Sveiki,
na nezinau nuraminsiu as jus ar ne, bet mano antrasis nestumas buvo su meoma gimdoje.
Pries pastojant tyriausi privaciai pas ginekologa, jis pasake, kad viskas tvarkoje nieko nera ir pirmyn, galite planuoti vaikeli......
po keletos menesiu as pastojau. 16 nestumo savaite prasidejo stiprus skausmai pilve, is darbo isveze tiesiai i ligonine, skausmai buvo tokie stiprus, kad negalejau nei paeiti nei apsiversti lovoje. Gydytojai (Klaipedoje) vis man kartojo jog tai gresiantis persileidimas ir reikia tik laukti........ taip pralaukiau dvi paras, ir kai jau buvau melyna is skausmo ir begalejau tik verkti, vyras pakele triuksma, tuomet susiproteto paziureti echoskopu ir surado meoma.........pasirodo ji jau buvo pries pastojant visai visai mazyte, bet nuo nestu hormonu (taip paaiskino gydytojai) meoma pradejo augti ir prasidejo laaaabai stiprus uzdegimas, gyde antibiotikais (penicilinu), uztikrino, kad vaikeliui tai niekuo nepakenks, leido vaistus 10 dienu, pasveikau ir visas nestumas toliau ejo kaip per sviesta.................bet.............
tas bet yra dabar labai skaudi problema.........pasirodo, kad buten del tos infekcijos (ne del antibiotiku) o del infekcijos (augancios meomos) vaikeliui buvo pazeistos smegenys..........dabar mes sunkiai sergam yra smegenu pazeidimas, vandene, epilepsija, paralyzius...............ir visa tai daktarai sieja su sia infekcija.........
taigi busimos mamytes, patarciau is savo skaudzios patirties, nerizikuokite, jei tik imanoma susitvarkykite iki nestumo.
Jei man taip butu kas patares, niekada nerizikuociau savo vaiko sveikata.....
Sekmes