Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau pastoti su gimdos mioma

QUOTE(saulyte2 @ 2008 01 29, 11:54)
man tai gin rekomendavo issioperuoti, nes mioma veikia abortuojanciai,info radau kad tikrai veikia abortuojanciai, bet buna kad kitos ir pastoja ir isnesioja,bet as nusprendziau  operuotis.pas mane buvo 1 cm. ir apatineje gimdos sieneleje.

Idomiai g.gif Manoji mioma irgi sieneleje ir didesne net, as dar tycia paklausiau gines, ar nevertetu issioperuoti; ji atsake, kad tikrai neverta, nes issioperavus reiks laukti metus, kol vel galesiu pradeti bandyti pastoti. Nesprendziau neisoperuoti... Dar nepastojau, tad ziuresim, kaip cia bus.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 01 29, 12:32)
Idomiai  g.gif  Manoji mioma irgi sieneleje ir didesne net, as dar tycia paklausiau gines, ar nevertetu issioperuoti; ji atsake, kad tikrai neverta, nes issioperavus reiks laukti metus, kol vel galesiu pradeti bandyti pastoti. Nesprendziau neisoperuoti... Dar nepastojau, tad ziuresim, kaip cia bus.
4u.gif

man sake nuo 3-6 men,bet as nesisaugau, dabar laukiu mmm,jokiu pozymiu dar, sake jei pastosiu anksti gali ivykti persileidimas,bet visvien nes nelabai tikiu nes pas vyra turtas nekoks rolleyes.gif as dariausi histeroskopija+abrazija, is vidaus apziurejo gimda,kiausintakiai pratekami, o tau kokios mmm buna,del miomos gali buti gausesnes,skausmingesnes(man taip buvo)
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 30 sausio 2008 - 09:53
Kad turiu mioma pamate tik pirmo gimdymo metu kai dare CZ, nestumas pirmasis praejo gana sklandziai, o CZ prireike tikrai ne del miomos (apie kurios egzistavima net nezinojau). Nestumo metu ta mioma buvo 5 lt monetos dydzio, raumens sieneleje, be kojeles. iskarto CZ metu jos neisoperavo, nes gimda labai isitempus, gleivine plona. Po kurio laiko, mioma sumazejo......pries planuojant antra nestuma buvau tikrintis, mate echo ta mioma, bet apie tai kad galetu pakenkti pastoti ar isnesioti nebuvo kalbos. pastojau lengvai, tiesa iki 12 sav si nestuma buvo tepliojimu, as spejau gal del miomos, bet gine sake, kad ne g.gif bet zodziu nuo 12 sav viskas einasi kuo puikiausiai ir visai nedaug beliko iki susitikimo su maziuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 01 30, 10:51)
man sake nuo 3-6 men,bet as nesisaugau, dabar laukiu mmm,jokiu pozymiu dar, sake jei pastosiu anksti gali ivykti persileidimas,bet visvien nes nelabai tikiu nes pas vyra turtas nekoks  rolleyes.gif as dariausi histeroskopija+abrazija, is vidaus apziurejo gimda,kiausintakiai pratekami, o tau kokios mmm buna,del miomos gali buti gausesnes,skausmingesnes(man taip buvo)
4u.gif

Dabar priminei - viena is priezasciu, kodel gine nerekomendvo operuotis, yra ta, kad mano ciklas reguliarus, mmm normalaus gausumo, o del skausmo, tai paskauda pirma kraujavimo diena, isgeriu viena Panadolo (gine sake, kad tai normalu), bet daugiau jokiu skausmu.
Internete irgi skaiciau, kad 3-6 men po operacijos nerekomenduojama pastoti; tad 1 metai... gal cia mano gines asmenine nuomone ax.gif
Labai aciu uz info ir sekmes 4u.gif

ramyra, tavo postas labai nuramino 4u.gif Sekmes auginant maziukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 01 31, 13:56)
Dabar priminei - viena is priezasciu, kodel gine nerekomendvo operuotis, yra ta, kad mano ciklas reguliarus, mmm normalaus gausumo, o del skausmo, tai paskauda pirma kraujavimo diena, isgeriu viena Panadolo  (gine sake, kad tai normalu), bet daugiau jokiu skausmu.
Internete irgi skaiciau, kad 3-6 men po operacijos nerekomenduojama pastoti; tad 1 metai... gal cia mano gines asmenine nuomone  ax.gif
Labai aciu uz info ir sekmes  4u.gif

ramyra, tavo postas labai nuramino 4u.gif  Sekmes auginant maziukus  4u.gif

pas mane ta pati situacija, ciklas kaip laikrodukas, jokiu gausiu kraujavimu, tiek skauskas nerealus, naktim po kambarius vaikstau (bet man cia nuo pat 11 metu kai tik susirgau). Mano ji buvo 5,5 cm, iskart leipe operuot ir va po operacijos puse metu negalejau planuot nestumo, dabar pasitirkinau ir jau 2 men bandom, sake jai po puses metu nepastosiu atvaryt tyrimus daryt (bet su miomios isoperavimu nepastojims nesusijes). Tai va, darom leliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 01 31, 20:09)
pas mane ta pati situacija, ciklas kaip laikrodukas, jokiu gausiu kraujavimu, tiek skauskas nerealus, naktim po kambarius vaikstau (bet man cia nuo pat 11 metu kai tik susirgau). Mano ji buvo 5,5 cm, iskart leipe operuot ir va po operacijos puse metu negalejau planuot nestumo, dabar pasitirkinau ir jau 2 men bandom, sake jai po puses metu nepastosiu atvaryt tyrimus daryt (bet su miomios isoperavimu nepastojims nesusijes). Tai va, darom leliu  smile.gif

