Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

haneriete, aš irgi čia. neturiu ką protingo pasakyt tai tyliu rolleyes.gif
GV, tai kiek mūsų?
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 11, 20:13)
GV, tai kiek mūsų?

Vakare parašysiu.. Kai giminės prasiskirstys namolio smile.gif
Bobutė ir taip pakaušį kasosi ir nesupranta ko aš vis iš virtuvės prie kompiuterio lakstau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 11, 19:19)
Vakare parašysiu.. Kai giminės prasiskirstys namolio smile.gif
Bobutė ir taip pakaušį kasosi ir nesupranta ko aš vis iš virtuvės prie kompiuterio lakstau smile.gif

biggrin.gif Ech, priminei man mano močiutę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 11, 17:28)

Labas CrazySun 4u.gif  Aha ir man smalsu.. ax.gif  Kaip paciai sekasi?

Sveika smile.gif

aš tai netikiu, kad šian jau sekmadienis... doh.gif

bet šiandien kaimynas man mašiniuką nuvalė nuo sniego thumbup.gif net neprašiau blush2.gif

ir...aš tai visai nenoriu žiemos...

kaip Jūs laikotės? wink.gif
Atsakyti
As tai nieko gero pasakyt neturiu, tai ir tyliu smile.gif
Tomukas jau namie, maudosi dabar smile.gif
Tai as irgi lakstau is vonios prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 11 lapkričio 2007 - 19:30
as tai labai abzorytes laukiu, labai jau cekava user posted image
Atsakyti
Tiek daug? Virs 20? biggrin.gif geras... smile.gif

As karuselese buvau biggrin.gif bet tik vienoj, ten kur labai aukstai iskelia, labai greitai ir aukstyn galva. Nu adrenalinas dabar per krastus liejasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nerealiai lotuliukas.gif turim sveciu, tai lekiu i apacia smile.gif gero vakaro jums smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, perskaiciau jusu sapnus,zvengiau balsu ypac is GV sapno lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As katik atsikeliau, miegojau...visa diena pravaiksciojus po masina turgu taip susalau, kad manau geriausia man butu iklat kokia 50 gr.brendzio....saltis krato...

GV, nelaistau masinos, nes nenusipirkau doh.gif nieko gero nera doh.gif nors gal 4 aiksteles, viena radau internete ryt vaziuos drauges vyras pasiziuret ford puma, nes kaune ta masina....Nu nzn....

Siaubas, esu siandien pikta.... g.gif Skambino drauge su berniuku atvaziuoja pas mane is kauno....i svecius...gerai, kad ryt i darba nereikia...dar neaisku ar atvaziuos jie po baliaus, abejoju....

Sugalvojau, kad visai noreciau vyro, kuris masinas varineja, nors nereiktu paciai ieskot, visad tureciau nebloga...nu ir norai pas mane doh.gif mirksiukas.gif

Ka jus gero mergaites?
GV, kaip tavo gimines issiskirste?
haneriete, dziaukis, kad sniego nera, salta,slidu ir t.t.

Populi, atsragiai su vasarinem padangom, as su zieminem nuo autostrados praeita ziema nusikociojau, taip kad ziema ypatingai turime atsargiai vazineti...

Vakare,Vienisoji,abzoryte>>?>>
Atsakyti
As tai buvau su savo MBex susitikus..atveze kazkoki laiska kur senu adresu atejo..pasedejom masinoj, paplepejom..kazkaip as labai jau linksma ir nerupestinga vaidinau-atseit ziurek kaip man puikiai ir be taves sekasi..islipau is masinos ir kojos per kelius linksta rankos dreba:oh Kaip as jo pasiilgstu verysad.gif Is to liudnumo nuejau i pasimatyma su diedu kuris man visai nepatinka-isgerem alaus ir vat namo grizau. Ir apsipyliau asarom pati nezinau kodel..kazkaip atrodo nieko jau taip ir nesugebesiu pamilt tik ji doh.gif Nezinau kodel cia jum rasau visa ta liudnuma-jau gal gausiu uz tai velniu lotuliukas.gif Na bet kazkaip jus visos man tokios artimos pasidaret kad norisi viska issipasakot..
Atsakyti
powerpuff console.gif
Jei gerai pamenu, tai mūsų "linksmąsias" sukaktis apie mėnesis laiko skiria...

