį "bliūduką", parašykit 4u.gif
Atsakyti
o idomu, kiek kainuotu stalvirsis su islieta kriaukle kampu islietas
2.35 x 0.6, o kita dalis 2.10 x 0.45 nuo to patis kampo skaiciuojant?

Kur cia galima kreiptis?
Atsakyti
Gaila, kad formų pasirinkimas mažokas, nes ieškom tiesiog didelio "bliūdo", kokio 200x120, be išraitymų. Kainos skiriasi apie 20-25 procentais nuo čekų/slovakų akrilo, ikiderybinės  . Jei kas pastebėjot didelį "bliūduką", parašykit

Tokį? čia akrilinė, dremalitoj lyg g.gif
user posted image
Atsakyti
tas gali būt vienu iš variantų, Dremalitos pasiūlymus šiandien kaip tik ir peržiūrėjau. Dar Sobek modelis patiko, nes viduje jokių kampų ir atsikišimų nėra. Ieškau toliau.
Atsakyti
Vistik apsistojom, ties Vispool akmens mases vonia thumbup.gif Siandien atveze, nors musu nediduke (del vonios kambario ribotu gabaritu), bet tikrai dailute, tikiuosi, kad gerai devesis rolleyes.gif Pardavejas-konsultantas sake, kad ''pradinis'' (tik ilipus) saltis toks, kaip spizines, taigi gerai pazystamas biggrin.gif
Maisytuvus pirkom Hansgrohe, dar spinteles su kriaukle viduje, ir pakabinama stikline pintele, bei klozeta (neatsimenu pavadinimo), tai, kadangi viska pirkome vienoje ''Jaukurai'' parduotuveje, gavome beveik 400lt. nuolaidas thumbup.gif
Atsakyti