Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

Toliau platiname skiautinių virusą mirksiukas.gif Reikia palaikyti darbštuolę mamą_gulbę
Čia , aišku , senesnis darbelis. Dabar man irgi siuvimo pertrauka- matyt, perdozavau lotuliukas.gif Toks paprastas gėlių krepšelis. Man patiko jungti įvairias gėlėtas skiauteles
user posted image
Atsakyti
biggrin.gif
biggrin.gif

saunuole Sodena - thumbup.gif
koks smagutis skiautinukas wub.gif
a cia jis pakabinamas ane? biski iziuriu kazka lotuliukas.gif

a as dar viena katineli pasiuvau blush2.gif
ir begu dar viena skiautinuka gaminti wub.gif

kaip smagu kad yra palaikancioji komanda, gal dar kas nors prisides

Sedona, nujauciu kad dar daug darbuku turi
a davai dar koki istrauk - parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu negalim gi dviejų klubą pasdaryti mirksiukas.gif blink.gif

Gal pravėdins ir merginos savo talentus ? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 01 16, 23:48)
Nu negalim gi dviejų klubą pasdaryti  mirksiukas.gif  blink.gif

Gal pravėdins ir merginos savo talentus ? tongue.gif

blush2.gif na taip tu teisi blush2.gif

palauksiu kol mamytes ka nors pasius , pasiziures cia ir uzsinores jau labai kazka pagaminti ir atbegs pasirodyti bigsmile.gif

ax.gif
Atsakyti
ikalbejot, jai nepamirsiu pafotkinsiu savo paskutinias kopijas - chalturas ir padarysim triju kluba lotuliukas.gif
Atsakyti
darykit darykit, kai baigsiu savo viena XXL darba ir as gal prisijungsiu smile.gif
Atsakyti
Jau privertet privertet su savo groziais ir mane paimti i ranka fotoaparata ir "nupleskinti" alia parodini "blyna" hihihi.gif Is kart atsiprasau uz foto, kaip sakoma jau ko Dievas nedave tai nedave ax.gif
Vualia... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Pradėjau ir aš lankyti G.Kriaunevičienės skiautiniu kursus. Tai, kai išmoksiu, stosiu į klubą.
Atsakyti
thumbup.gif Tokom . Puiku, kad išėmei iš slėptuvės 4u.gif O tai dabar skelk pavadinimą ir matmenis , bo nesiorientuoju gabarituose mirksiukas.gif Neatrodo , kad mažas būtų.
O anoniminių skiautininkių klubas didėja biggrin.gif Gal ir virtualią parodą surengtume čia? Idomu tik ,kaip iškabinti visus darbus vienoje krūvoje? g.gif blink.gif
Dabar aš einu pasikapstyti savo antikvariate. Lininė lovatiesė
user posted image
user posted image
Atsakyti
"Rozines svajones"
Matmenys: 26x95 cm.
Siuta masina, dygsniuota rankomis.

hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 17 sausio 2008 - 20:19
tesiu savo duotus pazadus tongue.gif , kokybe nuotrauku tai s...., ba dabar fotkinau ir su mobiliaku, cia tokia ale nukopijuota kosmetine ax.gif ir tasiukas daigtams i sporto kluba susikrauti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
O tai kur jie? doh.gif
Atsakyti