Mane kuris laikas irgi ilgesys kamuoja. Stengiuos negalvoti išvis. Nes jei leidžiu sau galvoti tai ateina visos tos mintys, kurių nereikia galvoti. Vaikštau biškį kaip zombis - kiek prisiverčiu ką nors nuveikt, tiek nuveikiu, o noro nėra niekam. Pagalvojau kad PMS artėja ir bus sunkiau, Tai žiūriu kokių čia vaistų pradėjus gerti. Bus gimtadienis, reikia kažkaip laikytis.
Sėdžiu šįvakar su smilkalais ir žvakėm, po internetą žvalgaus. Ramina žvakės liepsna - lengviau šiek tiek. Bandysiu įvykdyti punktą apie ėjimą anksti miegoti.

powerpuff, o tau dažnai dar šitaip, ar tik retkarčiais užeina liūdnumas? unsure.gif

DG, vargšiuke, tikrai išgerk kokio tauraus gėrimo. Aš vakar po turgaus tik taip ir atsigavau. Paskiau dar lindau į karštą vonią. Pasirūpink savim 4u.gif
O mašiniuką rasi galų gale. Šaunuolė kad pati ieškai, aš tai pati nieko neišmanau blush2.gif Bet čia laikina, reikia tik noro ir sužinosiu viską tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 11, 21:35)
As tai buvau su savo MBex susitikus..atveze kazkoki laiska kur senu adresu atejo..pasedejom masinoj, paplepejom..kazkaip as labai jau linksma ir nerupestinga vaidinau-atseit ziurek kaip man puikiai ir be taves sekasi..islipau is masinos ir kojos per kelius linksta rankos dreba:oh  Kaip as jo pasiilgstu verysad.gif  Is to liudnumo nuejau i pasimatyma su diedu kuris man visai nepatinka-isgerem alaus ir vat namo grizau. Ir apsipyliau asarom pati nezinau kodel..kazkaip atrodo nieko jau taip ir nesugebesiu pamilt tik ji doh.gif  Nezinau kodel cia jum rasau visa ta liudnuma-jau gal gausiu uz tai velniu lotuliukas.gif  Na bet kazkaip jus visos man tokios artimos pasidaret kad norisi viska issipasakot..

mergyt, laikykis friends.gif
šaunuolė, kad su juo taip elgeisi bigsmile.gif tegu nemato Tavo silpnumo akimirkų - juk jų mažėja ir jos mažiau liūdnos vis daros ... smile.gif dar truputį ir vaidint, kad viskas ok, nebereikės bigsmile.gif
o pylos tai gausi už tai, kad atsiprašinėji liezuvis.gif
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 11, 21:52)
powerpuff console.gif
Jei gerai pamenu, tai mūsų "linksmąsias" sukaktis apie mėnesis laiko skiria...

Mane kuris laikas irgi ilgesys kamuoja. Stengiuos negalvoti išvis. Nes jei leidžiu sau galvoti tai ateina visos tos mintys, kurių nereikia galvoti. Vaikštau biškį kaip zombis - kiek prisiverčiu ką nors nuveikt, tiek nuveikiu, o noro nėra niekam. Pagalvojau kad PMS artėja ir bus sunkiau, Tai žiūriu kokių čia vaistų pradėjus gerti. Bus gimtadienis, reikia kažkaip laikytis.
Sėdžiu šįvakar su smilkalais ir žvakėm, po internetą žvalgaus. Ramina žvakės liepsna - lengviau šiek tiek. Bandysiu įvykdyti punktą apie ėjimą anksti miegoti.

Tau irgi tą patį pasakyt galiu kaip ir Powerpuff bigsmile.gif visos iškenčia, o jūs juk neprastesnės wub.gif viskas į gerą, kasdien - kad ir po mažą žingsniuką rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 11, 21:35)
Labas vakaras, perskaiciau jusu sapnus,zvengiau balsu ypac is GV sapno lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As katik atsikeliau, miegojau...visa diena pravaiksciojus po masina turgu taip susalau, kad manau geriausia man butu iklat kokia 50 gr.brendzio....saltis krato...

Siaubas, esu siandien pikta.... g.gif Skambino drauge su berniuku atvaziuoja pas mane is kauno....i svecius...gerai, kad ryt i darba nereikia...dar neaisku ar atvaziuos jie po baliaus, abejoju....

DG, mašiniuką ne taip lengva nusipirkt, žinau tą vargą... doh.gif bet rasi, ypač perkant mašiniukus, galioja taisyklė, kad tai, kad Tavo, bus Tavo - niekas nenupirks, kad ir koks patrauklus pasiūlymas mirksiukas.gif taip, kad sėkmės ir kantrybės wub.gif
Atsakyti
Ačiū CrazySun 4u.gif
Atsakyti