QUOTE(Onora @ 2005 04 08, 09:51)
O del tases - tai joglej kainuoja 40 Lt valymas be garantijos

, o tase pirkau is padevalkes uz 6 Lt, nes nerealiai grazi buvo ir nauja, o dabar kai apdevejau - tai gaila 7 kartus daugiau uz valyma moketi...
Aš irgi turėjau toką problemą su žydra zomšine striukyte. Kadangi ji yra šviesi, tai labai greitai tepasi. Vos mėnesį panešioji ir jau baisu žiūrėti. Tai į valyklą nešiau tik vieną kartą, bet kai suplojau 60 Lt, tai fantazija atšoko kas mėnesį nešti, geriau jau naują pirkti, o šią esu gavusi dovanų iš Šveicarijos. Taigi viena pažįstama pakišo idėją. Ji pirko padevalkei zomšavą švarką už 6 Lt baisiai murziną, tai sakė sugalvojo "ant durniaus" įmesti tą švarką į skalbenkę, tai išsiplovė fantastiškai

Dabr pirma moteris darbe, visi klausinėja kur tokį fainuolišką ir originalų švarką gavo... Taigi tada ir aš savo šviesiąją striukytę sugalvojau įmesti. Uždėjau pačią lengviausią programą (kur vilnai ir visokiems siūlams skalbti), ir ką jūs galvojate, kuo puikiausiai išsiplovė. Dabar šį būdą praktikuoju jau kokie antri metai, o striukytę nešioju iki šiol, nors jau taupumo sumetimais norėjau grūsti į kokią tolimesnę spintą
Tik vienas patarimas iš praktikos: skalbiant skalbiankėje zomšinį daiktą reikia nepagailėti skalbinių minkštiklio, tada tas pūkelis toks minkštutis būna, kaip naujas.