Įkraunama...
Įkraunama...

Odinių, zomšinių gaminių priežiūra

Pagelbekit gal kas zinot kaip isvalyti riebalu deme nuo sviesiu zomsiniu batu verysad.gif gal zinot kur perdazyti butu galima? verysad.gif
Atsakyti
kas gali patart kaip atnaujint odinę striukę?
arba kur galima kreiptis?
Atsakyti
As savo plonos odos oranzini svarkeli iskalbiau skalbimo masinoj - saltam vandeny, be grezimo, su skalbikliu vilnai ir minkstikliu. Issikalbe gerai, nesukietejo, nesusitrauke, neisbluko thumbup.gif
Atsakyti
Aš galiu pasidalinti savo patirtimi. Turiu šviesios zomšos rankinuką, kuris nuo ilgo nešiojimo vietomis išsipurvino. Valyklos valyti nepriima. doh.gif Nusipirkau batų parduotuvėje Salamander putas, kurios skirtos odai ir zomšui valyti. Užpurški tų putų ant kempinėlės, patrini murziną vietą ir, atseit, nusivalo. Tai, mielosios ir mielieji, jeigu kada jums siūlys tokias putas, nemėtykit pinigų veltui, nes nė velnio jos nieko neišvalo. schmoll.gif

Taigi artėja vasara, o dar reikia sugalvoti, kaip čia rankinuką išsivalyti namų salygomis.
Atsakyti
Turiu sviesia zomsine striukyte, patarkit kaip ja galima butu islyginti, nes vietomis ji susiglamzusi, bandziau per skudureli su lygintuvu ir garais, tai atsirado kazkokie juodi taskiukai? verysad.gif
Atsakyti
combi proper putos apie kurias kalbejot geriausiai naudot lygiai odai, puikiai isvalo. del zomso galiu pasakyt kad isvalo tik negylias, neisigerusias demes, zomsui yra trintukas ir sepetukas, sepetuku pati esu lb patenkinta, puikiai isvalo plius susukuoja plaukelius, trintuka reikia naudot atsargiai,isvalo gerai, bet nutrina spalva, nubukui skirtas trintukas yra biski svelnesnis. zomsa reikia lb gerai priziuret, nes galima lb greitai sugadinti.. po kiekvieno valymo patariu papurksti impregnatorium, jis atnaujina spalva plius apsaugo nuo purvo. jei nusitrino spalva yra purskiamu dazu(tepalu) juos geriausiai naudot rankinukams, striukems, tepamus avalinei. siuo metu parduotuvese galima rasti visokiausiu spalvu, atspalviu.

Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2009 05 24, 11:36)
combi proper putos apie kurias kalbejot geriausiai naudot lygiai odai, puikiai isvalo. del zomso galiu pasakyt kad isvalo tik negylias, neisigerusias demes, zomsui yra trintukas ir sepetukas, sepetuku pati esu lb patenkinta, puikiai isvalo plius susukuoja plaukelius, trintuka reikia naudot atsargiai,isvalo gerai, bet nutrina spalva, nubukui skirtas trintukas yra biski svelnesnis. zomsa reikia lb gerai priziuret, nes galima lb greitai sugadinti.. po kiekvieno valymo patariu papurksti impregnatorium, jis atnaujina spalva plius apsaugo nuo purvo. jei nusitrino spalva yra purskiamu dazu(tepalu) juos geriausiai naudot rankinukams, striukems, tepamus avalinei. siuo metu parduotuvese galima rasti visokiausiu spalvu, atspalviu.

Viskam pritariu drinks_cheers.gif O riebalines demes prisimenu man mama plaudavo su Fairiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos =) Mano tašė yra dalinai iš kiaulės odos, dalinai iš medvilnės. Ar galvojat tokią galima skalbti? Ar kokia geriau tiktų priežiūra? Ačiū smile.gif
Atsakyti
Aš savo odinę rankinę laiks nuo laiko praskalbiu, o po to įrtinu geru balzamu odai ir nešioju toliau smile.gif
Atsakyti
Gal žinot kaip iš odinio palto panaikinti rūkalų kvapą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2010 08 30, 14:18)
Gal žinot kaip iš odinio palto panaikinti rūkalų kvapą? g.gif

Man budavo panasiai, as po klubo gryzus kabindavau ja ant pakabos ir i lauka (pas mane nestiklintas balkonas budavo)- vasara keliu dienu reikia - bet tada striukes nelabai ir nesioji, o ziema kada salta pakabo kokia para laiko ir vsio, kvapo nera. Nereikia ten ant jos nieko ir purksti
Atsakyti
Sveikos!
Gal kas zino ar dazo odinius rubus? Turiu tokia faika juoda odine striuke, tai vietomis nusitrine ta oda. Gal kas zino kur Vilniuje dazo odinius drabuzius?Aciu 4u.gif
Atsakyti