Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai apie žindymą

Sūnui dabar yra 1,8 mėnesiai. Savo pienu maitinau iki 8,5 mėn., taigi praėjo metai kai nebemaitinu, tačiau paspaudus spenelį vis dar išvarva keli lašeliai pieno. Ar tai normalu, gal kas negerai?
Atsakyti
Taip gali būti, tačiaujei ilgainiui pieno nemažės, pasirodykite ginekologui.
Atsakyti
laba diena,
jau metai kaip maitinu mazyli,ir vis dar ketinu..norejau paklausti,ar galiu vartoti 'cefagil' tabletes.zinau,kad tai homeopatines,bet vartojimo lapelyje raso,kad reiktu pasikonsultuot su gydytoju.
is anksto dekoju.
Atsakyti
Visus homeopatinius preparatus maitinančioms vartoti galima.
Atsakyti
Sveiki,

po maitinimo krutimi jau kokia savaite pradeda skaudeti spenelius ir aplinkui rudaji laukeli, lyg adatelem badytu, o po to pradeda saltis kresti (bet temperaturos nebuna).
Ar tai nera kokios ligos sipmtomai? g.gif
Dekui.
Atsakyti
Jei šie simptomai trumpalaikiai, greičiausiai nieko blogo, tačiau jei kiltų temperatūra, arba atsurastų sukietėjimų pačioje krūtyje, pasirodykite gydytojui.
Atsakyti
Sveiki, siuo metu nutraukineju maitinima krutimi (nuo 02.16 praleidinejau maitinimus, o pastarasias kelias dienas nebemaitinu visai) ir noreciau zinoti, kaip elgtis su is kruties beganciu jau nebe pienu, o balksvu vandeniu (jei taip galima ivardinti)? Krutys truputi jautrios, skaudena, yra nezymiu sukietejimu. Ar ta "vandeni" reikia istraukti ar palikti taip kaip yra ir viskas palaipsniui susitvarkys. Labai bijau, kad ko neatsitiktu krutims. Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 01 kovo 2006 - 12:56
Ne, pienuko nenutraukinėkite, (nes jis ir toliau gaminsis). geriausiai nieko nedaryti - viskas ilgainiui turi susitvarkyt, tačiau jei kiltų kokių nors problemų, skubiai kreipkitės į gydytoją.
Atsakyti
Norėčiau sužinoti ar maitinančiai galima lankytis soliariume?
vaikui jau greitai 8 mėn. ir maitinu kokius dar 4 kartus per parą...
Ačiū
Atsakyti
Taip, galima.
Atsakyti
Vaiką maitinu jau 8mėn, mėnesinės prasidėjo prieš tris mėn. Vasarį jos vėlavo ir tepliojimas tęsėsi visą sav. (nors normalus kraujavimas truko tik vieną dieną), visą laiką skaudėjo pilvo apačią. Paskui tris dienas kraujavimo nebebuvo, nusprendžiau, kad šios mėnesinės praėjo, nors kiek ir kitaip nei anksčiau, bet pilvo apačią vis vien pamausdavo, ypač skausminga buvo jei pervystant vaikutį, jis įsiremdavo kojom į mano pilvą. Ir štai vakar vėl ėmė kraujuoti, kaip per normalias mėnesines. Be krešulių, gleivių, "švariu krauju".
Ar čia taip dėl "maitinimo" hormonų, ar kas negerai? Tikrai nesu nėščia..
Turiu taloną pas gyd. už poros savaičių, jei nieko baisaus - lauksiu, jei rimta - reiks eit pirmadienį.
Atsakyti
Maitinant krūtimi tokie sutrikimai gali būti. Jei kraujavimas nebus labai stiprus, ramiai sulaukite vizito paskirtu laiku.
Atsakyti