QUOTE(Ariella @ 2006 10 17, 09:48)
Jei lygi, tada si info, "zomsiniu" dublionkiu seimininkems
O tas trintukas pats nedazo, tik siausia, jis greit nenusitrina, tai uzteks ilgam,
as savaji 1,5 metu turiu, o tik krastai biski apsitrine, o valiau pusilge dublionke ir batus zomsinius keliskart.
Kainuoja apie 13 Lt

O tas trintukas pats nedazo, tik siausia, jis greit nenusitrina, tai uzteks ilgam,
as savaji 1,5 metu turiu, o tik krastai biski apsitrine, o valiau pusilge dublionke ir batus zomsinius keliskart.
Kainuoja apie 13 Lt
Turiu šviesiai žalią rankinuką verstos odos. Jis jau šiek tiek išsipurvinęs, kažin ar šis būdas tinkamas valymui? Suprantu, kad pašiaušia, bet ar nuvalo nedidelius nešvarumus?

Teko girdėti, kad zomšo negalima greit džiovint, ta prasme ant karšto radijatoriaus, ar ant kaitrios saulės, labai sukietėja.
QUOTE(Jurevaga @ 2006 11 12, 18:05)

As irgi turiu tokia problemele

mano trumpa ruzavos spalvos, tai dabat kaba ir nezinau, kaip valyt.
Su trintuku tai 100% neisvalys, putos nepadeda.
Perskaičiau komentarus ir nebesuprantu ką daryti
Turiu verstos odos balta paltuką, apykaklė, rankogaliai ir apačia - kailio. Visas išsimurzino žiemos metu:prie kišenių, rankogaliai, apykaklė. Žadėjau į valyklą nešti, bet kad brangu ir garantijos neduoda...
Į skalbenkę bijau kišt, manau, kad iš kailiuko nieko neliks..
Gal turit patarimų?

Turiu verstos odos balta paltuką, apykaklė, rankogaliai ir apačia - kailio. Visas išsimurzino žiemos metu:prie kišenių, rankogaliai, apykaklė. Žadėjau į valyklą nešti, bet kad brangu ir garantijos neduoda...

Gal turit patarimų?
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2007 03 07, 14:30)
Perskaičiau komentarus ir nebesuprantu ką daryti
Į skalbenkę bijau kišt, manau, kad iš kailiuko nieko neliks..
Gal turit patarimų?

Gal turit patarimų?
aš turiu panašią, tik ilgą ir ružavos spalvos. Nė viena valykla neapsiėmė jos valyti, dėl spalvos. Išskyrus Joglę. Labai gerai išvalė ir kainavo 80 lt.

QUOTE(Limcamca @ 2007 03 15, 09:21)
aš turiu panašią, tik ilgą ir ružavos spalvos. Nė viena valykla neapsiėmė jos valyti, dėl spalvos. Išskyrus Joglę. Labai gerai išvalė ir kainavo 80 lt. 

reiks bandyt ir man ten nešti, turbūt nieko geriau ir nesugalvosiu

QUOTE(offspring @ 2006 06 23, 12:18)
gerokai pervėlai rašau, bet ...

ko gero zomša zomšai nelygi išmanojo švarko nieko gero neišėjo, kad ir kiek aš to mokštiklio supyliau. švarkas kaip ragas liko, kietas ir nemielas nešiot

Man tas pats buvo, striuke buvo kieta ir papilkejus (nors turejo buti sviesiai pilka). As paprasciausiai paemiau kietesni sepeteli (buna tokie mazi su rankenele sveitimui, aisku ne per kietas turi buti) ir tiesiog juo pasiausiau oda, ji pasviesejo ir suminkstejo, pabandyk, gal pades. Bent man padejo.