Įkraunama...
Įkraunama...

Bandau pastoti su gimdos mioma

QUOTE(Anaid.b @ 2012 08 07, 18:54)
Sveika:)
as Jusu vietoje irgi bandyciau pastoti,nes po operacijos gali buti skausmingos pasekmes...
o gal jua pavyko Jums?ir laukiat stebuklelio? 4u.gif
as pati irgi turiu mioma,suzinojau kai nuejau "patvirtinimo",kad jau laukiuosi savo mazylio. Nors pries tai,pries kokius 3 men.,pries planuojant nestuma,buvau pas ginekolege profilaktiskai pasitikrinti ir viskas buvo gerai..
man irgi sake,kad gali trukdyti nestumui,leliuko kraujotakai,bet ji buvo dekingoje vietoje ir mums netrukde,taciau ji yra iki siol ir reik ja vis stebeti. Dabar jau svajoju apie antra leliuka ir nzn ar man ji vel nekels gresmes. Po poros dienu einu pas savo gydytoja,ziuresiu ka ji man pasakys. O gal siulys ja pasalinti,nors as pati pirmiau noreciau pastoti,jei pirma pavyko isnesioti,manau ir antram ji netrukdys.. 4u.gif

Sveika 4u.gif
na as dar ne nestuke.gif, bet planuojam jau antra cikla ax.gif mano mioma yra intramuraline - ji auga gimdos raumenyje ir i siore ne i vidu , tai kiek skaiciau tokios netrukdo nestumui. Na matysim tikiu kad viskas D valioje ir viskas bus taip kaip turi buti... ir sulauksim mes savo wub.gif
parasykite kokio dydzio jusiske buvo ir kurioje vietoje?
Atsakyti
Sveikos, skaitinėjau, skaitinėjau ir nusprendžiau pati prisijungti ir pasisakyti. Vaikelį planuoju beveik pusantrų metų, bet, deja, nieko... g.gif Prieš pusantrų metų harmoninių gydymo metu išnyko didžiulė cista, apsidžiaugiau, bet...beveik jau metai turiu miomiukę, kuri auga, prieš kelis mėnesius buvo 2 cm (iš pradžių sakė, kad vos matoma, kelių milimetrų...), gydytoja sako, kad reikia kuo greičiau pradėt lauktis (taip sakė dvi skirtingos gydytojos). Tikslios miomos vietos nenusakysiu, bet, anot gydytojos, ji nepavojingoje vietoje, tačiau išaugus gali nėštumui ir trukdyti doh.gif ... Kitą savaitę eisiu pas gydytoją eilinei apžiūrai ir jau reikės atlikinėti rimtesnius tyrimus dėl ko taip ilgai nepastoju, gal dėl tos miomos, gal visgi yra kokia įtaka. Žinoma, neramina, baisu... Tiesa,gydytoja spėja, kad tai gali būti ir paveldimumas... Skausmų jokių nejaučiu, tačiau eina toks diegimo jausmas į koją ir tikrai ta mioma yra jaučiama, jaučiu, kad turiu tą negerumą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2012 08 08, 13:50)
Sveika  4u.gif
na as dar ne  nestuke.gif, bet planuojam jau antra cikla  ax.gif mano mioma yra intramuraline - ji auga gimdos raumenyje ir i siore ne i vidu , tai kiek skaiciau tokios netrukdo nestumui. Na matysim tikiu kad viskas D valioje ir viskas bus taip kaip turi buti... ir sulauksim mes savo  wub.gif
parasykite kokio dydzio jusiske buvo ir kurioje vietoje?

