Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančiosios? VI dalis

QUOTE(aushrele @ 2008 01 09, 19:29)
Aš kepu bulves ir kai jau matau kad jos gerokai apkepė tai sumetu smulkiai pjaustytą česnaką (mes supjaustom gal 3 skilteles nes mėgstam) ir uzberiu gal nedidelę saujelę kmynų, viską išmaišau, primažinu ugnį ir leidžiu tiems kmynams ir česnakams pasitroškinti 4u.gif Man tai laabai skanu 4u.gif Aišku tiek kmynai tiek česnakai turi būti kažkiek mėgiami, nes kvapas tai toks malonus jaučiasi wub.gif

Dar labai skanu keptos bulves su malta kalendra... thumbup.gif

As siandien viriau pieniska darzoviu su sriuba su kleckiukais. Darzoves visos, neti pupos - savos, kiausiniai kleckam savi. Reikejo piena sunaudot. Skanu, kaip visada. Ne per daznai darom, tai megstam rolleyes.gif
Atsakyti
siandien - karsti sumustiniai
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2008 01 10, 19:17)
siandien - karsti sumustiniai

jooooooooooo , net seile nutyso, nors pavalgiusi esu thumbup.gif
Atsakyti
vakarienei kedainiu blynai,bulves savos, tai sunaudojau nu gal kokius 300 g farso, o iskepiau 8 diedelius blynus (tik 2 tilpo i keptuve), 3 suvalgem vakarienei, ir liko siandien pietums ir rytdienai. pusryciams sumustinukai su sprotu-kiausiniu-agurku uztepimu, vakarienei is likusio farso kepsiu kotletukus orkaitej ir valgysim su bulvemis ir raugintais agurkeliais
Atsakyti
pas mus vakarienei turetu buti kotleciukai su bulvemis ir burokeliais marinuotais, jei niekas nepasikeis smile.gif
Atsakyti
smile.gif Pas mus siandien plovas. smile.gif
Atsakyti
Vakar pupeliu sriuba - bulves, morkos, svogunai, pupeles - savos

Is ryto, kaip priklauso sestadieni - bulviniai blynai. O dabar baltos misraines pasidarem - bulves, morkos, svogunai, agurkai, kiausiniai - viskas sava, pirkta tik zirneliai ir majonezas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chelsea: 12 sausio 2008 - 14:36
vakar pietums like kotletai au agurkais, vakariene pas uosvius, tai pridejo keptos vistienos, pyrago, tai siandien pusryciu ir pietu negaminsiu, tik vakarienei kazka mastyt reikes biggrin.gif
Atsakyti
MB issiveze i darba balta misraine, tai as siandien - ryziu pomidorine sriubyte verdu. Jis dar mano gamintos neragavo, tikiuosi patiks ax.gif
Atsakyti
Vakarienei - daržovių. makaronų sriuba, o rytojui - šaltiena (nemažai prigaminau tai visai savaitei užteks)
Atsakyti
pietums, dar likusi barsciu sriubyte, ir dar kotleciukai + virtos bulves+marinuoti agurkeliai ar marinuoti burokeliai, tas pats ir vakarienei bus smile.gif
Atsakyti
smile.gif Pas mus sveiuojasi mano anyta,tai siandien ji gamina-verda kopustu sriuba...man iseigine nuo virtuves. thumbup.gif
Atsakyti