Įkraunama...
Įkraunama...

Odinių, zomšinių gaminių priežiūra

QUOTE(vandens laselis @ 2005 04 08, 13:30)
O tas trintukas "nepradraskys" odytes, jei ji labai plona? O del valyklos, tai nebutu gaila tu 50 Lt, jei buciau garantuota, kad nesugadins man jos.... Nes ne is vieno jau esu girdejus, kad jau tos valyklos... O ir mano mamai dublionke taip keliom ishmierom pamazino...  doh.gif

Nesudraskys, tik kaip kažkas patarė, reikia turėti guminį šepetuką, nes reiks trintuko baltas dulkeles nuvalyt. Šiaip jų nenupurtysi.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 04 08, 09:51)

O del tases - tai joglej kainuoja 40 Lt valymas be garantijos sad.gif, o tase pirkau is padevalkes uz 6 Lt, nes nerealiai grazi buvo ir nauja, o dabar kai apdevejau - tai gaila 7 kartus daugiau uz valyma moketi...

Aš irgi turėjau toką problemą su žydra zomšine striukyte. Kadangi ji yra šviesi, tai labai greitai tepasi. Vos mėnesį panešioji ir jau baisu žiūrėti. Tai į valyklą nešiau tik vieną kartą, bet kai suplojau 60 Lt, tai fantazija atšoko kas mėnesį nešti, geriau jau naują pirkti, o šią esu gavusi dovanų iš Šveicarijos. Taigi viena pažįstama pakišo idėją. Ji pirko padevalkei zomšavą švarką už 6 Lt baisiai murziną, tai sakė sugalvojo "ant durniaus" įmesti tą švarką į skalbenkę, tai išsiplovė fantastiškai thumbup.gif Dabr pirma moteris darbe, visi klausinėja kur tokį fainuolišką ir originalų švarką gavo... Taigi tada ir aš savo šviesiąją striukytę sugalvojau įmesti. Uždėjau pačią lengviausią programą (kur vilnai ir visokiems siūlams skalbti), ir ką jūs galvojate, kuo puikiausiai išsiplovė. Dabar šį būdą praktikuoju jau kokie antri metai, o striukytę nešioju iki šiol, nors jau taupumo sumetimais norėjau grūsti į kokią tolimesnę spintą ax.gif

Tik vienas patarimas iš praktikos: skalbiant skalbiankėje zomšinį daiktą reikia nepagailėti skalbinių minkštiklio, tada tas pūkelis toks minkštutis būna, kaip naujas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai kurios demes is zomso isivalo mokykliniu trintuku,sausa druska arba amoniako tirpalu(viena dalis amoniako ir trys dalys vandens).Riebalu demes is zomso valo benzinas.
Atsakyti
Išskalbiau savo taše skalbiankėje - na ir super - kaip nauja wink.gif
Dabar jau ir kedukus nebijosiu skalbti.
Atsakyti
Smagu, kad tau pasisekė išskalbti tašytę 4u.gif Ar nesakiau, kad tai geresnis būdas, nei pinigus mėtyti valykloje ax.gif
Atsakyti
Kaip manot, jei ta striuke, kuri kieta pasidare, perskalbciau, tai gal suminkstetu? Gaila striukytes, tokia faina buvo verysad.gif
Atsakyti
Ar šiaip ar taip jau striukytė sugadinta (kaip supratau iš parašymo mirksiukas.gif ), tai manau verta pabandyti įmesti į skalbenkę. Jeigu ji jau išvalyta (t.y. nepurvina), tai galima be miltelių (kad labiau nesukietėtų) prasukti ant lengvosios programos, tik minkštiklio reikia nepagailėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringucia: 20 balandžio 2005 - 12:09
QUOTE(Neringucia @ 2005 04 20, 13:09)
Ar šiaip ar taip jau striukytė sugadinta (kaip supratau iš parašymo  mirksiukas.gif  ), tai manau verta pabandyti įmesti į skalbenkę. Jeigu ji jau išvalyta (t.y. nepurvina), tai galima be miltelių (kad labiau nesukietėtų) prasukti ant lengvosios programos, tik minkštiklio reikia nepagailėti...

reikes pabandyti doh.gif Nes laikau spintoj, nes gaila ismesti, bet nenesioju, nes labai sukietejo... Nusipirksiu nauja skalbianke - pabandysiu 4u.gif
O koki minkstikli rekomenduotumet tam tikslui? unsure.gif
Atsakyti
O kaip nuvalyti zomšinius batus? Mano juodi, paprasti, bet juk paprastas batų tepalas netinka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2005 04 23, 11:33)
O kaip nuvalyti zomšinius batus? Mano juodi, paprasti, bet juk paprastas batų tepalas netinka... g.gif

Yra spec. valikliai zomsai, spec. kempineles zomsai valyti, tokios kietokos... Paklausk batu parduotuvese, tikrai pasiula nemaza mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif As tai savo baltus zomsinius batus valau paprastu trintuku. thumbup.gif
Atsakyti
AS irgi savo zomsinius batus valau trintuku,na niekada negalvojau,kad skalbenke isplaus gerai,gal teks pabandyti.
Atsakyti