na tikiuosi,kad greitu metu Jums pavyks ir busit nestuke.gif as kazkaip tu medicininiu terminu nzn,suzinojau kad turiu "ja" kai jau laukiausi,tai ji man nestumo metu beveik neaugo buvo apie 7-8 cm. kai parasyta konsultacijos lapelyje:iprastines strukturos miomos mazgas,uzpakalineje sienoje,tai turbut gimdos. Patikslinsiu po konsultacijos pas gydytoja ax.gif
po gimdymo turiu lankytis kas 4-5 men.profilaktiskai,ziureti ar ji neauga,tai praeitus kartus ji man buvo apie 6 cm. Tikiuosi ir si kart taip,o gal visai ji pranyko 4u.gif
Na bet viskas tikrai D valioje. O Jus "ja" jauciat? as tai ne,man nei skauda nei ka..
QUOTE(Giedramintė @ 2012 08 12, 22:09)
Sveikos, skaitinėjau, skaitinėjau ir nusprendžiau pati prisijungti ir pasisakyti. Vaikelį planuoju beveik pusantrų metų, bet, deja, nieko... g.gif  Prieš pusantrų metų harmoninių gydymo metu išnyko didžiulė cista, apsidžiaugiau, bet...beveik jau metai turiu miomiukę, kuri auga, prieš kelis mėnesius buvo 2 cm (iš pradžių sakė, kad vos matoma, kelių milimetrų...), gydytoja sako, kad reikia kuo greičiau pradėt lauktis (taip sakė dvi skirtingos gydytojos). Tikslios miomos vietos nenusakysiu, bet, anot gydytojos, ji nepavojingoje vietoje, tačiau išaugus gali nėštumui ir trukdyti  doh.gif ... Kitą savaitę eisiu pas gydytoją eilinei apžiūrai ir jau reikės atlikinėti rimtesnius tyrimus dėl ko taip ilgai nepastoju, gal dėl tos miomos, gal visgi yra kokia įtaka. Žinoma, neramina, baisu... Tiesa,gydytoja spėja, kad tai gali būti ir paveldimumas... Skausmų jokių nejaučiu, tačiau eina toks diegimo jausmas į koją ir tikrai ta mioma yra jaučiama, jaučiu, kad turiu tą negerumą  verysad.gif

va ir as vis paskaitau,kad daugeliui moteru kazkaip vis visokiu dariniu buna unsure.gif
Smagu,kad Jums pavyko isnaikinti cista thumbup.gif ,gal ir mimioms yra kazkokie gydymai?ar tik operacija?operacijos mane tai baugina.. unsure.gif
vat jau kelinta karta girdziu,kad patariama pradeti lauktis,galbut statistika rodo,kad jos netrukdo nestumui..
informuokite kaip pavyko apziura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaid.b @ 2012 08 13, 08:39)
na tikiuosi,kad greitu metu Jums pavyks ir busit nestuke.gif as kazkaip tu medicininiu terminu nzn,suzinojau kad turiu "ja" kai jau laukiausi,tai ji man nestumo metu  beveik neaugo buvo apie 7-8 cm. kai parasyta konsultacijos lapelyje:iprastines strukturos miomos mazgas,uzpakalineje sienoje,tai turbut gimdos. Patikslinsiu po konsultacijos pas gydytoja ax.gif
po gimdymo turiu lankytis kas 4-5 men.profilaktiskai,ziureti ar ji neauga,tai praeitus kartus ji man buvo apie 6 cm. Tikiuosi ir si kart taip,o gal visai ji pranyko 4u.gif
Na bet viskas tikrai D valioje. O Jus "ja" jauciat? as tai ne,man nei skauda nei ka..

va ir as vis paskaitau,kad daugeliui moteru kazkaip vis visokiu dariniu buna unsure.gif 
Smagu,kad Jums pavyko isnaikinti cista thumbup.gif ,gal ir mimioms yra kazkokie gydymai?ar tik operacija?operacijos mane tai baugina.. unsure.gif
vat jau kelinta karta girdziu,kad patariama pradeti lauktis,galbut statistika rodo,kad jos netrukdo nestumui..
informuokite kaip pavyko apziura 4u.gif

Būtinai informuosiu, bet čia tik kitos savaitės pabaigoje.
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 08 12, 23:09)
Skausmų jokių nejaučiu, tačiau eina toks diegimo jausmas į koją ir tikrai ta mioma yra jaučiama, jaučiu, kad turiu tą negerumą  verysad.gif

Sveikos mergaites ax.gif laukiam ziniu kaip jums sekesi pas gydytoja.
As turiu mioma kaip ir rasiau anksciau 6cm priekineje gimdos sienoje , bet jokiu simptomu nejauciu kolkas, nei kraujuoju nieko. Na kartais toks truputi sunkumas pilve jaucias bet neaisku ar cia nuo tos miomos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2012 08 14, 17:56)
Sveikos mergaites  ax.gif  laukiam ziniu kaip jums sekesi pas gydytoja.
As turiu mioma kaip ir rasiau anksciau 6cm priekineje gimdos sienoje , bet jokiu simptomu nejauciu kolkas, nei kraujuoju nieko. Na kartais toks truputi sunkumas pilve jaucias bet neaisku ar cia nuo tos miomos  g.gif