O kokioje padetyje tavoji mioma buvo - ar sieneleje, ar viduje, ar isoreje ant kojeles? g.gif As kazkaip suprantu, kad tas isoreje ant kojos lengvai pasalina laparoskopu. O kaip operuoja tas pacioje sieneleje? g.gif
Atsakyti
Esu šioje temoje jau rašiusi apie save ir savo miomą, tai galiu pasakyti, man manoji pastojimui netrukdo, nes šiuo metu jau laukiuosi smile.gif Tačiau kaip bus šį kartą su išnešiojimu, dar nežinau, nėra labai viskas sklandžiai, iki pastojimo mioma buvo 2 cm, dabar kartu su gimdos gleivine visa paburkusi ir jau ne mažiau 3 cm. Nėštumo metu geriu duphastoną, buvo pradėję teplioti, bet lyg ir susitvarkė. Pabaiga, dar neaiški, bet tikiuosi geriausio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Frezija*: 01 vasario 2008 - 11:27
Aš irgi tik pagimdžiusi sužinojau kad yra mioma. Nėštumas praėjo neblogai, neskaitant hematomos, kuri rezorbavosi. Po gimdymo buvo apie 5 cm, bet paskui susitrauke iki 2 cm. Kai klausiau 2 gydytojų ar tai trukdys pastoti antrą kartą - sakė kad ne. Ji pas mane išorinėje sienelėje ir kažkur per vidurį. Kas keisčiausia, kad viso neštumo metu man jos nepastebėjo...
Atsakyti
QUOTE(*Frezija* @ 2008 02 01, 12:20)
Esu šioje temoje jau rašiusi apie save ir savo miomą, tai galiu pasakyti, man manoji pastojimui netrukdo, nes šiuo metu jau laukiuosi  smile.gif Tačiau kaip bus šį kartą su išnešiojimu, dar nežinau, nėra labai viskas sklandžiai, iki pastojimo mioma buvo 2 cm, dabar kartu su gimdos gleivine visa paburkusi ir jau ne mažiau 3 cm. Nėštumo metu geriu duphastoną, buvo pradėję teplioti, bet lyg ir susitvarkė. Pabaiga, dar neaiški, bet tikiuosi geriausio  ax.gif

QUOTE(Stitch @ 2008 02 01, 15:42)
Aš irgi tik pagimdžiusi sužinojau kad yra mioma. Nėštumas praėjo neblogai, neskaitant hematomos, kuri rezorbavosi. Po gimdymo buvo apie 5 cm, bet paskui susitrauke iki 2 cm. Kai klausiau 2 gydytojų ar tai trukdys pastoti antrą kartą - sakė kad ne. Ji pas mane išorinėje sienelėje ir kažkur per vidurį. Kas keisčiausia, kad viso neštumo metu man jos nepastebėjo...

Geros naujienos thumbup.gif

Frezija, didziausios sekmes ir neuzmirsk parasyti, kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 02 01, 16:30)
Geros naujienos  thumbup.gif

Frezija, didziausios sekmes ir neuzmirsk parasyti, kaip sekasi  4u.gif

Informuosiu smile.gif , o jums sėkmės kuo greičiau pastoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 02 01, 05:04)
O kokioje padetyje tavoji mioma buvo - ar sieneleje, ar viduje, ar isoreje ant kojeles?  g.gif As kazkaip suprantu, kad tas isoreje ant kojos lengvai pasalina laparoskopu. O kaip operuoja tas pacioje sieneleje?  g.gif

manoji buvo uzpakalineje sieneleje ir dugne, be kojeles, nes kaip supratau tos kur su kojelem yra piktybines ???? g.gif bet nesu visiskai 100 proc. garantuota. Ir manaja issoperavo laparoskopu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2008 02 01, 19:00)
manoji buvo uzpakalineje sieneleje ir dugne, be kojeles, nes kaip supratau tos kur su kojelem yra piktybines ????  g.gif  bet nesu visiskai 100 proc. garantuota. Ir manaja issoperavo laparoskopu.  smile.gif

Kiek skaiciau, tai raso, kad jos visos dazniausiai gerybines ir labai labai retai supiktybeja. O tas ant kojeles tipo lengviau "nugnybti" laparoskopiskai smile.gif Na bet jei sieneleje esancias miomas operuoja laparoskopu, tai gerai... Galiausiai gi gali ir man tekti, jei ta bjaurybe prades augti... Eisiu vel tikrintis geguze, jei iki to laiko nepastosiu.
4u.gif
Atsakyti