Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

DG
GV
Abžorytė
Drugelis
Naoko
Kaila
Dominyyka
Dovyylė
Powerpuff
Vilte
Hanerietė
Vaidava
Vakarė
Mažulis
Vienišoji (Bjuti)
AušraM
Populi
CrazySun
Aristokratė
Sušalusi
Qwertama
Tays
Kleopatra
Prata Vėtra
----
24 nuostabios merginos.
Jei ne visas surašiau prašau pasisakyti.
Labai įdomu kiek čia mūsų.
----
Pagaliau likom aš ir kalnas lėkščių neplautų doh.gif:
----
Essential labas smile.gif
Prisimenu tave iš senesnių laikų.. Kaip sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 11 lapkričio 2007 - 21:13
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 11, 21:52)
powerpuff console.gif
Jei gerai pamenu, tai mūsų "linksmąsias" sukaktis apie mėnesis laiko skiria...

Na as issiskyriau pries nepilnus 3 menesius..tu veliau kiek pamenu jei neklystu..blush2.gif O tas ilgesys jis niekada visiskai nedingsta-tik kazkaip ismoksti su juo gyventi ir tiek..kazkaip uzsimirsti kartais..O kaip tu jautiesi? Kada tavo gimtadienis beje? 4u.gif
mergyt, laikykis friends.gif
šaunuolė, kad su juo taip elgeisi bigsmile.gif tegu nemato Tavo silpnumo akimirkų - juk jų mažėja ir jos mažiau liūdnos vis daros ... smile.gif dar truputį ir vaidint, kad viskas ok, nebereikės bigsmile.gif
o pylos tai gausi už tai, kad atsiprašinėji liezuvis.gif

Aciu tau uz palaikyma 4u.gif Tikiuosi kad tu teisi..Ka tu veiki si vakara?
Atsakyti
Kiba čia visos Abžorytės istorijos laukiam? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 11, 22:15)

Aciu tau uz palaikyma 4u.gif Tikiuosi kad tu teisi..Ka tu veiki si vakara?

nėr už ką wink.gif

aš...emmm...nieko biggrin.gif išsipuškenau duše, paruošiau "prabangią" vakarienę su desertu net, čia kad GV labai blogai nesijaustų lotuliukas.gif ir netikiu, kad ryt į darbą..

esu keistai geros savijautos bigsmile.gif užsikrėskit, kam reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 11, 22:12)
Pagaliau likom aš ir kalnas lėkščių neplautų doh.gif:

Oj GV vargsele..uzjauciu tave 4u.gif Bet buna ir blogiau..tikiuosi ne toks kalnas pas tave lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 11, 22:25)
aš...emmm...nieko  biggrin.gif  išsipuškenau duše, paruošiau "prabangią" vakarienę su desertu net, čia kad GV labai blogai nesijaustų  lotuliukas.gif 

GV manikiūrui šakės po daržovių pjaustymų gun_bandana.gif
Taip kad gali pasikepti nors putpelių su avokadu netekties skausmo tai neužglaistys laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 11, 22:28)
Oj GV vargsele..uzjauciu tave 4u.gif  Bet buna ir blogiau..tikiuosi ne toks kalnas pas tave lotuliukas.gif user posted image

oi, geeeeras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 11, 22:31)
GV manikiūrui šakės po daržovių pjaustymų gun_bandana.gif
Taip kad gali pasikepti nors putpelių su avokadu netekties skausmo tai neužglaistys laugh.gif

negalvok, kad Tau vienai su manikiūru blogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na, bet powerpuff jau Tave paguodė, kaip matau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 11, 21:15)
Na as issiskyriau pries nepilnus 3 menesius..tu veliau kiek pamenu jei neklystu..blush2.gif O tas ilgesys jis niekada visiskai nedingsta-tik kazkaip ismoksti su juo gyventi ir tiek..kazkaip uzsimirsti kartais..O kaip tu jautiesi? Kada tavo gimtadienis beje? 4u.gif 

Čia buvo kažkas negero. Dabar to NEBĖRA tongue.gif

Gimtadienis jau kitą savaitę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakarė23: 11 lapkričio 2007 - 21:59
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 11, 22:28)
Oj GV vargsele..uzjauciu tave 4u.gif  Bet buna ir blogiau..tikiuosi ne toks kalnas pas tave lotuliukas.gif

Paguodei visu šimtu procentų thumbup.gif
Ką be jūsų daryčiau? yahoo.gif
laugh.gif Beveik toks kalnas- tik puodukų mažiau lotuliukas.gif
Uždariau virtuvės duris, užrėmiau šepečiu ir tegu man akių nebado tos lėkštės. Rytoj išsiplausiu.
Kaži kurią šianakt sapnuosiu? laugh.gif
Atsakyti
CrazySun, imu truputėlį tavo geros savijautos 4u.gif Vėliau grąžinsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaitės...jokia tarša..juk čia mūsų išgyvenimai..
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 11, 22:25)
nėr už ką wink.gif

aš...emmm...nieko  biggrin.gif  išsipuškenau duše, paruošiau "prabangią" vakarienę su desertu net, čia kad GV labai blogai nesijaustų  lotuliukas.gif  ir netikiu, kad ryt į darbą..

esu keistai geros savijautos  bigsmile.gif  užsikrėskit, kam reikia  lotuliukas.gif

Saunuole drinks_cheers.gif bandau uzsikrest ir as tada biggrin.gif Kas vakarienei?
Atsakyti