laba 4u.gif
ateinu pasipasakoti apie siandienos konsultacija pas gydytoja.
Mioma mano neauga,ji tokia pati apie 6 cm thumbup.gif labai dziaugiuosi is tikruju. Ji yra desiniam gimdos sone.
Pasiklausiau ka man su "ja" daryti,gal salinti. Bet mano gydytoja sako,kad kol tau jos neskauda ir ji neauga,jos ir nekliudyti. Nes ja isoperavus yra tikimybe,kad uzaugs kita ir neviena,nes taip buna..O tada jau gali tekti salinti ir gimda. Jos manymu opearacija butina,kai jau auga mioma,skausminga. Ir operacija butu sudetinga,nes ji ten kazkaip tarp dvieju stambiu kraujagysliu blink.gif
O kai pasakiau,kad planuojam leliuka,tai ji uz 4u.gif nestuke.gif
Sako,kai turi mioma,laukti nera ko,nes bet kada ji gali pradet augt ar taip kas darytis su ja.. unsure.gif
tai vat,as irgi manau,kad dabar tinkamiausias laikas nestuke.gif
bet vyro nera,reik laukt kol gris is darbu uzsienyje ax.gif
labai tikiuosi,kad pavyks nesunkiai pastoti,kaip ir pirma karta ir isnesioti sveika ir stipru leliuka 4u.gif
na,dabar lauksim Jusu ziniu,mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaid.b @ 2012 08 15, 06:29)
laba 4u.gif
Mioma mano neauga,ji tokia pati apie 6 cm thumbup.gif labai dziaugiuosi is tikruju.  Ji yra desiniam gimdos sone.
Pasiklausiau ka man su "ja" daryti,gal salinti. Bet mano gydytoja sako,kad kol tau jos neskauda ir ji neauga,jos ir nekliudyti. Nes ja isoperavus yra tikimybe,kad uzaugs kita ir neviena,nes taip buna..O tada jau gali tekti salinti ir gimda. Jos manymu opearacija butina,kai jau auga mioma,skausminga. Ir operacija butu sudetinga,nes ji ten kazkaip tarp dvieju stambiu kraujagysliu blink.gif
O kai pasakiau,kad planuojam leliuka,tai ji uz 4u.gif  nestuke.gif
Sako,kai turi mioma,laukti nera ko,nes bet kada ji gali pradet augt ar taip kas darytis su ja.. unsure.gif
labai tikiuosi,kad pavyks nesunkiai pastoti,kaip ir pirma karta ir isnesioti sveika ir stipru leliuka 4u.gif

Labai džiugu, kad naujienos ganėtinai puikios thumbup.gif
Dabar reikia suskubti prie lėliuko gaminimo darbų. Matai, visos tos gydytojos panašiai šneka (dėl greitesnio pastojimo). Baltai pavydžiu, kad pavyko nesunkiai pastoti, to nuoširdžiai linkiu ir dabar nestuke.gif
Na, o aš laukiu taip pat savo vizito pas gydytoją, kai turėsiu žinių, rašysiu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Vaidillute @ 2012 08 15, 02:56)
Sveikos mergaites  ax.gif  laukiam ziniu kaip jums sekesi pas gydytoja.
As turiu mioma kaip ir rasiau anksciau 6cm priekineje gimdos sienoje , bet jokiu simptomu nejauciu kolkas, nei kraujuoju nieko. Na kartais toks truputi sunkumas pilve jaucias bet neaisku ar cia nuo tos miomos  g.gif

Man irgi niekadada nekraujavo, bet gydytoja anksčiau, kai lankiausi, klausė, ar buvo kokių išskyrų, sakau, kad ne... g.gif
Deja, aš, kaip minėjau, simptomus jaučiu, bet tikrai ne skausmą. Nuo vienos gydytojos net gavau velnių - sako - tu čia nevaikščiok pas ginekologus, o vaiką greičiau darykit - taip ir išsireiškė blush2.gif Sako, ir visi negerumai dings blush2.gif , kai pastosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaid.b @ 2012 08 14, 22:29)
laba 4u.gif
Mioma mano neauga,ji tokia pati apie 6 cm thumbup.gif labai dziaugiuosi is tikruju.  Ji yra desiniam gimdos sone.
O kai pasakiau,kad planuojam leliuka,tai ji uz 4u.gif  nestuke.gif

4u.gif anaid.b kokios puikios zinios thumbup.gif labai linkiu greit pastoti, isnesioti ir pagimdyti sekmingai sveika leliuka !
Mano mioma tokia pati 6cm priekineje gimdos sienoje desiniau truputi. Tikekim kad viskas mums ir kitoms su miomomis nestuke.gif susiklostys gerai.
Esu ir as skaicius gyd nuomne kad isoperavus viena mioma, isauga keletas ir nebutinai vel " dekingoje vietoje".

tai ka mergaites - startuojam mes su anaid.b mirksiukas.gif
Parasyk kaip seksis pastoti. As nelaukiu jau situ mmm mirksiukas.gif

