Įkraunama...
Įkraunama...

Odinių, zomšinių gaminių priežiūra

QUOTE(patrija @ 2005 11 22, 13:04)
O pas mane pieno spalvos striukė, neverstos odos, ir yra papraščiausiai murzinos rankovės...

QUOTE(Švieselė @ 2005 11 22, 14:22)
Noriu išvalyti juodos spavos striukę, ji yra tiesiog purvina, be jokių dėmių, bet labai jau negražiai atrodo, tas pats su rudomis odinėmis pirštinėmis. Kažin ar apseisiu be valyklos paslaugų? g.gif

Yra visokiu gamintoju produktu - tokie kremai, kurie tinka visiems odiniams daiktams valyti: baldams, batams, pirshtinems, rankinems, striukems. Paiimti skudureli, padrekini tuo kremu ir valai. Ash shvariai ishvaliau odine shviesiai zhalia striuke. smile.gif Ash pirkau "Maximoje" firmos "Eris". Kazhkaip irgi pagailejau pinigu valyklai, bet reikes pabandyti ir valykloj valyt ir pazhiureti, ar yra ir koks skirtumas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChikuRaku: 23 lapkričio 2005 - 09:48
bijau, kad valykloj tik blogiau nepadarytų g.gif jie atsakomybės už padarytą darbą jokios prisiimti nenori mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai paemu sudziuvusia juodos duonos riekele ir virsh vandens garu pravalau koki nors gamini ish zomshos
Atsakyti
Turiu ir aš tą Salamander trintuką ar akmenuką, nežinau ar čia tas pats daiktas ar skirtingi, bet manasis tai toks korėtas ir minkštas. tai visai jis man nieko nevalo sad.gif
O ant paskutinio pirkto verstos odos švarkelio kaip tik parašyta skalbti, tik negręžti ir draudžiama valyti cheminiu būdu.
Valyklos ankstesnius mano odinius gaminius pamažindavo vienu dydžiu ir vidinėj pusėj šviesių gaminių niekad neišvalydavo.
Atsakyti
Gal kas žinote, kaip is tamsiai rudų odinių baldų išvalyti dėvėjimo (riebalų) dėmes? Salamandriniai valikliai ir tinklelis nepadeda... be to, baisu ilgai trinti, kad odai nepakenktu unsure.gif
Atsakyti
man irgi problema atsitiko, sutuoktinis ant melynu zomsiniu bateliu dyzelio uzsipyle..bandziau skalbti, pries tai pamirkius ace delicate, nepadejo..
ta deme tokia riebaline..bandziau nuriebalintoju isimti, paskui vel pyliau ace delicate, bet vis tiek nepadejo...
gal kam nors pavyko dyzelio demes ir kvapa panaikinti??? g.gif g.gif
Atsakyti
Vat ir aš "protinguolė" išskalbiau savo žydrą zomšinį švarkelį, tai susitraukė ir toks kietas pasidarė cray.gif Įlyst tai dar įlendu, buvo truputi laisvas, bet jau toks nemielas kietas verysad.gif Skalbiau su ariel milteliais , kur su minkštikliu 2in1. Gal per mažai to mikštiklio buvo? O gal kaip kurį daiktą veikia? Atsargiau panikės su skalbimais. Bandysiu dar mikštiklyje pamirkyt, nepagailėsiu, gal kiek suminkštės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte13: 03 birželio 2006 - 17:30
QUOTE(rutyte13 @ 2006 06 03, 18:30)
Vat ir aš "protinguolė" išskalbiau savo žydrą zomšinį švarkelį, tai susitraukė ir toks kietas pasidarė cray.gif Įlyst tai dar įlendu, buvo truputi laisvas, bet jau toks nemielas kietas verysad.gif Skalbiau su ariel milteliais , kur su minkštikliu 2in1. Gal per mažai to mikštiklio buvo? O gal kaip kurį daiktą veikia? Atsargiau panikės su skalbimais. Bandysiu dar mikštiklyje pamirkyt, nepagailėsiu, gal kiek suminkštės verysad.gif

oioioi, man tas pats doh.gif dabar minkstyklyje atmirkiau dziusta, ziuresim tolimesne bukle doh.gif
Atsakyti
Kaip ir su kuo valote odinius baldus?

pas mus sviesus odiniai baldai, papilkeja greitai...
turiu priemone ERES (balzamas odos gaminiams), bet rezultatas labai minimalus, beveik nepastebimas..

4u.gif
Atsakyti
na, mergaitės pasidalinkit, kaip ten jūsų odiniai drabuželiai išdžiūvo?
buvau nulėkusi į valyklą, tai kai man parodė kas gali atsitikt su mano švarkeliu doh.gif tai ir noras dingo jį palikt valykloj. Garantijos neduoda, mano tamsus, tai sakė nušviesėtų, o rodė man šviesų švarką, tai ties rankovėm, apykakle švariai neišsivalę, o padalkos visos atsiklijavusios - baisu blink.gif
mano buvo baltas, bet aš jo nevaliau, o nudažiau tamsiau - taip išsisukau ir pamaniau, kad praktiškesnis bus tamsus, nei šviesus, bet visgi nuo nešiojimo apykaklė ir rankovės blizgėt ima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2006 06 22, 13:10)
na, mergaitės pasidalinkit, kaip ten jūsų odiniai drabuželiai išdžiūvo?
buvau nulėkusi į valyklą, tai kai man parodė kas gali atsitikt su mano švarkeliu  doh.gif  tai ir noras dingo jį palikt valykloj. Garantijos neduoda, mano tamsus, tai sakė nušviesėtų, o rodė man šviesų švarką, tai ties rankovėm, apykakle švariai neišsivalę, o padalkos visos atsiklijavusios - baisu  blink.gif
mano buvo baltas, bet aš jo nevaliau, o nudažiau tamsiau - taip išsisukau ir pamaniau, kad praktiškesnis bus tamsus, nei šviesus, bet visgi nuo nešiojimo apykaklė ir rankovės blizgėt ima  verysad.gif

atmirkiau minkstyklyje ir lyg nieko viskas jam normaliai, tik kazkoks susilamdes truputi,o va sijonui super nieko smile.gif minkstutis svelnutis smile.gif tiesa sijono i skalbiamke nekisau, nerizikavau. pripiliau vonioj vandens padejau ji ant dugno, uzpiliau milteliu ir svelniai braukiau per ji, po to ta pati su minkstikliu dariau. nu super smile.gif nieko jam neatsitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(offspring @ 2006 06 22, 18:01)
atmirkiau minkstyklyje ir lyg nieko viskas jam normaliai, tik kazkoks susilamdes truputi,o va sijonui super nieko smile.gif minkstutis svelnutis smile.gif tiesa sijono i skalbiamke nekisau, nerizikavau. pripiliau vonioj vandens padejau ji ant dugno, uzpiliau milteliu ir svelniai braukiau per ji, po to ta pati su minkstikliu dariau. nu super smile.gif nieko jam neatsitiko smile.gif

nuraminai mirksiukas.gif eisiu ir aš savajį išmaudyt ax.gif
Atsakyti