QUOTE(powerpuff @ 2007 11 11, 21:35)
As tai buvau su savo MBex susitikus..atveze kazkoki laiska kur senu adresu atejo..pasedejom masinoj, paplepejom..kazkaip as labai jau linksma ir nerupestinga vaidinau-atseit ziurek kaip man puikiai ir be taves sekasi..islipau is masinos ir kojos per kelius linksta rankos dreba:oh Kaip as jo pasiilgstu

Is to liudnumo nuejau i pasimatyma su diedu kuris man visai nepatinka-isgerem alaus ir vat namo grizau. Ir apsipyliau asarom pati nezinau kodel..kazkaip atrodo nieko jau taip ir nesugebesiu pamilt tik ji

Nezinau kodel cia jum rasau visa ta liudnuma-jau gal gausiu uz tai velniu

Na bet kazkaip jus visos man tokios artimos pasidaret kad norisi viska issipasakot..
mergyt, laikykis
šaunuolė, kad su juo taip elgeisi

tegu nemato Tavo silpnumo akimirkų - juk jų mažėja ir jos mažiau liūdnos vis daros ...

dar truputį ir vaidint, kad viskas ok, nebereikės
o pylos tai gausi už tai, kad atsiprašinėji
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 11, 21:52)
powerpuff

Jei gerai pamenu, tai mūsų "linksmąsias" sukaktis apie mėnesis laiko skiria...
Mane kuris laikas irgi ilgesys kamuoja. Stengiuos negalvoti išvis. Nes jei leidžiu sau galvoti tai ateina visos tos mintys, kurių nereikia galvoti. Vaikštau biškį kaip zombis - kiek prisiverčiu ką nors nuveikt, tiek nuveikiu, o noro nėra niekam. Pagalvojau kad PMS artėja ir bus sunkiau, Tai žiūriu kokių čia vaistų pradėjus gerti. Bus gimtadienis, reikia kažkaip laikytis.
Sėdžiu šįvakar su smilkalais ir žvakėm, po internetą žvalgaus. Ramina žvakės liepsna - lengviau šiek tiek. Bandysiu įvykdyti punktą apie ėjimą anksti miegoti.
Tau irgi tą patį pasakyt galiu kaip ir Powerpuff

visos iškenčia, o jūs juk neprastesnės

viskas į gerą, kasdien - kad ir po mažą žingsniuką
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 21:35)
Labas vakaras, perskaiciau jusu sapnus,zvengiau balsu ypac is GV sapno
As katik atsikeliau, miegojau...visa diena pravaiksciojus po masina turgu taip susalau, kad manau geriausia man butu iklat kokia 50 gr.brendzio....saltis krato...
Siaubas, esu siandien pikta....

Skambino drauge su berniuku atvaziuoja pas mane is kauno....i svecius...gerai, kad ryt i darba nereikia...dar neaisku ar atvaziuos jie po baliaus, abejoju....
DG, mašiniuką ne taip lengva nusipirkt, žinau tą vargą...

bet rasi, ypač perkant mašiniukus, galioja taisyklė, kad tai, kad Tavo, bus Tavo - niekas nenupirks, kad ir koks patrauklus pasiūlymas

taip, kad sėkmės ir kantrybės
Sutapimas - tai Dievo pseudonimas, kai jis nenori pasirašyti tikruoju vardu