QUOTE(Giedramintė @ 2012 08 15, 03:41)

Papildyta:
Man irgi niekadada nekraujavo, bet gydytoja anksčiau, kai lankiausi, klausė, ar buvo kokių išskyrų, sakau, kad ne... g.gif
Deja, aš, kaip minėjau, simptomus jaučiu,  bet tikrai ne skausmą. Nuo vienos gydytojos net gavau velnių - sako -  tu čia nevaikščiok pas ginekologus, o vaiką greičiau darykit - taip ir išsireiškė  blush2.gif  Sako, ir visi negerumai dings  blush2.gif , kai pastosi  mirksiukas.gif

thumbup.gif lauksim ziniu is taves , tikiu, kad bus tokios geros naujienos kaip ir pas Anaid.b ir startuosim visos !
sekmes
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 08 15, 02:41)
Labai džiugu, kad naujienos ganėtinai puikios  thumbup.gif 
Dabar reikia suskubti prie lėliuko gaminimo darbų. Matai, visos tos gydytojos panašiai šneka (dėl greitesnio pastojimo). Baltai pavydžiu, kad pavyko nesunkiai pastoti, to nuoširdžiai linkiu ir dabar  nestuke.gif
Na, o aš laukiu taip pat savo vizito pas gydytoją, kai turėsiu žinių, rašysiu  mirksiukas.gif

Papildyta:
Deja, aš, kaip minėjau, simptomus jaučiu,  bet tikrai ne skausmą. Nuo vienos gydytojos net gavau velnių - sako -  tu čia nevaikščiok pas ginekologus, o vaiką greičiau darykit - taip ir išsireiškė  blush2.gif  Sako, ir visi negerumai dings  blush2.gif , kai pastosi  mirksiukas.gif

na as irgi manau,kad lyg ir viskas gerai,manau ir Jums taip pat bus 4u.gif
man kazkaip nelabai priimtini tokie gydytoju" pasisakymai" schmoll.gif
kazkaip galima ir svelniau,ir maloniau smile.gif
na bet tai,jog su pastojimu visi negerumai dings,tai reik tuo tiket,nes viskas bus gerai 4u.gif
QUOTE(Vaidillute @ 2012 08 15, 12:04)
4u.gif anaid.b kokios puikios zinios  thumbup.gif  labai linkiu greit pastoti, isnesioti ir pagimdyti sekmingai sveika leliuka !
Mano mioma tokia pati 6cm priekineje gimdos sienoje desiniau truputi. Tikekim kad viskas mums ir kitoms su miomomis  nestuke.gif susiklostys gerai.
Esu ir as skaicius gyd nuomne kad isoperavus viena mioma, isauga keletas ir nebutinai vel " dekingoje vietoje".

tai ka mergaites - startuojam mes su anaid.b  mirksiukas.gif
Parasyk kaip seksis pastoti. As nelaukiu jau situ mmm  mirksiukas.gif
thumbup.gif lauksim ziniu is taves , tikiu, kad bus tokios geros naujienos kaip ir pas Anaid.b ir startuosim visos !
sekmes

uoj kaip noreciau ir as siu mmm jau nebelaukti,bet mano vyro siuo metu nera ax.gif
bet tikiuosi rugseji,galesim ir mes pradeti igyvendinti planus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaid.b @ 2012 08 15, 13:50)
uoj kaip noreciau ir as siu mmm jau nebelaukti,bet mano vyro siuo metu nera ax.gif 
bet tikiuosi rugseji,galesim ir mes pradeti igyvendinti planus blush2.gif  4u.gif

Rugsejis jau cia pat mirksiukas.gif sekmes Jums.
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2012 08 15, 13:14)
Rugsejis jau cia pat  mirksiukas.gif sekmes Jums.

na taip,jau ne uz kalnu 4u.gif
Jums taip pat sekmes mirksiukas.gif
Gal bendraujat su mamytem ir kitam forume,bet jei jau pavyks pasidalinkit savo naujienomis,gal kartu auginsim pilvelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaid.b @ 2012 08 15, 14:28)
na taip,jau ne uz kalnu 4u.gif
Jums taip pat sekmes mirksiukas.gif
Gal bendraujat su mamytem ir kitam forume,bet jei jau pavyks pasidalinkit savo naujienomis,gal kartu auginsim pilvelius 4u.gif

Siuo metu bendraujam su mamytem planuojanciom tam tikros lyties vaikeli mirksiukas.gif jei idomu prisijunkit. Jau turit berniuka gal noretumet sesytes dabar. Butinai pranesiu naujienas , butu smagu pilvelius augint kartu ! nestuke.gif
Atsakyti